Alla inlägg under oktober 2011

Av Fester Bestertester - 16 oktober 2011 04:13


To all decorous Chelsea-fans I submit this clip. Don't misstake me for a fan, oh no. This goes out mainly to Jock (you know who you are) in Dagenham. A die-hard Headhunter since birth. He friggin bleeds blue.





Av Fester Bestertester - 16 oktober 2011 03:29

Nu vankas det snart bidrag från FK och jag sitter här med hungerfantasier. Har levt på pasta och ris ett par dagar, men snart ska spenderbyxorna på. Då är frågan, vilka ställen ska en utsvulten gourmé besöka?


Jag väljer att ignorera snabbmatställen, även fast jag är en stadig gäst där. Vem har inte smetat ut en kebabrulle i hela ansiktet? Nej, pizza och kebab kan jag äta sex dagar i veckan, jag är sugen på något annat.


Jag minns för ett par år sedan, jag gick in på La Mansion på Södra Promenaden. Trevlig miljö, men överlägsen personal och priserna sedan... Nej, jag är ingen känslokall kapitalist eller självgod borgare, jag vill ha schysst mat till ett överkomligt pris.


Jag tar gärna emot tips, jag vill inte slänga ut flera hundra spänn och sitta där med en seg och vidbränd köttslamsa, jag vill ha kvalitet. Trots allt blir det sällan jag belönar smaklökarna, jag äter oftast för att överleva, det är allt.


Det finns flera ställen jag inte varit på, endast gått förbi med snålvattnet rinnande, men nu ska jag göra slag i saken. Det blir att ta på sig finbyxorna och något annat än en urtvättad t-shirt på överkroppen. Vad rekommenderar just du?

Av Fester Bestertester - 16 oktober 2011 02:50

Kvartersgänget IF Sylvia upplever en tung period. På lördagen blev det stryk mot serieledarna Varberg och nu är helt plötsligt kvalplatsen i fara. Laget har varit i Superettan förr, men man tycks få vänta på återkomsten ytterligare ett år. Det är illa, för allas vårt IFK hade ju kunnat låna ut spelar med förvissningen om att de fick tuffa matcher på relativt hög nivå. Det krävs seger i sista matchen och kanske lyckas man ta sig samman och prestera när det som bäst behövs. Jag lever på hoppet.

Av Fester Bestertester - 14 oktober 2011 23:35

Spelar gamla pärlor som legat orörda allt för länge. Just nu är det GBH som strömmar från högtalarna och jag har flera andra skivor och grupper som står på tur. Ska spela mig igenom Dead Kennedys alla LP:ar, sedan improviserar jag. Jag blir på bra humör av punk och drömmer mig bort till åttiotalet när man var ung och naiv.

Av Fester Bestertester - 14 oktober 2011 22:00

Sverige tar emot drösvis med så kallade ensamkommande barn, små rackare som tydligen flyr från kaotiska hemländer där våld och dödande är vardagsmat. Invandrare är ju en stor tillgång, de berikar vårt stela land med sitt eldiga temprament, enteprenörskap och överlägsen intelligens. Klart alla ska få stanna, allt annat luktar nationalsocialism lång väg.


Av oklar anledning är det dock svårt att placera dessa människor, då vissa kommuner sätter sig på tvären. Politikerna har dock ett motmedel: Tvång och lagstiftning. De motsträviga kommunerna måste antingen vara ovetandes om vilken fin-fin tillgång barnen är, eller helt enkelt vara dödsnazister. Jag vet inte vad jag ska tro.

Av Fester Bestertester - 14 oktober 2011 04:31

Botanisera gärna på bland annat youtube, det finns massor av material med Mr Lazar. Själv köper jag allt han säger rakt av. Klart som korvspad att utomjordingar har varit här i årtionden, förmodligen längre än så.

Av Fester Bestertester - 14 oktober 2011 01:39

Kan inte annat än hånle åt sossarnas stolliga partiledare. Han är dock inte värre än de flesta andra politiker, så jag struntar i om han sitter kvar eller ej, en eventuell efterträdare blir minst lika skadlig för Sverige. De enträgna försöken att sopa bort ett helt folk med förrädiska lagar och beslut kanske bär frukt, det ser mörkt ut. Folket måste resa sig och låta politikerna få det ultimata straffet. Sverige ska ledas av en kunnig elit, inte det slödder vi dras med idag. Är demokrati verkligen rätt väg att gå?

Av Fester Bestertester - 14 oktober 2011 00:57

Minns ni bergssprängarna? Stora radioapparater som folk ibland hade med sig utomhus. Det var jag som kom på namnet, men storföretagen och media stal det från mig. Har även klurat lite om dagarna och lagt grunden till forskningen om grafen, som blåses upp som en nyhet.


Datorkursen jag går kommer att innebära nya genombrott och det vet läraren om. Han är en obehaglig typ med genomträngande ögon och står förmodligen på Microsofts lönelista. Struntade att gå nu i veckan, jag vill ju lära mig, men vill inte att mina idéer ska snos rakt av.


Jag funderar på att polisanmäla allt och sälja historien dyrt till slaskpressen. Något ska jag ha för mitt slit.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards