Alla inlägg under juli 2011

Av Fester Bestertester - 28 juli 2011 03:55

Allas vår homosexare Lennart K Lindström har gjort sig skyldig till ett fult tilltag. I ett obevakat ögonblick tog han med sig kommandostaven från Sirius in på toaletten. Väl där tryckte han upp den i stjärten och stönade pilskt. Dessa djuriska läten fångade vår uppmärksamhet och vi ryckte upp dörren. Där stod han på alla fyra med staven halvt inkörd i sitt håriga anus. Vad göra? Jo, Phain fick rycka in och dra ut artefakten ur hans ändalykt. Sedan följde nogsam skrubbning medelst svinto innan vi fick den besudlade staven någorlunda ren igen. Lennart fick en varning, håller han inte fingrarna i styr kan en uteslutning komma på tal. Usch, vilket neanderthal-beteende!

Av Fester Bestertester - 28 juli 2011 00:06

Säpo förnekar sig inte. Idag följde dem efter mig i en civil Audi när jag gick till systembolaget. Jag vinkade till dem, men fick ingen reaktion. De har förmodligen order att ta det lugnt, för allt de gjorde var att skugga mig, inte öppna eld. De är väl medvetna om min anställning hos Interzone och vet att om jag blir likviderad kommer organisationen att hämnas. Jag kämpar för det goda, Säpo endast för vår korrupta regim. Jag har potentialen att omstörta samhället och drar mig inte för att göra det om det känns rätt. För fred, rättvisa och ett stabilt Norden; Interzone är svaret.

Av Fester Bestertester - 26 juli 2011 01:33

Då var det dags igen. Snuten haffade mig i Hörsalsparken och hällde ut mitt kära brännvin. Jag blev så förbannad att jag spottade på dem likt en galen lama. Vips åkte handbojorna fram och de slängde in mig i polisblien och drog iväg med en rivstart. Nästa stopp polishuset.


Grisarna tog av mig skorna och bältet, sedan knuffade de bryskt in mig i en kal cell. Mitt hem de närmaste timmarna. Nåja, här har jag varit förut. Jag lade mig i fosterställning och sov bort större tiden som inlåst. Efter några timmar var triumfen ett faktum. De släppte mig. Jag skrattade hela vägen hem. Jag hade vunnit, inte yppat min identitet och inte erkännt något. Hasse Promille hade vunnit detta slag. Väl mött igen imorgon. Då ska vi halsa brännvin som aldrig förr. Det svär jag på.

Av Fester Bestertester - 24 juli 2011 07:14

Nu är UFO-Östergötlands sommarfest över och den kan sammanfattas med ett ord: Succe. Allvar blandades med nöje i en alldeles lagom mix. Först stod utbildning på programmet, sedan tog festligheterna över. Speciellt väljer vi att minnas Hasses spontana variant av magdans, en sladdrig historia till tongångar av diskomusik. Maten var förträfflig och markservicen likaså. Ett stort tack till de små thailändskorna. I skrivande stund ligger flertaget deltagare och sover i vår överdådiga lokal, medans andra redan åkt hem. Lita på att minnet av denna träff kommer att leva kvar länge. Hela verksamheten har fått en skjuts framåt. Kan inte annat än applådera alla deltagare. Väl mött nästa år!

Av Fester Bestertester - 23 juli 2011 23:39

As you may know Hearts' new kit has been totally revamped. A change for the better if you ask me. I'll make sure to order it as soon as I have enough money. Meanwhile here in Motala I'm having a great time. I've just learned what a schnaps is. Strong stuff! I have some other good news to. Hearts and Rangers shared the points in a tight game. I've only just come off the phone where I heard the good news. Your silly text-tv is so slow, no results have been shown, so I don't know how the match between Hibs and Celtic ended. Not even on this grand occation can I keep my mind off football. I'm a Jambo for life.


Hope to write to you soon/Calum

Av Fester Bestertester - 23 juli 2011 23:20

Tja, alla läsare! Jag kallas Bosse Rulltårta och författar dessa rader på en medlems laptop. UFO-festen pågår för fullt och alla är på festhumör. Det enda negativa som hänt var när Ivan från Linköping klämde Phain på brösten. Hon smockade till honom rejält. En lustig syn när 45 kilo thailändska läxade upp en storvuxen svensk. Hennes lagvigda skråpuk Sune bara log.


Festen har ingen sluttid, så vi kommer att hålla igång flera timmar till. Själv har jag faktiskt inte druckit så mycket, men det har många andra gjort. Någon (förmodligen i svårt berusat tillstånd) har bajsat på golvet på toaletten. Ett knippe muskulösa korvar som osar något förskräckligt. Nåja, det får Joy eller Phain ta hand om.


Vi ufo-killar vet verkligen hur man festar. Calum är även han här och han har underhållit oss med en äkta jigg. Han väntar ivrigt på datorn för att se hur hans Hearts klarat sig i säsongens första match. Hitills har allt varit toppen och inget pekar på att stämningen ska sjunka. Detta blir en fest att minnas.

Av Fester Bestertester - 23 juli 2011 23:00

Assyrianska från Södertälje är laget alla älskar att älska. Laget för alla mörkhyade sköningar, oavsett om man kommer från Namibia eller Jordanien. Hade Idi Amin varit i livet hade han säkert varit klubbdirektör. Sluta vara smygrasist, sluta heja på svennelag såsom Gefle, Trelleborg eller IFK Göteborg. För eldig supporterkultur eller läckra finter på planen finns bara ett alternativ; Assyrianska. Jalla, jalla!

Av Fester Bestertester - 23 juli 2011 22:42

Äntligen har det hänt, jag har etablerat kontakt med en avliden själ. Jag använde min trogna rullbandspelare (en Tandberg) och spelade in sensationellt material. Det rör sig om en tydlig röst som yttrar korta fraser och enstaka meningar. Pratet pågår i flera minuter och fångades på band utan att jag var närvarande. Detta är inget fejk, det är en vilsen själ som kontaktat mig. Jag har ju en "förmåga" sedan tidigare och har varit i kontakt med de döda, men detta är första gången jag fångar det på ljudband. Eventuellt säljer jag storyn till Expressen, här finns pengar att tjäna. Tror bestämt jag ska försöka pejla in Elvis, han borde ha en del att berätta.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards