Alla inlägg under juni 2011

Av Fester Bestertester - 24 juni 2011 14:09

Jag ogillar verkligen helger. Affärer (framförallt systembolaget) har stängt och uteställen likaså. Vad ska man då göra? Jag är inte den som gillar att umgås och vräka i sig rå fisk och äcklig färskpotatis. Inte heller vill jag festa på beställning. Röd dag? Då ska minsann pappa Hilding bli berusad. Patetiskt! Dagar som denna är jag glad att jag har gelikar. Ikväll blir det groggafton hos Ronny och vi lovar er att vi inte kommer att fjanta oss runt någon midsommarstång. Fyllan kommer som den gör varje ledig dag, oavsett om det är midsommar eller ej. Vägra fira midsommar. Fy fan!

Av Fester Bestertester - 24 juni 2011 00:17

Norrköpingsgänget firar nu att det är dagen före midsommar. Det betyder groggar och öl i mängder och alla är jättefulla. Speciellt Hasse är i form och sjunger rockklassiker för oss andra. Inatt blir det några timmars sömn, sedan kör vi igång igen på midsommarafton. Det blir ett reducerat smörgåsbord med endast snaps och annan alkoholhaltig dryck på menyn. Är det helg ska det festas. Promillehalten ska upp på skyhöga nivåer och skallen ska supas i bitar. Så går det till i Norrköping.

Av Fester Bestertester - 23 juni 2011 22:44

Nu jäklar sitter jag inne med en bra rad på stryktipset. Ett 64-raders system som ser kanonbra ut. Jag räknar med vinst, minst ett par tolvor. Det skulle verkligen förvåna mig om jag inte stänker in några rader och går med skaplig vinst. Jag är verkligen ett snille när det gäller tipset. För pengarna jag vinner ska jag förgylla sommaren. Jag kan knappt bärga mig till på söndag, då alla matcher är spelade.

Av Fester Bestertester - 23 juni 2011 01:53

Allt är planerat och "verktygen" finns hemma. Först dricker jag mig till mod, sedan drar jag i mig ett helt paket benso. Bara det är nog för att dö. Nå, jag tänker inte misslyckas den dagen jag tar steget. Med hjälp av en kniv karvar jag en fåra på dörrens ovansida. Sedan fäster jag en vajer i handtaget och slänger den över dörren, gör en ögla och trär in mitt huvud i den. Jag sätter mig på en stol och fortsätter att dricka. När kombon medicin och alkohol tar ut sin rätt förlorar jag gradvis medvetandet och faller framåt. Då dras snaran åt om min hals och döden kommer smygande. Ett stillsamt och rent självmord. Förut har jag tänkt mig att slänga mig framför ett tåg, men det är inte schysst mot de som tvingas bevittna konsekvensen av handlingen. Någon kommer ju att hitta mig även med min senaste metod, men så är ju alltid fallet. Detta är oblodigt och stillsamt. Bättre än så kan jag inte göra. Leve döden!

Av Fester Bestertester - 23 juni 2011 01:14

USA:s nationaldag är redan den fjärde. Eftersom jag har släkt där firar jag dagen med glädje och hedrar syrran med ett par groggar. Sedan har vi den 12:e juli, ett speciellt datum för rättrogna britter. Lite senare firar vi födelsedagen för världens bästa bosnier, nämligen Ante Pavelic. Några av juli månads höjdpunkter. Juni har hitills varit bra, men juli kan slå denna månad. Vi får väl vänta och se.

Av Fester Bestertester - 22 juni 2011 21:35

Två poäng av nio möjliga? Ja, då lever superettanspöket i högsta grad. AIK:s färgklickar Bangura krossade taffliga IFK:are. Inte ett mål sedan Häcken-matchen och jag är beredd att revidera mitt försäsongstips. Jag trodde IFK skulle hamna i mitten av tabellen, men nu är man ett bottenlag. Det ser inte bra ut inför fortsättningen.

Av Fester Bestertester - 22 juni 2011 15:09

Now it's more or less confirmed; Freddy Lunberg (spelling?) leaves Celtic after just one season. That worthless player failed to appear for his team. Now he's heading back to the States, where even I could play if I wanted to. Isn't it time for him to quit? I mean, if you're not even good enough tae appear for the Bhoys you should ransack yourself and ask the question if it isn't time tae call it quits. Freddy, missed by none.

Av Fester Bestertester - 22 juni 2011 14:49

Jag var på väg hem efter en långpromenad då det började ösregna. Gick en bit i ovädret och kom till en busskur som jag klev in i. Då märkte jag att det började svida i ögonen, konstigt nog. Det tog ett tag, men sedan förstod jag; Regnet var uppblandat med Polonium. Vad göra? Jag torkade mig i ögonen och kontaktade på telepatisk väg Interzone, för vilka jag har börjat jobba. Jag fick svaret att de skulle ta hand om mig, bara jag gick hem och lade mig på sängen. Sagt och gjort. Jag mådde verkligen dåligt, men somnade till. När jag efter en timma vaknade var allt som förut. Återigen blev jag räddad av agentorganisationen Interzone. De tar hand om mig och det känns tryggt. Död åt Omnicron!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards