Alla inlägg under juli 2011

Av Fester Bestertester - 11 juli 2011 22:06

Varför kan inte systembolaget ha en kyldisk där underbar öl ligger och blir kall och god? Jag vill kunna svepa ett par burkar redan ute på gatan. Visst går det att göra med varm öl, men en kall smakar så mycket bättre. De hycklar. De vill ha många kunder, samtidigt som de propagerar för försiktigt och måttfullt drickande. Släpp alkoholen fri. Låt systembolaget ha öppet även på söndagar. Först då blir jag nöjd.

Av Fester Bestertester - 11 juli 2011 21:31

Jag har haft kontakt med utomjordingar inatt. De viskade i mitt öra och det var sannerligen storartade saker jag fick höra. Jag ska krönas till Storfurste av Sverige på ett av deras skepp, bland annat. Sedan ska jag få en artefakt av dem, vilken kommer att pryda vitrinskåpet därhemma. Jag blev så glad att jag for till Konsum och köpte kanelbullar. Förmodligen får jag besök av dem inatt också. Det ska bli spännande. Jag är en betydelsefull person, om ni inte visste det redan.

Av Fester Bestertester - 11 juli 2011 03:29

Besökte X under söndagen och jag blev chockad av vad jag såg. Han var svart under ögonen och dreglade kopiöst. Enligt personalen är han väldigt oroad och går fram och tillbaka i korridoren utan mål. När det var dags för frukost på lördagsmorgonen blev han agiterad och började skrika och gapa. Han blev då varnad av skötarna, men slängde en kopp kaffe mot dem. Det blev återigen bältning i ett par timmar, med påfäljande spruta med Ciscordinol Acutard.


När jag träffade honom var han from som ett lamm, men jag vet att hans mående skiftar snabbt. Jag stack till honom ett paket cigaretter och en påse frukt, sedan tackade jag för mig. Det verkar som om X kommer att förbli på avdelningen en längre tid. Det skär i mitt hjärta, men kanske det är lika bra att han får dygnet-runt-vård. X är sannerligen sjuk...

Av Fester Bestertester - 10 juli 2011 03:29

Inatt blev det Harry's på Drottninggatan i centrala Norrköping. En förhållandevis lugn resa, utan att bli utkastad och bråka med vakterna. Ett nytt sätt för mig att partaja på. Sedan blev det en vända till ett kebabhak för den sedvanliga gyrosrullen, vilken jag kletade ut i mitt håriga ansikte. Nu ska jag avrunda natten med en Jim Carrey-film (Mina jag och Irene), sedan blir det lite sömn. Har sedan hela söndagen att slappa, innan nästa vecka drar igång med buller och bång. Vi hörs då!

Av Fester Bestertester - 10 juli 2011 00:15

Good old Calum Stewart is currently treading swedish soil. He´s crashing att Ronny's and is painfully/delightfully experiencing the drinking habits of Sweden. Doon the hatch!


He's had talks wi officcials from IFK Norrköping and maybe he'll land a game wi Hearts at Idrottsparken. That would be a dream come true. Where ever Calum lands his feet great things happen. Now it's time for another grog, so excuse me for being so brief. Glorious Calum!

Av Fester Bestertester - 9 juli 2011 18:26

Aldrig får man vinna, alltid spricker man på någon match. Jag hade ett 64-raders som såg säkert ut, men inte. Nu är jag så förbannad att jag skulle kunna slå mig själv på käften. Svenska spel skinnar oss på pengar, allt är riggat. Fy fan!

Av Fester Bestertester - 9 juli 2011 03:17

Oh, Gary Lineker, the gentleman of football. Guide us through the upcoming season with zest. I can't wait to put the telly on and be engulfed by the game.

Av Fester Bestertester - 9 juli 2011 03:01

Hullo, hullo! Oh, the bluebears are blue, oh the bluebears are blue. If you hate the Glasgow Celtic clap your hands, if you hate the Glasgow Celtic clap your hands. Give us the auld Ibrox roar. We are the boys in blue. Rangers: the most loved team bar none.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards