Alla inlägg under november 2011

Av Fester Bestertester - 12 november 2011 08:13

Nu har jag supit flera dygn i sträck. Under fredagen blev det massor, både öl, sprit och whisky hos en kompis. Gick hem på vingliga ben och tänkte fortsätta under natten. Dock var jag en smula sliten, så jag lade mig på sängen för att vila. Det slutade med att jag sov hela natten. Nu är jag pigg och sugen på förnyad fylla. Så får det bli. Har fått i mig ett par, tre stycken starköl och jag känner välbehaget sprida sig i kroppen. Det gäller att ta tillvara på de tillfällen som bjuds, så man är konstant full om dagarna. Det var allt från mig, ha det bra nu.


Hasse

Av Fester Bestertester - 11 november 2011 00:12

Hullo, hullo! The night's crept upon us so let's rally 'round this wee tune. Red, white & blue, I'll stay true.

Av Fester Bestertester - 10 november 2011 22:47

Hej igen, X. Det var länge sedan.

Hej, hej. Alltid kul att språkas med dig.


Hur lever livet med dig då?

Det är alla tiders. Var på läkarbesök idag, en turkisk läkare, eller något sådant. Jag förstod kanske vart tionde ord, men jag har en livlig fantasi, så jag fyllde i tomrummen.


Varför hade du läkarsamtal?

Klanten jag pratade med skulle bedömma om han kunde skriva ut ett förlängt sjukintyg till mig. Dock trillskades han, så jag måste gå på ett nytt möte. Blir det inte sjukskrivning då tänker jag slänga en näve bajs på honom.


Om du blir fortsatt sjukskriven, vad vill du göra med din tid?

Bra fråga. Sova så länge jag vill och studera ufologi kanske...och umgås med mina vänner Hasse och Ronny.


Vad händer om läkaren inte vill sjukskriva dig?

Då löper jag amok. River ned tavlor och kastar inventarier runt mig. Då vet jag av erfarenhet att det blir PIVA direkt. Spruta i rumpan och bältning. Jag är van vid tvångsvård och restriktioner, så det klarar jag lätt.


Känner du att du kan forska som du vill och öppet berätta om dina rön?

Nej, nej, nej..! Jag har tidigare haft säkerhetspolisen efter mig och de gör allt för att skrämma en till tystnad. Telefonavlyssning och svarta bilar med tonade rutor som hänger efter en till en början. Sedan blir det ett telefonsamtal och möte i deras lokaler i polishuset. Det var lite komiskt förra gången jag var där. Där var en bufflig, ful och elak snut, typ en gris. Sedan fanns hans tänkta motsats. Tänkta, säger jag. Om sanningen ska fram var han lika tölpaktig som sin kompanjon. Efter ett tag kröp det fram att de ville ha mig som spion. Jag svarade dem, det var orutinerat, men, men...Jag avböjde deras skamliga förslag i alla fall.


Om du träffar på en agent från en fiendeorganisation, eller kanske en smutsig kommunist, vad händer då?

Då åker kniven fram. Förhoppningsvis räcker det, men bröstar motparten upp sig blir det kallt stål i lekamen. Jag vägrar böja huvudet i skam, jag fortsätter kampen. Rättspsyk skrämmer mig inte.


Stämmer det att du har slutat med din tunga medicinering?

Nej, jag drar fortfarande i mig ett antal tabletter om dagen. Däremot tar jag inte full dos. Jag vill inte ligga i sängen och dregla hela dagarna, jag vill leva. Mentala handbojor, så beskriver jag pillrena jag tar.


Jag tror vi avrundar här. Några sista ord?

Kämpa på, alla motståndare till våra förrädiska riksdagspartier. Sextiotalet var den senaste gyllene tidsåldern. Vi behöver bara hänga de allra värsta landsförrädarna, sedan är vi på rätt spår igen. Sverige kan åter bli en suverän nation, ingen avlägsen provins i EU. Jag föddes in i en idyll, men lever nu i en pervers mardröm. Jag behåller mina drömmar och min önskan om ett homogent fosterland. Än finns det tid att vända skutan.

Av Fester Bestertester - 10 november 2011 00:13

Jag har besvärats av kraftiga diaréer en lång tid. Känner inget "bajssug" långa perioder, men så slår det till och magen börjar rummla. Riktigt illa om jag inte är hemma, jag måste spränga ur mig lös avföring på momangen.


Nu har jag dock välsignats med bajskorvar, riktigt muskulösa saker. Känner jag mig bajsnödig några kvarter hemmifrån kan jag oftast hålla mig tills jag är hemma. Vet inte varför tarmsystemet är så snällt mot mig just nu.


Sist jag gjorde i brallan var när jag gick från en kompis ca 25 minuters promenadväg hemmifrån. Hos honom kände jag inget, men när jag hunnit kanske 100 meter började magen rycka och väsnas. Fördömt! Jag stannade till och uppbådade all kraft till att försöka hålla ihop ringmuskeln. Det gick inte.


Jag förbannade mitt öde och fortsatte gå. Då small det i brallan. En formidabel flodvåg av diarré vällde ur mitt inre. Stjärten blev varm och sedan kände jag hur det rann nedför byxbenen. Den promenaden hem kändes som den längsta någonsin. När jag till sist kom hem störtade jag mot toaletten och hann dra ned byxorna, men inte sätta mig på porslinsstolen: Jag sprutlackerade toaletten fullständigt.


Att nu kunna röra sig obehindrat i staden utan risk att mölja i brallan känns lyxigt. Om jag sedan ändå måste bajsa utomhus gör jag det och torkar sedan rumpan med medhavt toalettpapper. Mina tarmar lever inte längre sitt eget liv och det är jag tacksam för.

Av Fester Bestertester - 8 november 2011 20:56

Har hängt på tillhållet för sinnesslöa som vanligt. De hade mage att ta 35 pistoler för en sketen soppa med tillhörande ostmacka. Stråtrövare! Såg sedan två suspekta typer stryka runt i lokalerna och reste på mig för att avhysa dem. Då sträckte de fram nävarna och presenterade sig som reporter och fotograf från blaskan Norrköpings Tidningar. Jag backade jag med darrande underläpp. Inte ens på Asken får man vara ifred längre.


Gick hem och drog i mig ett par öl, sedan var det dags att traska tillbaka till Asken. Det var ju kvällsöppet som vanligt på tisdagarna. Väl där hörde jag plonket från en gitarr och vad som visade sig vara ett försök till sång. Där satt en mindre grupp och försökte sig på allsång, ledda av en gitarrmarodör med ett verkligt obehagligt utseende, typ som en gris. Jag slog mig ned och kraxade med.


Nu sitter jag hemma framför datorn och spelar riktig musik, inget visfjanteri, nej det är Eddie Meduza som gäller hos mig. Till det tar jag ett par Bellman, den kanske mest prisvärda ölen. Jag behöver komma ned i varv, det tar på krafterna att umgås med sinnessjuka. Fast i morgon kör vi igen på Asken.

Av Fester Bestertester - 8 november 2011 02:53

Jag har nu fått hem min senaste dunk sprit, av vilken jag druckit en hel del. Virke hade jag redan hemma, en annan är ju förutseende. Enda kruxet var priset, jag fick betala 650 kronor för fem liter. Har aldrig betalat mer förut. Fast, okej, priset har ju legat still i åratal, det var kanske dags för en höjning. Att bränna hemma är oftast väldigt lönsamt och man har alltid en slurk att ta av när suget gör sig påminnt. Jag har ju bekanta som bränner, de kan kanske hjälpa mig att fixa en egen apparat. Köpesprit funkar, men inte vill jag lägga flera hundra på en fylla, jag kräver mer för pengarna.

Av Fester Bestertester - 8 november 2011 02:44

Ett härligt och rosenskimrande land i Afrika heter idag Nigeria. Nigg-eria. Låter som "the N-word", som man säger Over There. Jag kräver ett namnbyte, kanske till "Afro-people's Happy Land". Bättre än ett gammalt rasistiskt namn, i alla fall.

Av Fester Bestertester - 8 november 2011 02:08

Rev lite i min filmsamling och hittade ett dammigt fodral. Bara jag såg omslagsbilden förstod jag vad det var för en film: Nightmare City. Den åkte genast in i videon och med en ölburk i handen satte jag mig ned för att njuta.


En och en halv timma senare satt jag med ett leende på läpparna. Snacka om nostalgi. Filmen är varken särsklit bra (om jag ska vara helt ärlig) eller otäck. Men att se den väcker så många minnen. Minns att min pappa hyrde den 1982 (jag hade ett par böcker där jag noggrant plitade ned alla filmer och de finns kvar i min ägo) och att man var väldigt spännd på vad man skulle få uppleva.


Då upplevde jag den som väldigt otäck, men idag ser jag på den som en skrattfest av rang, oavsiktlig humor är den bästa. Tänk att dåvarande filmcensuren förbjöd denna film...och den var långtifrån ensam. Förbudet funkade inte fullt ut, det blev svårt att få tag i alla dessa klassiska rysare, men med lite vilja gick det. Nu ska jag leta vidare. Jag tror bestämt jag har fler klassiker i förrådet. Vidare in i zombie-land.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards