Alla inlägg under oktober 2011

Av Fester Bestertester - 3 oktober 2011 00:37

"Our defence is as strong as the Auld castle rock". Now you've been reminded again. Hearts won Sunday's match two nil and they could have scored more. The losing side, you might ask. Well, non other than Celtic. Meanwhile Rangers beat Hibs the same weekend. At times like these it's a pleasure siding with the good teams. I've got a lust for more.

Av Fester Bestertester - 1 oktober 2011 03:00

Har rivit i min digra skivsamling och funnit en del musik jag inte spelat på ett bra tag. Fick av en slump tag i en skiva med Cock Sparrer (egentligen Cock SParrer) och spelade den med andakt. Den höll än, till min belåtenhet. Fick blodad tand och letade vidare. Snart satt jag med en hel bunt dammiga alster och lyssnade i timtal. Det blev opolerade engelska tongångar från åttiotalet. Kan inte fatta att jag inte spelat 4-Skins på så länge, hur har jag klarat mig? Sedan var det kul att återupptäcka The Lurkers, The Business, The last resort och Cockney Rejects, bara för att nämna några få. Lyssnade tills väl efter gryningen och har fortsatt idag. Kanske skulle man leta längst in i garderoben efter de där gamla Doctor Martens jag aldrig förmådde mig att slänga.

Av Fester Bestertester - 1 oktober 2011 02:25

"Vilken sjukdom är det som gör eller har gjort att du inte kan söka arbete eller arbeta?"


Smaka på de orden, min närmaste framtid är kirrad. Jag behöver inte jobba och slita, inte ens masa mig iväg till Arbetsförmedlingen. En annan är ju psykiskt sjuk och kommer att kunna fortsätta leva livets glada dagar. Det tar vi en öl på. Hepp, hepp!

Av Fester Bestertester - 1 oktober 2011 02:10

Det blev en halvdan film ikväll, Thor med Stellan Skarsgård och vackra Natalie Portman. Kom på mig själv ett flertal gånger under filmen med att sitta och tänka på annat, inte ett bra tecken. Den här filmen ska jag inte se om, den saken är säker. En stunds förströelse, inte mer.

Av Fester Bestertester - 1 oktober 2011 01:38

Topparna i UFO-Norrköping träffades under fredagen hos en av medlemmarna. Vi avhandlade bland annat alien abductions, ett stort och intressant ämne där mycket forskning återstår. En av deltagarna redogjorde för sina två senaste observationer och vi andra satt som fastnaglade på stolarna. Väldigt spännande. Som avslutning tittade vi på två inspelade dokumentärer om...hör och häpna: Rymden. En toppenkväll.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards