Alla inlägg under oktober 2011

Av Fester Bestertester - 13 oktober 2011 23:50

Eliten av Norrköpings psyksjuka träffas på fredagen för öldrickande, diskussioner och annat kul. Det är ingen vågad gissning att huvudämnet blir rymden, då de som träffas har det som stort intresse. Då socialbidragen ännu inte kommit blir det inga chips och kanske ingen starköl, då folköl är snällare mot plånboken. Detta ska dock inte lägga sordin på stämningen, det är väldokumenterade pratkvarnar som träffas.

Av Fester Bestertester - 13 oktober 2011 23:40

Det blev en svidande förlust för folkets lag Hammarby IF mot nåt smålandslag tidigare ikväll. Man släppte in ett ganska vackert mål och mäktade inte med att göra något eget, då förlorar man matcher. Nu ser det mörkt ut, men än återstår två matcher. Hammarby i division ett? Kanske.

Av Fester Bestertester - 13 oktober 2011 01:11

Fenomenet KKK har fascinerat mig en längre tid. De kämpar på trots sjunkande medlemsantal och konkurens från andra organisationer. De kör sitt race och struntar i vart vinden blåser. Eftersom jag har nära släkt i djupaste södern har jag fått intressant förstahandsinformation. Klanen är långt ifrån död och anordnar aktiviteter regelbundet.


Själv är jag inte kristen, inte troende överhuvudtaget, men många i Klanens upptagningsområde är djupt troende. Jag anser kristendomen vara en av orsakerna att det nordiska folket försvagats och är på väg mot förintelse. Detta gör att jag ryggar tillbaka när Klanen utövar sin mest kända sed, att tända ett stort kors.


Min syster med familj är inte på något sätt medlemmar i Klanen, men de hissar sydstatsflaggan regelbundet. Än finns det krut i södern. Jag må trollbindas av Klanen, men det betyder inte att jag sympatiserar med dem. Bodde jag i USA skulle jag nog vara politiskt inaktiv. Trots det kan jag inte undgå att imponeras av KKK. The south shall rise again...

Av Fester Bestertester - 13 oktober 2011 00:10

Fy tusan, nu börjar kroppen säga ifrån. Det blev "kartongmat" ikväll, en minimal rätt man värmer i mikron. Det är allt jag ätit på ett par dagar. Igår blev det endast mackor. Jag tror bestämt jag ska panta burkar imorgon, har ju flera sopsäckar fulla. Jag måste få mat, det börjar kännas nästan lika viktigt som ölen.

Av Fester Bestertester - 12 oktober 2011 01:21

Slödder är ordet, smeknamnet är politiker. Nästa fredag kommer en bunt riktiga stollar till träffpunkten Asken, ett tillhåll för folk med "psykiskt funktionshinder", som det så vackert kallas. Självklart ska jag närvara, det ska bli kul att se politikernas påklistrade stomatolléenden och höra deras tradiga standardfraser avfyras i parti och minut.


A.P.A.B All coppers are bastards? Nja, det rätta ska vara "All politicians are bastards". Jag mår illa när jag ser skithögarna på TV, hur ska det då inte upplevas att vara i samma rum som dem? Kanske ska jag slänga en rykande varm kopp kaffe i ansiktet på någon av dem.


"Åh, det kommer att bli så spännande, de är fritidspolitiker", sade en kärring ur personalen. Jag spelade med och nickade och låtsades imponerad. Fritidspolitiker? Förvärvsarbetande om dagen och förrädare på kvällen. Sicken kombination.


Jag har själv varit politiskt aktiv, men jag bekände mig varken till kapitalismen eller kommunismen. Jag kämpade för vårt folk, jag ville påverka och spela med öppna kort, inte ta till floskler som etablissemangspolitikerna gör. Mitt hat mot regimen är starkt och alltid närvarande. Dreck muss weck!

Av Fester Bestertester - 12 oktober 2011 00:17

Vilken glädje, vilken lättnad! Sverige slog Holland och som de gjorde det... Motståndarna hade mest boll, men det var väntat. Sverige tog tillvara på chanserna och vaskade fram ett flertal vassa chanser. Även skönt att Zlatan inte var med, maken till överskattad spelare får man leta efter.


Hårt jobb krävdes och hårt jobb blev det. Taktiken satt som en smäck. Holland vinner åtta matcher av tio mot Sverige, men i en enstaka match kan "vi" störa dem och det gjorde laget sannerligen ikväll. Nu är det kul att vara supporter. Det blir minst tre matcher i EM, men målet måste ju vara att gå vidare i gruppen. Spelar svenskarna som ikväll kan det gå vägen.

Av Fester Bestertester - 11 oktober 2011 02:08

  

 

English Bob here. I'm snug in my flat in Sheffield, counting months until England appears in next year's championship. I'm confident it'll be a tournament to remember a long time. After all, England is the home of football.


Oh sweet England how we love you,
The pride of English countryside.
Oh sweet England we'll be with you,
For you to fill us full of pride.


Never in our lifetime could we˙ leave you,
Even when you have to go abroad.
We'll be out there looking to support you
And cheer each golden goal that's scored


Oh sweet England how we love you,
That pride that you can give to us.
Oh sweet England we'll be with you,
It's English football that we love.
One goal from you will start us singing,
To goals we really will applaud.
And when the balls not running for you,
That's when we really shout for more.


Oh sweet England how we love you,
The pride of English countryside.
Oh sweet England we'll be with you,
You know, you fill us full of pride.


One goal from you will start us singing,
To goals we really will applaud.
And when the balls not running for you,
That's when we really shout for more.


Oh sweet England how we love you,
The pride of English countryside.
Oh sweet England we'll be with you,


You know, you fill us full of pride.(come on England! )
You know, you fill us full of pride.(good old England! )
You know, you fill us full of pride.
You know, you fill us full of pride.

Av Fester Bestertester - 11 oktober 2011 01:15

  

Allt för länge har de fromma och produktiva medborgare som bekänner sig till islam tvingats utöva sin toleranta och kärleksfulla religion i mörka källare. Det är dags för en ordentlig moské, naturligtvis med tillhörande minaret, så vi kan kulturberikas flera gånger om dagen.


Judarna har ju sin synagoga i centrala Norrköping, varför får inte muslimerna en likaledes pampig byggnad? Jag tror tyvärr att det beror på att alla kommunpolitiker i Norrköping är rasister och gör så kallad Hitler-hälsning i hemmets lugna vrå.


Jag älskar att se somalier när jag tar mina promenader. Eldiga och vackra på samma gång. Det skär i mitt hjärta när jag tänker på hur illa vi behandlar dem, bland annat med att envisas att narkotikaklassa deras livsviktiga kat. Afrikas folk är överlägsna oss bleka svennar på alla plan, det finns det bevis för.


Sverige har varit en skyddad verkstad för sinnesslöa och inskränkta medborgare i århundraden. Som tur är har vi Mona Sahlin som vet att berätta om alla våra dåliga och efterblivna sidor. Nu är detta på väg att bli ett minne blott genom invandring av bland annat överlägsna afrikaner med RIKTIG kultur, istället för vårt fjantiga dansande runt midsommarstången.


Jag lägger mig platt och blottar strupen för alla nysvenskar. Jag gör det med övertygelse, då jag skäms över mitt arv och mina nu döda släktingar. Vi har ingen rätt i världen att behålla Sverige för oss själva. Vad fan har vi någonsin lyckats med? Inte mycket.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards