Alla inlägg under mars 2011

Av Fester Bestertester - 16 mars 2011 15:04

Gårdagens träff slutade i fiasko. Vissa av filmklubbens deltagare dök upp svårt berusade. Det var framförallt Hasse som utmärkte sig. Han kräktes på mattan och kastade ölburkar på TV:n. Han betedde sig som en slyngel i sin första fylla. Det gick så långt att vi tvingades avbryta träffen och avhysa Hasse handgripligen. Filmen såg vi aldrig klart. Hasse förtjänar ett lämpligt straff och han placeras nu i frysboxen en tid framöver. Vi träffas för att se på film, inte supa.

Av Fester Bestertester - 14 mars 2011 21:40

Fram med prinsesstårta och nybryggt kaffe. Käftsmällen fyller fyra år. Kan man tänka sig... Åren har bara visslat förbi och massor av tunga postningar har gjorts. Men vi har mer att ge. Söker du den osminkade sanningen är detta rätt plats att få den på. Mot nästa fyra år...önskar Ronny, Hasse, Jerker, Sune, Phain, Sister Ethel, Herr X, Anna-Fia, Amiral Kezmut, Carro, Nils-Erik, Joy, M Sawrangipour, Sirppa, Lennart K Lindström, Hervor, Calum Stewart, English Bob, Bosse Rulltårta, Helmut Bergmeister och alla andra. Välkomen hit även i fortsättningen.

Av Fester Bestertester - 14 mars 2011 19:05

Vi har pratat med en typisk hårdrockare, Anders, 36 år gammal och med ett utseende som skulle skrämma slag på vem som helst.


Hej på dig.

Tja! Läget?

 

Varför blev du hårdrockare?

Schysst musik och asfrän klädkod. Som sann head-bangare kan man gå i dagar utan att duscha och sånt hygientrams.

 

Stämmer det att du aldrig har tvättat din jeansjacka?

Visst. Den är full med nitar och "badges", de får inte försöras av en tvätt. Den luktar man, helt enkelt.

 

Vilka är då dina favoritband?

Manowar, tidiga Metallica, Burzum och Merciful fate. Schyssta prylar.

 

Stämmer det att du är djävulsdyrkare?

Asså, jag ber aldrig böner eller nåt sånt, men visst har det hänt att man vält en och annan gravsten. Satan utövar viss lockelse på mig.

 

Vilken var din senaste konsert?

I februari. Då såg jag Kill Squad 89 i Finspång. Ascool konsert med mycket bärs. Hade fan tinnitus i en vecka efteråt.

 

Är du farlig för allmänheten?

Nä, men om nån bråkar tvekar jag inte att slå till. Ingen sätter sig på en äkta hårdrockare.

 

Har du något arbete?

Nä, fy fan! Jag vill inte vara någons slav. Cashar in 14000 i månaden på a-kassa, det är gott nog åt mig.

 

Har du några avslutande ord till våra läsare?

Bend over and smell my anal vapour, your face is my toiletpaper. Rock on!

Av Fester Bestertester - 13 mars 2011 04:34

Käftsmällen tittade på en actionfilm under kvällen. Det var "Far cry", en hjärndöd film med mycket skjuta och många slagsmål. Klart underkänd tyckte alla. Vi tar nya tag på söndag, kanske hittar vi ett guldkorn då.

Av Fester Bestertester - 12 mars 2011 15:13

Jag kommer att avsluta min medicinering illa kvickt. Den gör mig till en apatisk zombie. Jag mår bra som det är, behöver inga kemikalier i blodet. Låt vården skicka polisen på mig, jag gör motstånd. Aldrig att jag blir inlagd på hispan igen. Jag har aldrig begått ett brott, men det skiter vanvården i. Vill de sy in mig ska de få kämpa. Jag är frisk, stark och på stridshumör. Fuck off and die!

Av Fester Bestertester - 11 mars 2011 16:27

Bloggarnas filmklubb är nu uppe i hundra knyck. Vi ser filmer var och varannan dag, bra filmer och dåliga filmer, vi slukar allt. Robert DeNiro är högt hållen av oss, men vi vidgar vyerna och kollar inte bara på amerikanska filmer. Mycket av den europeiska produktionen är pretentiös smörja, men visst görs det bra filmer även på vår kontinent. Tänker då främst på husguden Ken Loach. Kvällens film är inte bestämd, men vi har några timmar på oss. Efter en veckas slit kan det vara avkopplande med action.

Av Fester Bestertester - 10 mars 2011 18:40

Tensta, Ronna, Hallunda, Bergsjön, Alby, Rinkeby, Rosengård och Rågsved. Vilka charmiga förorter. Där skulle jag vilja bo. Du behöver inte kunna ett ord svenska, förutom vissa svordommar. Flytta till ett av ovan nämnda områden om du vill se morgondagens Sverige redan idag. Det är så hälsosamt och stärkande i förorten. Mer statarlängor på höjden, mer personrån och mer gängkrig. Detta är vad tråkiga gamla Sverige går till mötes från Ystad till Haparanda. Me like, me like big time.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards