Alla inlägg under november 2011

Av Fester Bestertester - 25 november 2011 02:10

 

FC Carl Zeiss Jena, det naturliga valet. Jag väljer att hedra mitt ursprung från Thüringen med att bära ortens underskattade fotbollslags färger närhelst jag blir sentimental. Sentimental, det blir jag ofta. Tradition och stolthet har lite med framgångar på planen att göra. Det innebär att plågas i svåra stunder och glädjas när vinsterna trillar in. Det, om något, är tradition. Vem fan uppskattar när någon jävla tomte med några hundra miljoner på fickan vill köpa sig ett lag enbart för att göra sig ett namn? Ge personen en spark i rumpan, lojalitet har inget pris. "I nöd och lust..."

Av Fester Bestertester - 25 november 2011 00:40

Hej på dig, X.

Hej på mig, X.


Vad har du att förtälja?

Ja du... Att jag blivit gasad de senaste nätterna, förmodligen en synkroniserad attack från bland annat sveriges lumpna säkerhetspolis och andra knektar både inom och utanför EU.


Vad gör dig så intressant?

Jag är ett geni och jobbar jag inte för regimen kan jag ses som en potentiell och fruktad fiende.


Var får du dina uppslag till artiklar från? Du skriver ju genialiska texter på löpande band.

Som sagt, jag är ett geni. Jag vet att tryffera mina texter med finess.


Vad har du att säga om dina täta vårdkontakter?

Ack, du arme, så många frågor, så få svar. Det torde vara ställt utom allt rimligt tvivel att "De" vill låsa in mig på tvångsvård. De smutsiga hundarna njuter av att se mig neddrogad och lealös, vandrandes i korridorerna på psyket.


Kom du undan med det, skulle du då agera mot regimen?

Jo, så är det. Kan tänka mig att slänga hundbajs på alla politiker jag anträffar.


Du ska ha träffat pajasen till lokalpolitiker vid namn L.

Det stämmer. Han visslade en truddelutt i mikrofonen när han såg mig för några år sedan. Det var en signal till hans livvakter som kröp i buskarna. Jag tycker faktiskt synd om honom. Han är väl inte direkt sinnesslö, men bra dum är han och så ful sedan. Krulligt hår likt en CENSUR och en buskig mustasch för att dra fokus från hans amorfa och vanskapta ansikte.


Jag vill härmed utdela en virtuell medalj till dig för fyra år i Käftsmällens tjänst.

Vad roligt. Den ska jag virtuellt bära nära hjärtat. Slutligen: Klatu verada niktu.

Av Fester Bestertester - 25 november 2011 00:02

This is Shmuli Goldenberger writing from a warm Tel Aviv. I have a great offer for you. In need of quick cash and in possession of an organ you don't really need? You have found your man, me. I will fund your way to Israel and back, plus give your wallet a boost. Ah, now I've got your attention, I presume. I can arrange almost any medical procedure, besides a brain-transplant. A few examples: An eye goes for 10 000 dollars, a kidney for 8000 and a reasonably healthy liver gives you 12 000 big ones. You'll be on your way home within just a week, with money to spend on what you like. Low risk, high profit. Why not pick up on my offer?

Av Fester Bestertester - 24 november 2011 22:00

Var på puben för min dagliga öldos på lokal. Gick ut på uteserveringen för att hämta lite luft. Då blev det plötsligt fullt pådrag, ett par polisbilar och en ambulans. Vad spännande, tänkte jag. Sedan berättade en annan gäst att Juha Rappakalja, "Åmselemördaren" låg bakom utryckningen. Tyckte väl att jag kände igen den sjaviga mansperson jag trängts med vid spelautomaterna. Hoppas polisen tar honom, annars kanske han hämnas på mig för att jag skvimpade ut hans öl. Tillbaka till tukthuset, Juha.

Av Fester Bestertester - 22 november 2011 22:48

Nu är jag sjuk på riktigt, svidande ögon, öm hals och allmänn trötthet. Vaknade inte förrän klockan fem på kvällen. Himmel, jag måste ju till systembolaget!


Drog långsamt på mig kläderna och påbörjade den korta promenaden till systembolaget. Tog kanske tio minuter att gå dit, men det kändes som en timma.


Vid Gud, att jag klarade mig hem med mina tunga kassar var sannerligen ett mirakel. Var så slut att jag drog i mig två burkar på stört efter att jag kommit hem.


Nu har jag tolv öl kvar, så håll tummarna för mig att jag ska orka dricka upp dem. Det krävs mer än en simpel förkylning att hålla mig ifrån drickat.

Av Fester Bestertester - 22 november 2011 22:34

Vilken nitlott jag dragit, en ny läkare och komplett idiot också. Har vräkt ut 600 spänn på kort tid, bara för att lyssna till hans dravel. Jag har inte mycket att säga, så jag sitter mest tyst, därför går besöken undan. Kanske borde han boka en resa (enkel, förhoppningsvis) till Israel och gå loss på klagomuren.


Han hade mage att påstå att jag försämrats sedan förra besöket, vad han nu menade med det. Min ilska har växt sedan dess, men den har endast tagit slöjan av mina ögon.


Fick gå ut och avstod hans tarvliga trick att ta i hand, sedan satt han och en ur personalen och pratade strunt om mig. Jag vet, för jag blev upplyst om det, men det förstod jag ändå.


Injektioner...la, la, la...Haft det förut, så nej tack. Blir det polishämtning varje gång tar jag det. Tror dock inte att sådana resurser läggs på en fullt frisk människa som jag.


Kanske ska jag öppna ytterdörren med kökskniven nonchalant nedstucken i byxlinningen när det plingar på. Göra klart en gång för alla att jag inte böjer mig för någon, speciellt inte till en spoling som min doktor Mengele-wanna-be.


Det var ju själva den vad systemet försöker sy in mig. Jag är en harmlös människa, låt vara att jag sitter inne med för regimen obehaglig information. Jag har tidigare klargjort vems lönelista jag står på och att jag vägrar kröka rygg för kretiner till läkare. Denna "bomb" släppte en annan stolle till läkare vid en länsrättsförhandling (heter det så?) och det fick det att rycka i mungiporna. Det är jag mot regimen och jag förlorar, det vet jag. Dock ska jag göra väsen av mig innan jag får mitt nackskott. Bättre personer än jag har eliminerats av staten.

Av Fester Bestertester - 20 november 2011 18:05

La, la, la, la...Passerar ett "zigenarnäste" varje gång jag går ned på stan. De har belönats med en överdådig lokal av vår dåraktiga kommun där de slöar och dräller på trottoaren utanför. Vet ni vad jag tycker om zigenare? CENSUR!!! La, la, la... Kniven passar i slidan, men även i CENSUR. Även jag har en stolt tradition och backar inte en tum.

Av Fester Bestertester - 20 november 2011 06:53

En ziggis tilltalade mig kaxigt häromdagen på en pub. Jag är en fridens man, men nu blev jag heligt förbannad. Jag kände blodet rusa till huvudet och adrenalinet svalla. Normalt sett ignorerar jag plumpa kommentarer och vänder andra kinden till. Träffar jag på denna gris igen är dock läget annorlunda. Jag är inget vidare på att slåss, men jag kan ta stryk, vilket innebär att jag kan ta två käftsmällar för att utdela en utan problem. Hade jag burit min kniv som vanligt hade jag satt den i hans sladdriga mage. Ziggisar, ta er i akt...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards