Alla inlägg under april 2011

Av Fester Bestertester - 25 april 2011 12:07

Hur ska jag klara mig, denna påskens sista dag? Har druckit en öl och har bara tio kvar. Jag är sugen på mer i detta nu, men måste ransonera, då de ska räcka hela dagen. Jag får väl slå i mig sömnmedicin och snarka bort dagen, sedan kan jag kedjedricka framåt kvällen. Det blir alltid bekymmersamt när det är storhelger och röda dagar, drickat räcker aldrig till. Eftersom jag har hög tolerans krävs det stora mängder för att bli full. Som tur är har systembolaget öppet som vanligt veckan som kommer. Jag ska hänga på låset.

Av Fester Bestertester - 25 april 2011 11:36

Högst upp på önskelistan står solida bajskorvar. Jag vill klämma ur mig några bumlingar och inte som idag sprutlackera toaletten varje gång jag bajsar. Vet inte vad som orsakat min konstanta rännskita, men nu har jag fått nog. Kanske om jag lägger om kosten och byter från snabbmat till hemlagat så kommer jag tillrätta med problemet. Springer på muggen flera gånger om dagen. Att gå på promenad är uteslutet, då magen när som helst kan börja knorra och vibrera. Detta plågar mig.

Av Fester Bestertester - 24 april 2011 13:37

Hej, hej. Vad gör Du idag? Vårdar bakfyllan eller smälter alla ägg? Själv gör jag just ingenting. Det råder nyhetstorka, så istället slänger jag upp detta meningslösa inlägg. Jag väntar på att klockan ska bli två, för då drar matcherna i Allsvenskan igång och senare på kvällen är det final två i basketligan. Vi får väl hoppas på de långa pojkarna i Dolphins. Hoppas Du får en fortsatt glad påsk, vi hörs.

Av Fester Bestertester - 22 april 2011 08:00

Ska man inte vara glad och positiv under storhelger, när ska man då vara glad? Jag tar mig an äggätarhelgen med liv och lust. Jag försöker ha en positiv attityd och dras med i det allmänna firandet. Jag har till och med gjort lite påskmat, bland annat mina patenterade köttbullar.


Jag ska umgås med mina släktingar på påskafton och det ska bli trevligt. Som sagt, köttbullarna står jag för. Mor och far ska inte behöva göra all mat själva. Vidare blir det inlagd sill, jansson och prinskorv. Jag ser verkligen fram emot helgen. För en gångs skull är jag positivt inställd till högtiden. Önskar även Dig en trevlig påsk.

Av Fester Bestertester - 21 april 2011 00:21

Detta, mina vänner, är humor som alltid är lika fräsch. The don't make 'em like they used to.


Av Fester Bestertester - 20 april 2011 23:59

Aldrig får man vara glad. Nu har jag besvärande röster, trots att jag är pigg. De babblar med varandra, men vad värre är: De kommenderar mig. Jag ska köpa en kniv och konfrontera kommunpolitiker. Jag går emot rösterna ofta, men mår då dåligt och får ångest. Talade om för läkaren idag om mitt dilemma, men klarade mig utan inläggning.


Normalt sett är jag harmlös, men i längden blir det jobbigt att stå emot. Dock har jag aldrig skadat någon och så måste det förbli. Vill inte hamna på rättspsyk, vill inte ens bli inlagd på Vrinnevisjukhuset. Det gäller att spela sina kort rätt.


Som grädde på moset bryter sig agenter in i min lägenhet när jag är ute på promenad, vilket bevisar att de har full kontroll på mig. Jag vill ta dem på bar gärning och krossa deras skallar. Jag tänker kämpa, även om oddsen är emot mig. I'll go out kicking and screaming.

Av Fester Bestertester - 20 april 2011 23:26

Var på Parken för att se mitt kära lag Kamraterna täflva mot Halmstads BK. Kvällen blev storartad med hemmamål och stundtals bra spel. Motståndarna hade lite väl mycket boll, men "vi" vann i slutänden och det är allt som räknas. Hade en plunta Lord Calvert i innerfickan, men när jag kom hem var ungefär hälften kvar. Det säger väl det mesta om hur spännande matchen var. Mot nya mål IFK.

Av Fester Bestertester - 19 april 2011 18:56

I adore United (the Sheffield outfit, not the buggers from Trafford). I don't have any trouble with people siding with other teams. One of the best football-songs must be "Blue is the colour". Don't particularly fancy Cockney cows, but this song is superb.


Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name.

Here at the Bridge, whether rain or fine
We can shine all the time
Home or away, come and see us play
You're welcome any day

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name

Come to the Shed and we'll welcome you
Wear your blue and see us through
Sing loud and clear until the game is done
Sing Chelsea everyone

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name.

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards