Alla inlägg under mars 2011

Av Fester Bestertester - 21 mars 2011 18:58

Montreal Canadiens mosade Minnesota med utklassningssiffrorna 8-1. De parkerar nu på en sjätteplats i Eastern Conference och jagar Tampa Bay. Avancemanget till Stanley Cup är nog klart, trots att flera matcher återstår. Canadiens är en av få genuina klubbar i NHL, där det mesta kretsar kring att göra så stor vinst som möjligt. Jo, det är klart att pengarna har betydelse, annars skulle man ju kunna lägga ned hela ligan, men ändå... Att hålla på Canadiens känns naturligt för en sportälskare som jag. Canada behöver sina lag som motvikt till USA:s. Heja Habs!

Av Fester Bestertester - 20 mars 2011 17:32

Hej, hej. Jag Hasse ringde allas vår X förut. Han är nere och lipade i telefonen. Vad göra? Jag bjöd hem honom på ett par groggar och han nappade. Han ska komma om någon timma. Det ska bli kul att träffa honom, hans paranoia till trots. Är man självmordsbenägen bör man inte sitta själv. X är en trevlig prick, så att ha honom som gäst är en fröjd. Tydligen har han slarvat med medicinen, men han ska få några rackare till drinkar av mig. Det borde göra susen. X är alltid välkommen hos mig.

Av Fester Bestertester - 20 mars 2011 10:55


Vita Hästen segrade mot Karlskrona med 3-2 i en tät match. Den gick till förlängning och där var hemmalaget starkast. Nu har man fått sina första poäng i kvalserien och det lovar gott inför nästa match. Då möter Hästen Asplöven, laget som slog ut Björklöven. Det kommer att bli en spännande match, där Asplöven är favoriter. Se till att heja fram "laget som aldrig tappar taget". "Åh, Vita Hästen"!

Av Fester Bestertester - 20 mars 2011 10:24

Allt känns meningslöst och livet innehållslöst. Dagar som denna önskar jag att allt fick ett slut. Jag kan inte sova trots att jag var uppe sent igår och jag kan inte ta mitt benso eftersom jag smakat starkt. Jag vill bara lägga mig på sängen och somna in. Ute verkar vädret vara härligt, så jag kanske tar en promenad bara för att slå ihjäl ett par timmar. Har ju varit inlagd tidigare eftersom jag inte kunnat garantera att jag inte försöker ta livet av mig, så vården vet om hur jag kan bli. Inte ens porrsurfa vill jag göra och då är det illa. Får väl hälla i mig Theralen och hoppas på det bästa. Att sakna livsgnistan är jobbigt.

Av Fester Bestertester - 19 mars 2011 13:53

Det var väl själva fan att man inte ens ska kunna gå ut utan att bli påpassad. Blev förföljd av både målade och civila polisbilar. Jag tog en morgonpromenad och vips var de efter mig. Irriterande. Var även på huvudgatan och folk går så långsamt att jag tvingas armbåga mig förbi. Då är jag rädd att få en kniv i ryggen.

Promenader är bra, men jag får så mycket intryck att det blir svårt att sovra bland dem. Fåglar, folk och trafik. Det blir för mycket. För övrigt pratar de lite större fåglarna med mig. De är väldigt intelligenta, till skillnad från mig. Ska göra ett nytt försök om några timmar, då ska jag gå på de lite öde gatorna. Jag behöver mina promenader och ingen ska få stoppa mig.

Av Fester Bestertester - 18 mars 2011 14:58

Nu jävlar gubbar och kärringar! Här ska supas. En annan är redan igång och ikväll styr jag stegen till en kompis. Vi blir tre stycken som ska dricka, prata skit och lyssna på musik. Vi går sällan ut, då vi är portade från vissa ställen och på de andra skulle vi få svårt att komma in, då vi alltid är kanonfulla när det är dags att gå på krogen. Det är gemytligare att vara kvar hemma hos någon. Då får man dricka så mycket man vill och ingen vaktjävel tar en i nacken och slänger ut en. Länge leve helgen. Leve fyllan!

Av Fester Bestertester - 17 mars 2011 19:14

X senaste rapport följer:

 

Hej på er alla! Mår lite svajigt med mycket grubbel, rösthallisar och "overklighetskänslor". Släpade mig iväg till jobbet vid halv sex på morgonen. Jag var så trött! Drack två koppar kaffe och tog två cigg, det hjälpte en smula.


När folk pratade i min närhet liksom ekade det de sagt i mitt huvud, en ovanlig variant av mina annars ofta förekommande röster. Detta var mycket irriterande. Allt detta gav mig ångest och till slut stod jag inte ut längre. Jag gick till basen och sade som det var, att jag inte pallade att vara kvar ens en minut till.


På väg hem gjorde jag en "Hasse". Det blev en vända till systembolaget. Jag är ingen van drinkare, tar endast starkvaror om helgerna, men idag var ett undantag. Köpte tio Löwenbräu och har nyss öppnat den andra. Rösterna är borta och jag börjar slappna av. Att dricka (med måtta) kanske är modellen. Tror bestämt jag stannar hemma även imorgon och köper nya öl. Nu mår jag bra.

Av Fester Bestertester - 16 mars 2011 15:51

Lee Marvin, rest in peace. You're a true icon and live forever on in our minds.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards