Alla inlägg under augusti 2011

Av Fester Bestertester - 29 augusti 2011 17:17

Har tittat lite på spektaklet i Korea, världsmästerskapen i friidrott. Beniga långlöpare, finlemmade höjdhoppare och biffiga sprinters. Man undrar vilka som lyckats bäst med den obligatoriska dopningen, vem som sprutat i sig mest testosteron och vilken kvinna som har kraftigast skäggväxt.


Jag har slagits av hur många av deltagarna som är ne...hum...färgade. Kuckelimucker kan vi kalla dem, det är väl ändå inte kränkande? De är överlägsna vita vad gäller det fysiska, det är bara att slå på TV:n och se det med egna ögon.


Sverige hade ju Alhaji Jeng, fast han misslyckades. Det måste vara något i luften i Sverige, han har ju de fysiska förutsättningarna. Kanske kan någon av våra övriga deltagare undvika ett praktfiasko, fast det är föga troligt. Jag tror bestämt jag ska fortsätta titta, det kan i vissa stunder vara komiskt. Ungefär som "damernas" kulstötningstävling. Dallriga kroppar och pipskägg. Jag förväntar mig att se fler missfoster och fler kuckelimucker på prispallen. Idrott är kul.

Av Fester Bestertester - 29 augusti 2011 07:49

Yes, Hearts won at home at Tynecastle. Vermin Hibs were our guests and they crawled back home with a two-nil defeat. An undisputed one and now Hibs are last in the table. Reading it is pure joy and Hearts are fourth with a lust for more. This could turn out to be one of the beast seasons is recent years. Glorious Hearts!

Av Fester Bestertester - 29 augusti 2011 07:28

Så var det dags; Ikväll tar de svartvita emot de blåvita. Ett prestigefyllt möte mellan IF Sylvia och IK Sleipner. Jag är ju lite svag för randigt, men eftersom Sylvia har kvalplatsen till Superettan i sikte hoppas jag de vinner. Naturligtvis kommer jag att närvara och någon trängsel blir det nog inte tal om, derbyt till trots. Uppladning kommer att ske på en sunkig pub på Kungsgatan. Ses vi på matchen?

Av Fester Bestertester - 27 augusti 2011 18:12

Jag har drabbats av cancer, bland annat i ögonen och magen. Jag upplever viss smärta, men framför allt är det psykiskt jobbigt att vara döende. Det finns så mycket kvar jag vill göra, resa, dricka för mig okända ölsorter och vinna en miljon på lotto. Jag fick i alla fall uppleva ett SM-guld i fotboll när mitt IFK Norrköping slog MFF i finalen '89. Detta kan bli mitt sista inlägg på bloggen, om så är fallet önskar jag alla en trevlig framtid. Hare gött!

Av Fester Bestertester - 27 augusti 2011 09:06

Som vanligt håller jag ett öga öppet under mina promenader. Jag spanar efter grisar, eller poliser som de kallas ibland. Eftersom jag har span på mig råkar jag på dem under varje promenad, men jag har vant mig. Under fredagen tog det dock priset. De hängde efter mig hela tiden, ibland i civila karetor, ibland i vanliga grisbilar. Regnummren var TZZ CENSUR och XOX CENSUR. Två trotjänare som rullat många mil i staden. Jag hade aluminiumfolie i skorna och pekade på dem och log triumferande. Snuten visste att de för tillfället inte kunde göra något. Låter de mig inte vara tänker jag kalla på Interzone och då blir det slakt likt en stor halalfest. Tappa grisarna på blod och släng dem på tippen. Jag är en viktig person och det vet regimen och deras förlängda arm grisarna. Bestämmer jag mig för något utför jag det. Tycker inte ni att det är alldeles för mycket grisar på våra gator? Det gör jag och jag vet vilka åtgärder som måste till. ACAB!

Av Fester Bestertester - 27 augusti 2011 08:40

Så var det lördag igen. Det betyder en tripp eller två till mitt kära systembolag, sedan knäpper jag upp första ölen fesljummen så fort jag får tillfälle. Till Sirppa har jag köpt alkoläsk och även hon har fallenhet för rusdrycker. Framåt kvällen blir det en klassiker, vi ska till återöppnade Wasa och dricka och dansa. Ja, i alla fall dricka. Hoppas bara att man inte blir utkastad igen. Nu väntar en tid utan förpliktelser och den ska jag ta tillvara på. Kanske fortsätter jag på måndag, ni vet väl att jag har en dålig rygg? Då blir det en sjukskrivning i vanlig ordning. Tänk om varje dag vore som en lördag...

Av Fester Bestertester - 26 augusti 2011 04:55

En idiot till tennisspelare klädde ut sig till fruntimmer igår. Föga förvånande rev det ned rungande applåder, men Käftsmällen äro icke imponerade. Så jävla lågt att bli transa för ett ögonblick. Total avsaknad av vett och etikett och även humor. Det är lika "roligt" som att prata med fejkad dialekt eller att riva sig i stjärten. Endast Christer Lindlarws anhängare skrattar. Detta slaskbeteende upprepas gång efter annan och varje gång kräks jag en smula. Har man inget genuint roligt att säga eller förevisa bör man stanna i garderoben. Fy fan för låg "humor" och fy fan för Gus-Dahlström-kopior. Lika roligt som att ragla omkring med en lampskärm på huvudet.

Av Fester Bestertester - 26 augusti 2011 04:24

Our Hearts suffered a terrible defeat at home at the hands of the Yids. This thursday it was time to travel to London and set things straight. It turned out to be a golalless match, a match Hearts could have won. Well, it matters not, they had to net six times to go through. All in all I'm proud. At enemy territory we proved we're no laughing stock for the englishmen. With this kind of play we could contend for the leauge title. Watch out Rangers and Celtic.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards