Alla inlägg under juli 2011

Av Fester Bestertester - 15 juli 2011 20:40

Kommande helg är det dags för UFO-Östergötland att anordna vår traditionella sommarfest. Den hålls i vår välutrustade lokal (vattenklosett finns) på Kråkstigen 4, vackert belägen vid ett skogsparti. Anmälan görs till Sune Andersson på telefon, eller brevledes. Vänligen berusa Dig inte innan Du kommer till festen. Starkvaror finns att köpa till självkostnadspris. Deltagarna kommmer att få chansen att beskåda vårt senaste förvärv, stenen från Sirius. Naturligtvis kommer även Lizmuts rymdvante att finnas på plats. Tag med ett gott humör, så står vi för resten.


Intergalaktiska hälsningar/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 15 juli 2011 20:10

Som vanligt träffas ufo-Norrköping på en pub i city när helgen nalkas. Det blir totalt fokus på drickandet och vi blir väl en fem, sex stycken. Detta blir sista gången vi träffas innan sommarfesten i Motala, så vi släpper alla hämningar. Förfesten håller på någon timma till, sedan drar vi ned på stan. Alla ska veta att landets bästa ufo-förening är ute och festar.

Av Fester Bestertester - 14 juli 2011 21:22

Det sägs att Storbrittanien är det mest övervakade landet i världen och det må stämma, men Sverige är inte långt efter. Idag tog jag ut pengar och där fanns en kamera. Jag gick till systembolaget och där fanns de, högupplösta kameror. Var man än går blir man övervakad. Detta är ett brott mot den personliga integriteten och ett exempel på regimens maktfullkomliga beteende. Räcker det inte med de pyttesmå kamerorna De installerat i mina väggar? Tydligen inte. Kan De inte se mig för ens en minut blir De nervösa och får för sig att jag planerar något samhällsomstörtande. De kan ha rätt, jag har instruktioner om bombbyggande, men det hör inte hit. I Reinfeldts Sverige finns inget privatliv, det sätter Säpo stopp för.

Av Fester Bestertester - 14 juli 2011 19:23

Nu är den i min ägo, stenen från Sirius. Det är en sten stor som en knytnäve, av främmande material. Den är magnetisk och väldans tung. Den går inte sönder i första taget, varvid vi kan låna ut den till Norrköpings-avdelningen. Spiller de grogg på den torkas den endast av och tappar de stenen i golvet händer inget. Det känns tryggt.


Jag har haft den på huvudkudden några nätter och jag upplever att min sömn förbättrats, plus att jag har sköna drömmar om dess skapare, Sirianerna. Jag har valt ut en hedersplats för den, i mitt ärvda vitrinskåp, där den kommer att trona. Första gången ufo-medlemmarna får se den blir på sommarfesten på Kråkstigen 4 i Motala. Jag förväntar mig rungande applåder och ivriga händer.


Intergalaktiska hälsningar/Sune

Av Fester Bestertester - 14 juli 2011 05:48

X blev igår grillad av en stroppig läkare och diverse annat löst folk. Har pratat med honom nyligen och även haft viss sms-kontakt. Han tog det lugnt med Säpo-snacket och tycker själv att han gjorde bra ifrån sig. Dock blev det ingen utskrivning denna vecka, men på måndag är det dags för nästa rond och kanske går det bättre då. X meddellar att han mår prima, men lider av tristessen på avdelningen. Han tillbringar dagarna med att ligga på sängen, glo på TV (vad som helst duger) eller att vandra i korridoren som förbinder köket med TV-rummet. Att gå fram och tillbaka skänker honom lindring, men det är inte bra om personalen ser det, då det tolkas som ett sjukdomstecken. Fast det låter X meddella att det skiter han i. Sommaren är ännu i sin linda, så det är högst troligt att X kommer att få njuta av återstoden som en fri man. Kommer han ut i tid till augustifesten (ett spektakel som hålls varje år i Norrköping) ska jag bjuda honom på några öl. X håller modet uppe.

Av Fester Bestertester - 14 juli 2011 05:24

Vad göra när man vaknar tidigt och inte kan sova? Jo, man skruvar upp dunken och tar en välsmakande grogg. Jag får tyvärr grogga med den bruna läskedrycken från USA, då min Schweppes är slut, men det går an ändå. När det är dags för systembolaget att öppna lär jag vara lagom lullig, världens härligaste känsla. Jag välkomnar den nya dagen med en rejäl skål. Hepp-hepp!

Av Fester Bestertester - 14 juli 2011 00:20

Senaste nytt från lesbiska fotbolls-VM; De svenska "damerna" åkte på däng mot androgynerna från Japan. Det blev en säker seger för fittslickarna från öster, de svenska "kvinnorna" hade inget att sätta emot. Nu har de tre dagar på sig att slicka fitta, sedan ska de möta fransoserna i matchen om tredje pris. Jag har hört från initierade källor att matchens lirare ska få en dildo i pris. Orkar du bry dig sänds skiten på TV. Jag ska inte titta.

Av Fester Bestertester - 13 juli 2011 01:24

Once again loyalists marched through our streets and the fucking catholics started hurling rocks against us. The answer is a bullet in the head. No surrender, no surrender! Fuck the pope and all his followers. I side wi Britain and am ready tae fight fi our existence. Loyal and proud till the end

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards