Alla inlägg under november 2011

Av Fester Bestertester - 8 november 2011 01:25

Vet inte riktigt varför, men på måndagen köpte jag ett paket kondomer på Apoteket. Det känndes spännande att stå i kön och väldigt eggande att lägga dem på disken. Jag tyckte kassörskan såg pilsk ut. Väl hemma rullade jag på en av dem på snoppen och undrade vad jag skulle göra härnäst. Jag smekte mig själv, men någon utlösning blev det inte. Då kom jag på att jag skulle skämta. Jag sprutade i flytande tvål i kondomen och lade den i trappen. Ett par timmar senare gick jag ut för att kolla och den låg orörd kvar på trappsteget. Nästa gång tror jag att jag ska slänga kondomer i grannarnas brevlådor. Det låter väl som en bra idé?

Av Fester Bestertester - 7 november 2011 01:40

Jag är en långsint jävel, den typen som inte glömmer och inte förlåter. Behandlar du mig som skit, eller på något sett kränker mig (även om det är inbillat) släpper jag inte taget i en handvändning.


En tokig turk till tobakshandlare schasade ut mig ur hans kiosk, då jag hade berusat mig på starköl. Det är ett tag sedan och han dras nu med den irriterande sysslan att skrapa bort klistermärken från diverse nationella partier från dörr och fönster. Jag har beställt buntvis, så jag kan fortsätta mitt alldeles egna korståg mot honom länge.


En annan drummel till bilist trängde mig när jag var ute och cyklade. Att memorera bilnummret var inte så krävande, däremot att söka upp hans parkeringsplats och repa lacken krävde en del jobb, men det gör jag så gärna.


Blev kallad nazist av en tokig kärring en gång. Jag kände henne till namn och har planer för henne. Kanske en liter bensin i brevlådan och "wooosh"! Har även sabbat lite för en dåre till programledare på Östnytt efter att han uppträtt överlägset mot mig.


Jag ger mig gärna ut om nätterna och "ger igen", det är bara roligt. Tänk åsynen av en fiende när han/hon har ytterdörren nedsmetad med avföring. Jag har inga planer på att sluta, det är mig ett kärt "besvär". Jisses vad bra avbitartången funkar jag köpte häromveckan. Den har jag användt flitigt i en skoaffär som sålde skodon som sprack efter endast ett par veckor. Jag lägger mer än gärna mycket tid på min hobby.

Av Fester Bestertester - 6 november 2011 23:51

Jag har alltid tyckt bra om Iran, detta föredömme, detta storslagna rike. Jag har träffat flera iranier i verkliga livet (jag har ett sådant när jag inte hänger vid datorn) och de har alltid varit reko mot mig. Bland annat en fd arbetskamrat som stred i kriget mot Irak, han har berättat massor om sitt land, information som oftast inte kommer fram i vår smutsiga media.


Nu behöver Iran vår hjälp, ty USA och Israel planerar att föra krig mot denna fredliga nation. All planering är redan klar, man väntar bara på klartecken från Obama innan man släpper lös helvetet över detta land.


Nu måste inte bara irans folk, utan även vi i Europa, sluta upp kring Ali Khamenei och Mahmoud Ahmadinejad. Solidaritet krävs och vissa uppoffringar likaså. Tanken på ett Iran splittrat av lömska krigshetsare gör mig heligt förbannad. Lämna Iran ifred, låt landet blomstra.

Av Fester Bestertester - 6 november 2011 03:29

Nu tänder vi ett ljus för Admiral Erich Raeder, vilken avled idag för 51 år sedan. En militär av den gamla stammen, som alltid uppträdde chevlareskt. Ett föredömme helt enkelt. Jag lyfter på hatten och gråter en skvätt till ditt minne.

Av Fester Bestertester - 6 november 2011 03:12

Nu får det vara nog, jag ska slå tillbaka. Jag har alltid varit en beskedlig typ, men det har bara gett mig svårigheter. Blev omkramade av en berusad person förut, andra gånger har folk klappat mig på magen. Nästa gång är det jag som drar kniv, don't tread on me.


Blir jag dragen inför rätta åberopar jag sinnessjukdom, jag har ju en diagnos redan. Jag är trött på att försöka göra gott, jag tar till våld istället. Åratal av övergrepp på min person har gjort mig till en hatisk människa utan respekt för liv. Har aldrig dödat någon, men det borde inte vara ett problem. Ungefär lika svårt som att torka sig i arslet efter ett toalettbesök.


Den farligaste människan är den som inget har att förlora. Just den människan är jag. Åratal av inlåsning på t ex Karsudden är inget som skrämmer mig. Jag har provat på ett liv i frihet och det var en stor besvikelse. Inlåst på rättspsyk får jag tid att sätta mina tankar på pränt. Det kommer att bli den viktigaste boken på årtionden. Jag är den sanne misantropen.

Av Fester Bestertester - 6 november 2011 01:09

Nu får det vara slut på spelandet på så kallade Jack Vegas-maskiner. Gjorde av med ett par hundra på lördagskvällen. Det blev en del småvinster, men jag ville plocka ut minst trehundra, men kom aldrig dit. Istället lämnade jag maskinerna modstulen.


Nu byter jag taktik, det blir spel på oddset och stryktipset istället, spel där jag kan påverka lite grann i alla fall. Räknar med att köra 128:raders, vilket innebär sju halvgarderingar. Spel är kul, men jag vill inte lita till 100 procent på turen. Jag har ju faktiskt haft tretton rätt en gång.

Av Fester Bestertester - 6 november 2011 00:56

Var en sväng på puben. Där uppträdde en medioker trubadur som sjöng alla de vanliga sångerna. Tror ni inte att folk reste sig och började vingla runt i vad som skulle föreställa dans? Så jävla löjligt. På puben dansar man inte, man dricker öl.

Av Fester Bestertester - 5 november 2011 01:43


Bläddrade i extremistblaskan Folkbladet idag fredag. Där stod att Norrköping förmodligen ska ta emot runt 300 skäggiga "barn" från mörkaste Afrika. Our gain, your loss.



Alla tänkande människor inser att den negroida rasen är oss vitingar överlägsen. Därför öppnar jag stora famnen för dessa sköningar. Våra folkvalda politiker har envetet hamrat in detta budskap så fort tillfälle erbjudits och jag lägger mig nu platt. Den som ändå vore solbränd året runt.



Alla nysvenskar är nobelprisämnen, de övertrumfar oss blekfisar på alla områden. Fast är det inte lite taskigt att dränera Afrika så våldsamt på rasligt överlägsna personer som Sverige gör? Jag är en sorgsen förlorare med gröna ögon och vit hy. Vem är jag att klaga på Mustafa Muhammed?



Tror bestämt jag ska köpa en laddning nappar till alla nya barn Sverige snart ska berikas med. Visst är det spännande med mångkultur. Sverige och svenskarna är bara för mycket. Fjantig dans runt midsommarstången är allt vi åstakommit. Jag har inga negrer i min släkt, men jag är villig att rasblanda. Allt för den nya världsordningen. "Du sköna nya värld..."

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards