Alla inlägg under juli 2011

Av Fester Bestertester - 18 juli 2011 01:46

Vilka minnen! Vilken match! 12:e guldet, men inte det sista. Jag ryser när jag kollar på detta klipp.

Av Fester Bestertester - 18 juli 2011 01:19

Det är mot Zeta Reticuli vi måste fokusera. Denna spännande del av rymden ligger förvisso 39 ljusår från jorden, men genom att utnyttja maskhål är det ingen omöjlighet att färdas därifrån och hit.


Naturligtvis finns det liv i detta solsystem och förmodligen har detta liv varit här på vår planet. Det vore spännande att uppleva närkontakt med dem och det kommer vi nog att få, då vi i Östergötland är landets mest vitala ufo-förening.


Jag välkomnar dess varelser, jag öppnar famnen åt dem. Det är bara en tidsfråga innan vi etablerar kontakt. Som alltid: Klatu verada niktu!


Kommendant Sune

Av Fester Bestertester - 18 juli 2011 00:46

The head of the Metropolitan police, a certain mr Stephenson is now out of a job. He resigned before he got the boot and I think it was the right thing to do. For decades the London police have commited atrocities and have had the habit of smashing you with their truncheons when no need for violence was called for. Dear old (well, old anyway) Stephenson should crawl back under the rock from wich he appeared from. One down, two to go...

Av Fester Bestertester - 17 juli 2011 00:15

En av våra kanaler sände ikväll en jättebra film kallad The Invasion. I rollerna finns Daniel Craig (nuvarande James Bond) och Nicole Kidman (vilka bröst till en så smal kropp). En smitta från rymden tar över människor och gör dem en smula...tja, robotliknande. Spänning hela tiden och ett lyckligt slut, vilket jag älskar. Jag ger tummen upp till denna film.

Av Fester Bestertester - 16 juli 2011 20:25

Hälsade på X under förmiddagen. Han håller modet uppe och såg ut att må skapligt bra. Vi pratade om allt möjligt och inte en enda gång hänföll han till sitt ibland knasiga prat om aliens, säkerhetspolisen och gömda kameror. Jag tror inte han spelade, han verkar faktiskt vara på bättringsvägen. Jag påminde honom att det snart är måndag och en chans för honom att visa sig från sin bästa sida gentemot hans behandlande läkare. X sken upp och nickade instämmande. Det verkar som han kanske blir utskriven veckan som kommer. Jag håller tummarna.

Av Fester Bestertester - 16 juli 2011 20:18

Äntligen blev det tre poäng för IFK Norrköping. Syrianska tog ledningen på Parken, men i början av andra halvlek vände hemmalaget och tog en välförtjänt seger. Nu får man lite andrum i bottenstriden.

Av Fester Bestertester - 16 juli 2011 06:09

Tja! Jag brukar vara ute och klistra upp märken för RKU och Proletären. Det blir väl ett tjugotal varje vända. Dessutom säljs vår eminenta tidning utanför systembolaget i snitt en gång varannan vecka.


Nu har dock det nazi-anstuckna partiet Nationaldemokraterna lagt in en offensiv, verkar det. Deras fula klistermärken har satts upp över hela staden och jag lovar er att det är ett drygt jobb att riva ned dem.


De snackar om massinvandring och hotet från muslimerna. Trams! Som kommunist är jag emot religion, fast muslimerna är ju våra vänner. Det blir ett dilemma för mig. Jag vill ju hjälpa nysvenskarna, fast jag skräms av deras bergfasta gudstro.


Jag är kommunist. Jag är feminist. Jag är för arbetareklassen. Klass mot klass, en strid arbetarerna kommer att vinna. Om sedan invandrarna är på min sida är det ett plus. Fast som kommunist har jag inga andra gudar än Marx. Hur ska jag få rätsida på detta problem?

Av Fester Bestertester - 15 juli 2011 21:18

Kamraterna möter imorgon charmtrollen i Syrianska. Det kommer att bli en hård kamp när otroligt viktiga poäng står på spel. Båda lagen harvar i botten, så en seger för IFK vore guld värd. Gissar att stadens pizzabagare kommer att vallfärda till Parken för att heja fram sitt lag. Lita på att jag kommer att skrika mig hes för mitt.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards