Alla inlägg under mars 2011

Av Fester Bestertester - 10 mars 2011 18:26

Jag rekommenderar viska.se, en samlingsplats för psykiskt sjuka. Främst för de med schizofreni, men även folk med andra diagnoser skriver där. Där råder full aktivitet dygnets alla timmar. Surfa in och kolla läget. Kanske gör du även som jag och blir medlem.

Av Fester Bestertester - 10 mars 2011 18:08

Alltid när jag går på krogen flockas män kring mig. Jag (Ronny) är själv man, men sannerligen ingen bajspackare. Varför är det så här? Jag konsulterade en bög på jobbet och han sa att det var min näsa som det beror på. Min näsa? Tydligen påminner den om Tom Cruise´s snorhorn och han anses som ytterst homoerotisk i bögkretsar.


Det är ju tjejer jag är på jakt efter, men istället blir jag bjuden på sliskiga drinkar av rovgiriga homofiler. Jag lämnar inte glaset med blicken, då kan de droppa benso i det och ta med mig hem och våldta mig. Jag finner homosexuellt könsumgänge oattraktivt och inget jag vill befatta mig med. Var gärna bög, men tafsa inte på mig.

Av Fester Bestertester - 9 mars 2011 15:21

Ikväll ska vi se filmer av två ypperligga regissörer. Det bli rullar av Michael Haneke och Ken Loach, två herrar med ett gediget förflutet. De har gjort ett flertal bra filmer och vi börjar med "Pianisten", en historia om en udda kvinna med dito böjelser. När vi tittar på film snaskar vi inte godis. Vi är totalt koncentrerade på skärmen.

Av Fester Bestertester - 9 mars 2011 14:32

Har systematisk spolat ned min medicin i toaletten. Har varit utan den i en vecka och jag är fortsatt symptomfri. Detta betyder att jag inte är sjuk, då jag klarar mig utan psykofarmaka. Läkarna har fel, de tror jag har schizofreni, men det tror inte jag och jag borde veta bäst.


Är jag frisk finns det inget som stoppar mig. Jag skulle kunna söka jobb och träffa en kvinna. Jag behöver inte ligga i sängen och hålla för öronen för att stänga ute rösthallucinationer. Jag är min egen lyckas smed och ser inga hinder i vägen tillbaka till ett normalt liv. Min sjukdomsperiod är över.

Av Fester Bestertester - 8 mars 2011 20:46

Vi var några personer som träffades för att koppla av med en film. Vi valde en med Mel Gibson, kallad "Edge of darkness". Den var väl skaplig, inte mer. Jag gillar lyckliga slut, något denna rulle inte bjöd på. Lättsam undehållning, varken mer eller mindre. Tre käftsmällar av fem möjliga.

Av Fester Bestertester - 7 mars 2011 20:38

Meet LaShawn, a creature in his prime. Eeeh...I´m gonna trade my bananas for a gold Rolex watch. Bling! Bling!

  

Av Fester Bestertester - 7 mars 2011 19:19

Vågen visar på modiga 106 kilo, det mesta jag vägt hitills. Jag har en klassisk ölmage, men det slinker även ned annat gott som chips och dipp och pizzor. Får med jämna varv byta ut mina byxor, jag växer ur dem i rasande takt. Jag tycker min kropp är helt okej, magen ger mig pondus. Låg på 75 kilo väldigt länge och sett till min ringa längd var det alldeles lagom. Jag kan glömma att gå ned över 30 kilo, snabbmat och godis är ju så gott.

Av Fester Bestertester - 6 mars 2011 11:41

X ska på kina-restaurang med en vän. Han kommer sällan ut ur lägenheten, så detta blir ett ypperligt tillfälle att både smörja kråset och träffa en levande varelse. Han kommer att hålla sig till läskeblask, då han inte är en van drinkare. Det ska bli mycket trevligt, trots att sällskapet är en asocial jävel. X ska äta för två, meddelar han

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards