Alla inlägg under maj 2011

Av Fester Bestertester - 9 maj 2011 04:13

 


Could you go a chicken supper Bobby Sands?


Could you go a chicken supper Bobby Sands?


Could you go a chicken supper?


You dirty fenian fucker!


Could you go a chicken supper Bobby Sands?

Av Fester Bestertester - 9 maj 2011 02:08

Då var det dags för Norrköping att få sina gator invaderade av grabbar som gillar grabbar och tjejer som tänder på sina gelikar. Fantastiskt roligt att se dem paradera och predika samkönat sex. Jag hade ynnesten att samtala med en homosexare som inte marscherade i deras glesa led och han brydde sig inte, då han beställer killar över nätet och nöjer sig med det.


Hellre än att få en varm och bultande manslem i analen hejar jag på AIK. Jag föredrar att dricka Pepsi framför Coca-Cola hellre än att ta emot en snorre i prutten. Inga paraderande fikusar kan ändra på det. More power to you, buggers! Jag lever inte som jag lär, men jag försöker.


Vi måste normalisera analsex och kvinnor som slickar kussimurra. Det gäller att följa trenderna och kriminalisera heterosexuallitet. Jamen, det säger ju alla moderna politiker. Fortplantning? Äh, skit i det. Låt världen gå under i en dekadent flodvåg. Jag kräfva bajs på ollonet och det redan idag. Puss och kram.

Av Fester Bestertester - 8 maj 2011 23:13

Nu är det skarpt läge. Oron har mig i sitt grepp och jag har svårt att sitta still. Med risk att bli nedslagen och rånad måste jag ut, ut, ut... Har gått fötterna ömma idag, men jag fixar inte att vara hemma. Ett förstadium till ångest upplever jag. Jag är inte där än, men detta är jobbigt nog. Denna känsla har tidigare drivit mig nära självmord, med inläggning och övervakning som följd. Jag vill inte trilla dit igen. Kanske kan jag nå en kompromiss: gå runt i lägenheten och kedjeröka. Jag har sovit länge idag, så förnyad sömn kan jag glömma. Kanske är jag offer för ett djävulskt experiment. Hur långt kan man plåga en människa innan en våldsam reaktion kommer? Jag vill inte spela med, jag vill bli lämnad ifred.

Av Fester Bestertester - 5 maj 2011 00:34

En klezmerklassiker kommer här. Hör hur de gulliga små israeliterna går loss på saxofonerna med liv och lust. Jag blir gråtfärdig när jag hör detta stycke och när jag tänker på israels befolkning. Varsågod och njut av en sång från folket som skäktar djur lika ofta som en annan knäcker öl. Shalom!

Av Fester Bestertester - 4 maj 2011 01:15

Vi såg en dålig film idag, nämligen "Parfymen: Berättelsen om en mördare". Dustin Hoffman var med och han gjorde ingen besviken, men resten...Puh! Huvudrollen innehades av en blek skådis med noll utstrålning, vidare var filmen alldeles för lång för sitt eget bästa. Återigen tvingades vi bevittna ett tokigt slut och det var spiken i kistan för denna mediokra film. Se den på egen risk, har ni tur slösar ni bara bort ett par timmar, medans jag plågades lika länge. Klart underkänd.

Av Fester Bestertester - 4 maj 2011 00:38

Lilla tokiga Phain har betett sig illa, hon har bland annat sminkat sig utan min tillåtelse. Är det andra karlar hon vill snärja? Då tog jag beslutet: hon får sova i den kalla källaren på en nedskiten gammal madrass.


Man måste vara hård när man handskas med fruntimmer, det är jag nu varse. Jag är ingen "mansgris", jag misshandlar inte. Jag kräver bara ett städat uppträdande och ett hövligt bemötande. Så länge jag är herrn i huset är det mina lagar och regler som gäller.


MVH/Sune

Av Fester Bestertester - 3 maj 2011 01:21

Vården har klassat mig som suicid. En felaktig slutsats och ett övergrepp på min person. Hade jag velat dö hade jag gjort slut på skiten för länge sedan. Jag fick för några år sedan frågan om jag skulle ta livet av mig om jag skrevs ut (var inlagd på saliga 27:an då) och svarade ärligt "inte i nyktert tillstånd". "Om du är berusad då", blev motfrågan. Jag svarade svävande, minns inte riktigt vad, men vad fan, vad som helst kan ju hända när man är på kanelen. Inget bra svar att ge läkarklanten, det blev en tids inlåsning till.


Okej, ibland skulle det vara skönt att få dö (som i lördags när IFK Norrköping fick stryk), men vem har inte haft de tankarna? Jag lever för morgondagens fylla och den där lotto-vinsten som aldrig tycks komma. Än är jag inte redo att lägga näsan i vädret.

Av Fester Bestertester - 3 maj 2011 00:11

Fy fan, nu är jag inne i en dålig period, jag sover inte om nätterna. Igår gick jag och lade mig runt sex på morgonen och det blir väl något liknande "inatt" också. Jag känner mig orolig och påpassad och kan inte slappna av och eftersom jag har druckit kan jag inte ta benso. Kanske ska jag strunta att sova i ett dygn för att på så sätt få sömn nästkommande natt. Jag har lätt att fastna i paranoida tankar och sömnbrist gör inte saken bättre.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards