Alla inlägg under november 2011

Av Fester Bestertester - 20 november 2011 01:50

Vad gör du, vad har du gjort? Redaktionen har berusat sig kraftigt, därav vår frånvaro på bloggen. X greps av polis sedan han vrålat ut sitt manifest på offentlig plats, Hasse är i nuläget medvetslös och Lennart K Lindström har kört upp morötter i anus. En alldeles vanlig helg för oss alla, med andra ord. Vi tar en unison sjukskrivning på måndag, då erbjuds nya möjligheter att bli packad även på söndag. Så får det bli. Skål!

Av Fester Bestertester - 19 november 2011 03:06

Michael Jackson's favourite song? "I'm forever blowing Bubbles". Snigger, snigger..!

Av Fester Bestertester - 17 november 2011 07:44

Vaknade som vanligt klockan sju och förväntade mig nybryggt kaffe med tillhörande kaka. Dock var huset öde och jag förstod vad som var på tok. Min lilla stolle till fru, Phain, hade försovit sig igen. Jag rusade ned i källaren och ruskade liv i henne, bland annat genom hårdhänta klappar på kinden.


Hon erkände genast sitt misstag och bryggde kaffe till mig. Dock blev det inget nybakat bröd, jag fick ta en mandelkubb ur kylen. Jag behöver mitt morgonfika med tillhörande punsch för att få en bra start på dagen, ändå svek hon mig i dag.


Efter morgonfikat låste jag in henne i källaren utan frukost. Har hon felat måste hon få ett straff. Jag är hård men rättvis. Frugan får en ny chans i morgon och då måste allt klaffa.

Av Fester Bestertester - 17 november 2011 06:15

Tjena på er alla! Detta är Hasse. Jag är härligt full. Gjorde inte många knop igår, var till systembolaget och slängde in några rader på stryktipset, det var allt. Jag var vråltrött efter tisdagens supande, så jag låg mest på sängen och återhämtade mig. Nu har jag varit vaken ett par timmar och givetvis har jag förfriskat mig. I stereon snurrar Iron Maiden, fast jag spelar ganska tyst. Störningsjouren har varit hemma hos mig några gånger och man vill ju inte bli vräkt. Jag lovar här och nu att hålla ångan uppe hela dagen. Torsdagen ska gå i rusets tecken...och vet ni vad? Sedan är det fredag och var gör jag på fredagar? Super! Hej, hej från mig.

Av Fester Bestertester - 15 november 2011 23:53

Det var väl själva fan vad Försäkringskassan jävlas! Återigen ringde en vresig kärring därifrån och väckte mig. Hon/den/det gnällde om ofullständiga uppgifter i den senast luntan jag skickat in. Satans helvete! Det innebär en ännu längre period utan pängar, pängar, pängar.


De vet om att jag ansöker om 100-procentig ersättning och ett fullständigt tillbakadragande från livet som arbetssökande. Kan de då inte hjälpa till att fylla i korrekta uppgifter? Tydligen inte.


Jag är inte bara svårt psykiskt sjuk, jag kan vara farlig också. För varje motgång och oförrätt tvingas jag mot gränsen till en psykisk härdsmälta. Vad som händer då tar jag inte ansvar för. Jag har god lust att storma in på FK:s kontor med morakniven i högsta hugg, hugg, hugg.

Av Fester Bestertester - 15 november 2011 03:12

På måndagen drog den igång, den så kallade psykiatriska veckan. Ordföranden i vård- och omsorgsnämnden höll tal på Skvallertorget och jag var där. Jag hade med mig aluminiumfolie, vilken jag delade ut till åhörarna och det var flera som tacksamt tog emot mina gåvor.


Efter att politiker-kärringen talat klart tog jag till orda. Jag tog upp brännheta ämnen som Palme-mordet, sänkningen av Estonia och Sveriges hemliga kärnvapenarsenal. Responsen var god, så god att en polispatrull dök upp. De frågade hur jag mådde och om jag var på rymmen från psyket.


Konstaplarna fick varsit sjok folie och lätt sig nöjas med det. Alltid kul att sprida sitt viktiga budskap. Kanske kan jag få hjälp av psykiatrin att hålla i mer organiserade möten. Det jag har att berätta måste ut till allmänhetens kännedom.

Av Fester Bestertester - 13 november 2011 23:14

Jag har sedan en tid sparat min sperma. Jag har den i urinprovsrör i kylskåpet. Det slog mig en gång när jag onanerade att det var slöseri att spruta i toalettpappret och sedan spola ned sperman. Tänk om Katastrofen med stort K inträffar och folk börjar dö till höger och vänster, då kan min samling bli värd sin vikt i guld.


Nu har jag en hel hylla i kylskåpet full, kanske femtio behållare. Sedan börjar rören ta slut, men jag kanske kan köpa burkar med lock på stan. Tänk er femtio behållare och en per graviditet. Jag skulle få fler barn än genomsnittsmormonen.


Sedan ska jag vid eventuellt kvinnligt besök bjuda på dryck, dryck spetsad med ni vet vad. Får ryckningar i organet bara jag tänker på det. Ingen känner till min nyfunna hobby, allra minst Lennart K Lindström. Han är ju bög och skulle dricka upp allt om han bara fick chansen.

Av Fester Bestertester - 12 november 2011 16:53

Nu ere lörda och dags att partaja hårt. Käftsmällens skribenter är spridda runt stan med den gemensamma nämnaren att alla är kanonfulla. X är nyss hemkommen och lyssnar på gamla tongångar typ Thore Skogman. Lennart K Lindström håller till nere i hamnen där RFSL håller i en sammankomst. Han räknar med sex senare ikväll. Här i Hageby samsas jag (Hasse) och Ronny om de dyra dropparna ur dunken. Planen är att samlas på Pub Wasa sen kväll. Tror till och med att jag ska byta till rena kalsonger, kvällen till ära. Det är lördag, lördag, lördag...Prost!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards