Alla inlägg under september 2011

Av Fester Bestertester - 27 september 2011 00:28

Jag har innan min sjukdom bröt ut hållit en hög profil i min hemstad. Jag är lätt att minnas pg a mitt ovanliga namn, men även mina gärningar har gjort avtryck. Mitt kontaktnät var omfattande och jag hade vänner till höger och vänster.


En av mina bekanta var helikopterpilot och hennes man flygare även han. Nu avslöjar jag försvarshemligheter, men de har ett decennium minst på nacken, så det må vara förlåtet. Det störtade fler Gripen-plan än vad som kommit fram i media. Detta skulle ha kunnat äventyra hela projektet. Inget konstigt egentligen, i USA "trillade" planen ned likt flugor gasade med Radar, men ändå fortsatte flygningarna.


Min farbror var baschef på en flottilj och var med i Expressen i en nedrig artikel. Ända sedan dess har jag funderat på min hämnd mot denna överskattade skvallertidning. Tyvärr är farbror död idag, men min avsky för skvallerblaskan består.


En komisk incident inträffade under en valdag. Jag kom svajandes fram på min gamla cykel och hoppade atletiskt av, bara för att mötas av dåvarande partisekreteraren i regeringspartiet. Han såg mig och visslade en truddelutt i rockslaget. Jag hade "lobbat" mot honom på nätet och förmodligen var det signalen till Säpo, som kanske kröp i buskarna. Jag ignorerade honom och hade svårigheter att kväva mitt skratt. Han känner min mamma och hälsade till mig genom henne tidigare i år. Riktigt smickrande, faktiskt.


Som färsk inom psykiatrin pratade jag vitt och brett om mitt liv. Jag missade inga pikanta detaljer, jag berättade om allt. Först efteråt insåg jag att läkarklantarna trodde att jag fabulerade. Jag bytte då taktik och tog tillbaka det mesta. Jag fick höra hårresande anklagelser om påstådda lögner under en förhandling i Länsrätten. Bara för att idioten som ville ha mig på fortsatt tvångsvård själv hade ett dassigt och trist liv, trodde han att alla måste ha det.


Att bli anklagad för att ha paranoia och vanföreställningar är jobbigt. Extra jobbigt blir det när man bara berättar sanningen. Jag är inte världens mest spännande människa, men det jag har berättat om är sannt. Förbättras mitt mående är det jag som tar tag i mitt politiska arbete. Inget mindre än SOS: Samlingen för oberoende seloter. Än sträcker jag inte vapen.

Av Fester Bestertester - 26 september 2011 23:39

Hello again. This is your loyal English Bob. I'm already gearing up for our match against some smaller outfit from former Yougoslavia, or how the hell it's spelled. A qualifier for participation in Europe next year. Make me proud...and I know you will. I'd like to close with the lyrics from one of our nation's best songs ever.

 


We're on our way,
We are Ron's twenty-two
Hear the roar,
Of the red, white and blue

This time, more than any other time, this time,
We're going to find a way,
Find a way to get away,
This time, getting it all together

To win them all,
It's what we'll set out to do
We have a dream,
We know you're sharing it too

This time, more than any other time, this time,
We're going to find a way,
Find a way to get away,
This time, getting it all together

We'll get it right
This time, get it right,
This time

It makes you wonder,
It makes you proud
To play for England,
And hear the crowd

As we're marching
On towards victory

This time,
This time

We're on our way,
We are Ron's twenty-two
Hear the roar,
Of the red, white and blue

Av Fester Bestertester - 26 september 2011 17:26

Jag var på porrklubb häromdagen. Inträdet var 500 kronor, väldigt saftigt, men kanske fick jag valuta för pengarna. Det bjöds nämligen på dans, en väldigt eggande sådan och jag stoppade in en hundralapp innanför trosorna på en av dansöserna. Till det tog jag en öl och den kostade 110 kronor. Sedan fick jag ett förslag, jag kunde köpa mig en avsugning. På frågan vad det kostade blev svaret 3000 kronor. Jag häpnade. Aldrig att jag lägger så mycket pengar på en kort stunds njutning, då runkar jag hellre. Visst var det intressant att bevista detta evenemang, men det finns gränser för hur mycket jag är villig att spendera. Jag nöjer mig med porr på TV-1000 i fortsättningen.

Av Fester Bestertester - 26 september 2011 05:34

Agenter har förgiftat mitt vatten med radioaktivitet. I dagsläget vet jag inte om fler är drabbade, men det verkar troligt. De senaste dagarna har jag tvingats dricka läskeblask istället och jag råder den oroliga att göra detsamma. Förmodligen är detta allvarliga angrepp sanktionerat av Omnicron.

Av Fester Bestertester - 24 september 2011 05:03

Det blev två filmer när det vanliga gänget träffades. Den första var väl sådär, "Resident" med Hillary Swank. En galning spanar på henne i hennes egen lägenhet. Då kändes det bra att se en klassiker efter det och få sig lite filmhistoria till livs. Jag talar naturligtvis om "Dr Strangelove", en toppenfilm med favoriten Slim Pickens och även Peter Sellers. Den fångar tidsandan på kornet och även fast jag sett den ett flertal gånger håller den än idag. På tio skitfilmer går det en bra, men det kan jag leva med.

Av Fester Bestertester - 24 september 2011 03:57

Nu är det dags för den svulstiga kulturnatten i Norrköping. Käftsmällen bojkottar alla löjliga evenemang och stannar hemma. Dock ska valda delar ur redaktionen berusa sig på tjeckisk öl dagen till ära. På något sätt vill vi bidra till "finkulturens" stora dag. Prost!

Av Fester Bestertester - 23 september 2011 02:03

Jag har haft otur när jag ölsugen besökt ett skitigt uteställe kallat Skeppet, eller något liknande. Jag har blivit pardonlöst utkastad. Nåja, jag fick sista ordet. Stället ligger en trappa ned och nu i veckan upprepade jag min finurliga metod mot deras förtryck. Jag halade fram snorren och kissade i deras trapp. Det var inte lite heller, en fontän av det gula guldet. Kompisen höll utkik mot gatan, men hade vakterna kommit mot mig nedifrån hade jag åkt dit. Så skedde inte och jag tömde vällustigt blåsan. Blir jag dåligt behandlad slår jag tillbaka, tänk bara när en vän och jag kissade i brevlådan till en pizzeria... Vi hade tidigare blivit tillsagda att vara tystare av turken bakom disken. Vi tittade på varandra och smålog. Han skulle få tillbaka. Vi återvände efter stängningsdags och gjorde våra behov. Ett sista exempel är en annan turk som schasade ut mig från hans kiosk då jag var en aning berusad. Hoppas han gillar att tvätta dörren är allt jag säger. Jag glömmer aldrig, jag förlåter aldrig.

Av Fester Bestertester - 23 september 2011 00:42

I'm sickened by the fact that The Proclaimers, a pisspoor band from Auchtermuchty, has become icons for fans of The Vermin, or Hibernian as they are often called. Check the table, it's nice redaing, with Hibs possibly facing relegation. Not a day too soon, I think last time was during the 90's. Unfortunately they bounced back, but that's ancient history. Sunshine on Leith? Well, you could use it.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards