Alla inlägg under augusti 2011

Av Fester Bestertester - 7 augusti 2011 01:54

Augusti har gjort sitt intåg och hösten närmar sig. Vi hänger inte läpp, nej vi gör tvärtom; Ställer till med ett kalas. Just det, det är dags för UFO-Norrköpings årliga kräftskiva.


Vad kul vi haft tidigare år. Alla har blivit jättefulla och haft trevligt i varandras sällskap. Såklart att vi ska göra en tradition av det. I år kanske det till och med serveras kräftor om vi har tur.


Festen kommer att hållas i en hyrd lokal i ghettot Hageby och det finns gott om plats. Kanske bjuder vi även in gäster från andra orter. Alkoholen är delvis redan införskaffad, vi behöver bara komplettera med öl, men det fixar vi dagen för festen.


Alla medlemmar ombedes härmed att kontakta herr X senast den 12:e denna månad. Vi måste veta hur mycket mat och öl vi ska köpa in. Du är hjärtligt välkommen, bara du har med dig 100 kronor i inträde. Snålvattnet rinner redan. Vi ses där!

Av Fester Bestertester - 7 augusti 2011 01:33

Hej på er igen. Jag (Hasse) är nyss hemkommen efter att ha varit på en pub. Jag blev insläppt och fick handla, trots att jag blivit utkastad därifrån ett antal gånger. Kanske hade jag bara tur, att "rätt" personal var där.


Nån dag tidigare blev det fyllecell för mig, något som blivit en vana för mig. Som tur var hade jag ingen plånbok på mig och således inget id-kort eller körkort. Snutarna höll mig extra länge på grund av det. De trodde väl att jag skulle mjukna. Tji fick dem! Jag förhördes ett par gånger, men jag vägrade hårdnackat att uppge vem jag var.


Till slut fick dem nog och sparkade ut mig på gatan. Jag gick på lätta steg raka vägen till systembolaget. Ett par öl att fira med blev det och de smakade underbart. Nu sitter jag här och ska bestämt gå loss på ölen i kylskåpet. Än är natten ung.

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2011 01:29

Jag lider med folket i mellanöstern och nordafrika. I land efter land sätter sig uppstudsiga medborgare upp mot sina varsamma ledare. Det luktar CIA lång väg. Vad är det för fel på trygga och relativt välmående länder? Varför vill man prompt byta ledare? Det tycks som invånarna har blivit spritt språngande galna.


Speciellt situationen i Libyen är prekär. Grannar ställs mot grannar. Människor slaktas och det legitima ledarskapet tvingas till militära aktioner mot sitt eget folk. Vid Allah, låt vår Muammar Ghadaffi rida ut denna storm och åter etablera sig som afrikas härförare.


Jag minns med en tår Idi Amin, en förstklassig regeringschef och det smutsiga spel som tvingade bort honom från makten. Idag är Uganda endast en spillra av vad man en gång var. Måste fler länder följa detta dåliga exempel?


Det är dags att sluta upp kring respektive ledare. Folket måste lägga ned sina vapen. Jag struntar i vad styret kallas (demokrati eller diktatur), alla måste kämpa sida vid sida för en bättre morgondag. Inbördeskrig är fel väg att gå.

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2011 00:54

En utomordentligt fin sak hände natten mot fredagen. Aliens besökte mig i mitt sovrum. Jag vaknade på morgonkvisten och kände mig kladdig på magen. Jag kände efter och det var sädesvätska, dessutom hade jag erektion. Det kan bara betyda en sak: Rymdmänniskor har varit på besök och stimulerat min penis för att utvinna spermier från mig. I detta nu håller de förmodligen på och korsbefruktar mig med en kvinnlig rymdvarelse. Spännande! Kanske blir jag anfader åt en legion av genetiskt överlägsna "halvjordbor". Jag känner mig stolt och hedrad. Det är bättre att min säd används till något vettigt än att den ska hamna i en tuss toalettpapper.

Av Fester Bestertester - 5 augusti 2011 02:26

Vår Hasse Promille hade otur idag. Polisen tog honom i Hörsalsparken och förverkade hans öl. Jag var där, men var endast lite lullig. Hasse däremot, var dyngrak. Han skrek okvädningsord till poliserna och måttade ett slag mot dem. Då åkte handbojorna fram och han fick ett par saftiga smällar av batongerna. Det blev en skyndsam resa i polisbil med stopp vid polishuset. Jag har inte hört av honom sedan och kan bara anta att han huttrar i en kal fyllecell. Jag väntar ivrigt på att han ska släppas. Förmodligen blir det ett rättsligt efterspel, men känner jag Hasse rätt struntar han i det. Han är en hårdnackad suparkamrat.

Av Fester Bestertester - 4 augusti 2011 02:32

This is an upset Calum Stewart. Earlier today (technically yesterday) we saw Rangers underachive yet again and being robbed of our European dream. 'Gers couldn't even defeat Malmo FF and suffered a severe blow in the land of ice. We're only lucky none of the players were eaten by a polar bear. Next match for Rangers is up in Inverness. How exciting is that? I hate to have to wait a whole year for the next time to excell in Europe. Aren't we better than this? Apparently not.

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2011 00:50

 

Äntligen har jag vaknat upp. Det tog ett tag, men nu är jag där. Jag lägger ned sosse-dravlet, jag röster ej mer på Vänsterpartiet. Vill man ha förändring krävs ett radikalt alternativ och det har jag hittat.


Kommunistiska partiet blev det naturliga valet för mig. Jag är för ung för att ha upplevt vänstervågen sent sextiotal, men jag har influerats av den. Stora saker gjordes då och vissa lever kvar idag, t ex det kommunistiska tankegodset.


Jag säger inte att vi ska börja avrätta borgarna, däremot ska de motarbetas och tvingas erkänna arbetareklassen och dess behov och betydelse. Utan industriarbetare, städerskor och andra med till synes oglamourösa jobb kommer Sverige att gå under. Endast starka och förenade arbetare kan vända skutan.


Bygg ut välfärden, bygg ut kollektivtrafiken. Ett steg i taget närmar vi oss drömmen om ett kommunistiskt samhälle fritt från amerikansk skräpkultur. Låt Sverige vara det land som går i bräschen för ett jämlikt samhälle. Kommunistiska partiet är organisationen som ska göra jobbet. Jag är proletär och stolt, våga vara detsamma.

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2011 00:30

Bosse Rulltårta fyller idag onsdag 47 år. Han kommer att ha öppet hus under dagen och han kommer att översvämmas av presenter. Av mig ska han få en mindre analdildo, vilken passar perfekt i fickan. Blir man kåt på stan är det bara att uppsöka närmaste toalett och trycka upp den i stjärten. Bosse är en trogen skribent på sidan och mycket värdefull för oss andra. Än en gång, grattis!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards