Alla inlägg under april 2011

Av Fester Bestertester - 11 april 2011 23:06

Glorious Hearts are third in the table, quite an acceptable poistion I must say. The Old Firm won't be budged easily, last man to overthrow them was Sir Alex, when he coached Aberdeen.


Hearts has a firm foundation that can help us excell and it will be done. We're the best team apart for the Glasgow-outfits. The title is within reach, we just need some luck and the absense of bad luck, we can go all the way.


Feel the passion, rally 'round fi the Jam Tarts. Let's take the next step no later than today. Hearts, Hearts, glorious Hearts. We're ready for success...

Av Fester Bestertester - 10 april 2011 16:49

Ska göra ett allvarligt försök att sluta röka. Var endast feströkare en tid, men trillade dit med buller och bång. Egentligen borde det vara lätt att sluta, det är endast en vanesak att ha något mellan fingrarna. Jag ska nog börja ha något annat mellan fingrarna: Snorren. Onani botar det mesta.

Av Fester Bestertester - 9 april 2011 21:06

Nu är jag full i vanlig ordning. Hade problem med ångest, men hällde i mig öl och då vände det. Nu är jag skönt lullig och ska se på film. Har en del att välja mellan. Jag ska bli full varje dag, då mår jag som bäst. Har inga krav eller förpliktelser, varje dag är som en lördag. Att få sparken var det bästa som kunde hända. Skål!

Av Fester Bestertester - 9 april 2011 15:01

Maktens repression ökar. De har sett till så att jag blivit arbetslös, det var första steget. De har kavlat upp skjortärmarna och måttar ett nytt slag. Syftet är att krossa mig och de är på god väg. Jag har inget försvar mot deras samlade arsenal.


Jag är dokumenterad regimkritiker med år av kamp bakom mig. Jag kräfva riktig demokrati, men vi lever i en djävulsk diktatur, därför bestraffas jag med alla medel, tillåtna och otillåtna. Jag är endast en bonde på schackbrädet, men de behandlar mig som en illasinnad kung.


Jag handlade lite matvaror hos sillstryparen och de var där. Jag gick till systembolaget. Samma visa där. De punktmarkerar mig, de vill låsa in mig i Vadstena. Jag bet ihop och gjorde mina ärenden och sitter nu och kurar framför datorn. Nästa steg är att bryta sig in hos mig och installera kameror och mikrofoner, jag känner mina löss på gången...


Reagerar jag våldsamt är det inte mer än rätt. Jag orkar inte med dessa trakasserier, jag är bara en medelsvensson. Jag önskar straffa makten. Köpa en hagelbrakare och go on a killing spree. Jag har fått nog.

Av Fester Bestertester - 8 april 2011 21:05

Käftsmällens filmklubb tittar vidare. Ikväll föll valet på en film med Edward Norton, nämligen The illusionist. En halvbra rulle med massor av döda punkter. Då var det tur att vi hade ölen att ta till. Vips så steg stämningen.

Av Fester Bestertester - 8 april 2011 14:11

Då var det över, 20 års jobb på en och samma arbetsplats. Själva jobbet kommer jag nog inte att sakna, däremot arbetskamraterna. 20 år är en lång tid i en människas liv och de åren kommer för alltid att leva kvar i mitt sinne.


Jag har haft dåliga dagar, jag har haft bra dagar. Vissa perioder blev det mycket övertid och andra golvsopande i brist på annat. På det stora hela har dessa år varit övervägande goda, med arbete och social kontakt sida vid sida.


Jag har inga direkta planer föränn fram i augusti, då jag ska läsa datorgrundkurs. Jag får med andra ord ett lååångt sommarlov och det ska bli skönt. Bara man inte blir sittandes i lägenheten och pimplar öl i mängder.


Jag ser ljust på framtiden. Ett nytt jobb ska jag ha, frågan är bara vilket och var. Kanske gråter jag en skvätt ikväll, kanske ler jag för mig själv. Framtiden är här. Nu ska jag göra det bästa av den.

Av Fester Bestertester - 7 april 2011 21:06

Låt mig börja med att påpeka att jag inte är vare sig psykotisk eller ens prepsykotisk. Jag mår dåligt, men det har andra orsaker och hör egentligen inte hit.


Det är så att jag tror mig besitta vissa krafter, otämjda sådana. Lär jag mig att kontrollera det blir jag en ytterst mäktig person som skulle kunna användas i det millitära.


Till exempel så är jag uppriven över att ha förlorat jobbet. Vips, så börjar det blåsa. Är jag nedstämd så kommer regnet som ett brev på posten. Kanske är jag även ansvarig för katastrofen i Japan. Tämjer jag mina enorma krafter kan jag styra världen efter mitt huvud. Detta känns mycket spännande.


Att nämna detta för vården är "a big no-no". Allt de inte kan förklara stämplas som sjukt. Jag är säker på att ett sjätte sinne existerar, men jag har inga bevis i dagsläget. Jag förlitar mig på tron.

Av Fester Bestertester - 6 april 2011 16:39

Sjukdomen kom smygande, steg för steg. Hade den slagit till direkt "pang-bom" över en natt hade allt varit så mycket enklare. En tydlig gräns mellan sjuk och frisk och jag hade förmodligen upptäckt att allt inte stod rätt till. Nu hade jag inte ens guarden uppe, jag blev ett lätt byte för denna djävulska sjukdom.


Allt kan dock inte skyllas på sjukdomen. Faktum kvarstår att jag är oföretagsam och allmänt slö, men schizofrenin gör det sju resor värre. De enklaste sysslor blir invecklade och tar mycket kraft. Borsta tänderna? Visst, jag försöker, men lika ofta struntar jag i det. Laga mat? En och annan portion falukorv blir det, men oftast pizza, då pizzerian ligger i kvarteret. Det enda jag tycks ha energi för är att dricka alkohol...


X filar som bäst på sitt boksläpp, en självbiografisk historia om psykisk sjukdom.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards