Alla inlägg under september 2011

Av Fester Bestertester - 12 september 2011 17:28

Ikväll är det dags, medlemmar från UFO-Norrköping sammanstrålar på en pub i centrala staden. Först ska vi bara se Hammarby tvåla till Giffarna och lyfta från kvalplatsen. Själv har jag kosing till sex, sju öl, men grundar hemma. Alltid härligt att börja veckan med en fylla.

Av Fester Bestertester - 12 september 2011 02:01

Sverige har en finansminister med örhänge och hästsvans. En fähund som slickar storfinansens skålar. Denne suspekta individ har mage att uttala sig nedsättande om italiens starke man Silvio Berlusconi, en man med ryggrad till skillnad från lilla Anders. Han avfärdar Berlusconis enträgna arbete som "populistiskt", ett modeord som används för att klistra knasiga etiketter på oliktänkande. Jag anser förvisso inte att jag är "populistisk", men jag har en smidig lösning på problemet. Skjut Anders i bakhuvudet. Släng sedan hans blekfeta kropp i Gärstadsverket och låt hans lekamen värma upp en valfri bostad. Moderater har vi så att vi kan gödsla med dem. Pang-pang!

Av Fester Bestertester - 12 september 2011 00:25

IF Sylvia, den lilla klubben från norra delarna av Norrköping ångar på i division ett. Man började uselt med fem raka förluster och en oavgjord, sedan vände det. Man står nu på otroliga fjorton raka segrar och leder sin serie. Innan säsongen trodde jag att de skulle slåss i toppen, men efter den starten... vem hade trott det? Nu kanske man återigen spelar i Superettan nästa säsong, det vore bra för fotbollen i staden och även en merit för gamle IFK-kämpen Tor-Arne Fredheim. Det gör klivet till Snoka mindre för de som kan komma på tapeten att värvas till storebror. Att vara fotbollsintresserad i Norrköping är roligt just nu.

Av Fester Bestertester - 12 september 2011 00:01

Inte ens jag har undgått tioårsdagen av attacken mot USA. Visst, man kan reta sig på landets maktfullkomlighet och översittarfasoner, fast de som dog var oskyldiga offer. Jag har ju nära släkt i landet och de vill bara leva ifred. Inte heller sörjer jag tomten Usama bin Laden. En smått komisk travesti på en galen muslim. Det är dags att vända blad och ta nya tag. En värld utan krig komer vi nog aldrig att få, men en värld utan fega terrordåd måste vara målet.

Av Fester Bestertester - 11 september 2011 01:21

Allas vår Pappa Muammar är dagens hackkyckling för NATO och dess knähundar i Europa. Det är inte ett krig för "frihet" eller "demokrati", det är en smutsig attack mot en legitim regering ledd av USA.


Libyen har i över 40 år varit ett mönstersamhälle, men nu är det slut med det. Smutsiga CIA har fått sin vilja igenom, de attackerar ett välfungerande land och störtar det in i ett inbördeskrig. Dollarsedlar flaxar förbi deras inre.


Svinen till amerikaner vill snarast återuppta oljeproduktionen, men nu under deras kontroll. Det är alltid samma visa när USA skramlar med vapnen och drar ut i krig. Ett översitteri utan motstycke. Pappa Muammar, må du undkomma de otrognas vapen. Må du åter ta kontrollen över ditt land. Sparka ut korsriddarna och låt dem drunkna i Medelhavet. Jag förblir på din sida.

Av Fester Bestertester - 10 september 2011 22:47

 

Ska jag bli bilburen duger inte vilken skit som helst. Det krävs en stark motor och svepande, vackra linjer. Sedan kan ju en åskkäpp på taket vara bra när man blir förgrymmad. Bilen på bilden kostar en slant, men det kan det vara värt. Tut-tut!

Av Fester Bestertester - 10 september 2011 17:47

Har bytt kalsonger och strumpor, det är allt som behövs. Jag ska på krogen och supa mig full. Ser jag något snyggt är det jag som kopplar på charmen. Jag har stora förväntningar på kvällen/natten. Jag tar med mig Lennart K Lindström, han hänger annars mest på Blå Huset nere i hamnen, ett ställe för bögar. Vi börjar på Drottninggatan, sedan vet man aldrig var vi hamnar. Jag har redan fått i mig ett kvarter Jägermeister, men Lennart tar det lugnt. Vi kommer att ha roligt, det kan jag lova. Bara man inte får syn på stöddiga poliser, då kokar mitt blod. Vi hörs kanske senare i natt.

Av Fester Bestertester - 10 september 2011 00:45

Har varit en sväng till Hasse och fått ett par groggar. Till det hade vi jordnötsringar. Hasse spexade och körde upp dem i näsan för att sedan äta upp dem. Urk! Nu är jag hemma och funderar på att öppna en whiskyflaska. Än vill jag inte gå och lägga mig.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards