Alla inlägg under april 2011

Av Fester Bestertester - 6 april 2011 00:39

Film är vårt stora intresse. Vi slukar rulle på rulle som om ingen morgondag skola nalkas. Nu är timmen sen, men det struntar vi i. Vi ska kolla på en film med idolen Bruce Willis, nämligen "Gisslan". Undertecknad har sett den förut, men den tål att ses om. Ska bli spännande att höra vad de andra deltagarna tycker om den. Snart snurrar den igång.

Av Fester Bestertester - 6 april 2011 00:26

Har hållit X i handen och tröstat honom. Han är uppriven efter sin uppsägning och bölar som en fjolla. Att se en vuxen man gråta, nej det pallar jag knappt med.


Inte har han pengar att berusa sig heller, så han får dricka vatten och runke sin ball. Stackars karl.


Han pratar om att hämnas, beväpna sig och gå bärsärk. En dum idé, då han inte gillar att vara inlåst. Imorgon är det jag som köper ett kvarter åt honom. Han behöver lindring.

Av Fester Bestertester - 4 april 2011 19:54

Är hyperstressad med ångest. Då kommer Jeff & Daniel tillbaka. Mina fördömda röster. Jag måste röra på mig ständigt (skriver dessa rader stående), men inte ens det går problemfritt. Försvarsmakten har förskansat sig tvärs över gatan och avlyssnar mig, samtidigt som de skickar mikrovågor min väg. Förbannade knektar!


När tiden är mogen ska jag X mig. Jag har en diger samling X och vet hur de ska användas. "Swoosh" över halsen och se X spruta. Jag slår inte till först dock, eftersom De har trakasserat mig en längre tid. Jag ska få min hämnd.


Dessa rader är menade att betraktas som ett skämt. Käftsmällen uppmanar inte till våld.

Av Fester Bestertester - 4 april 2011 18:38

Detta är en bedrövad Herr X. Efter 20 trogna år på jobbet är det slut. Det blev en brysk spark i baken och ut i en oviss tillvaro som arbetslös. Jag jobbade hårt och flitigt i många år, men sedan fick jag min jävliga diagnos. Då förändrades allt. Cheferna blev avogt inställda till mig och gjorde tidigt klart att de ville ha bort mig...och så blev det.


Jag försökte kämpa på så gott det gick. Men hjärnan var inte riktigt med på noterna alla gånger, fast jag tycker att jag fortfarande kunde göra ett fullgott jobb, men idioterna till "chefer" tyckte annorlunda. Nu är frågan, ska jag ta med mig en tårta eller en åskkäpp till jobbet på fredag (min sista dag).


De enda två fördelarna med att vara arbetslös är sovmorgon och mer tid över för Käftsmällen. Alltid något.

Av Fester Bestertester - 3 april 2011 20:41

Har ju ont om pengar, så idag har det inte blivit något drickande. Jag sitter och dricker vatten och röker alldeles för mycket istället. Det går förvånansvärt bra, men vet ni vad? Jag har fyra öl i kylskåpet. De ska jag ta lite senare, så helt utan starkvaror blir jag inte. Sedan får jag pengar från Försäkringskassan om en tid och då ska jag festa loss. Som läget är idag behöver jag bara ett par burkar för att lugna nerverna.

Av Fester Bestertester - 3 april 2011 17:28

Äntligen är Allsvenskan igång. Kamraterna slog tillbaka Gais med två-noll inför drygt tiotusen åskådare. Resultatet var synnnerligen rättvist och tre viktiga poäng bärgades. Detta kan vara början på något stort. Jag drömmer redan om ett IFK i toppstriden. Nu väntar några härliga fotbollsmånader. Framåt, kamrater.

Av Fester Bestertester - 2 april 2011 14:55

Det är skamligt, men inte desto mindre sant. Sverige skickar sina svulstiga Gripenplan för att krossa vår Muammar Gadaffi. De enda som tycks opponera sig är politiska extremister. Vackert så.


Att attackera ett suveränt land är skamligt och inget som FN borde stödja, men här rör det sig "bara om ett land i Afrika". Fy fan för denna dubbelmoral. Pappa Muammar har verkat sedan sextiotalet och utvecklat sitt land till ett av Afrikas rikaste och lugnaste. Helt plötsligt trampar han USA på tårna och då släpps hela krigsmaskineriet löst. Detta är synnerligen upprörande och faktiskt brottsligt.


Vi håller tummarna att Libyens luftvapen fungerar och skulle jubla om svenska soldater stupar. Ingen har tvingat dem att delta i detta smutsiga angreppskrig. En libyers liv är lika mycket värt som en svensks. Må afrikas folk resa sig och sätta hårt mot hårt. Denna kontinent kan blomstra, bara västmakterna håller sina prinskorvsfingrar borta. Leve Gadaffi!

Av Fester Bestertester - 1 april 2011 11:41

Har endast 400 spänn kvar på lönen och ingen att låna av. Detta är synnerligen allvarligt, då jag tarvar starkvaror dagligen. Nu står jag inför en torrlagd period och vet inte hur jag ska handskas med den. Jag får väl droga ned mig och sova bort tiden. Dålig lösning, men mitt enda val, tycks det.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards