Alla inlägg under december 2011

Av Fester Bestertester - 16 december 2011 15:40

Nu kör vi! Hela gänget ska festa, dock på olika håll. X kommer att vara på "Euro-bowl" med sitt så kallade jobb. Resten av oss är spridda runt om stan, men det finns ju mobiltelefoner, så visst skulle vi kunna träffas på nattkröken. Det ska banne mig märkas att ledigheten är här. Supa, det kan vi i Norrköping.

Av Fester Bestertester - 15 december 2011 20:36

Jag var en sväng till Ljura för att fira en arbetskamrat. Det blev julöl (ingen favorit), snaps och punsch. På vägen hem gick jag en lång omväg för att titta in på systembolaget. Nappade åt mig lite öl och en whisky. Jag hade spenderbyxorna på och törstade efter en rivig spritdryck.


Kom hem strax efter sex och började genast tulla av mitt omfattande ölförråd och drog sedan på en hårdrockskiva i stereon. Började sedan porrsurfa och smuttade försiktigt på ölen. Jag var i mitt esse. Det var då jag hörde det: "Pling-plong" på dörren. Vad i helvete?


Jag slet upp dörren med smockan i högsta hugg. Gissa om jag blev paff när "Hervor" från kommunens boendestöd stirrade mig i ögonen. Jag förde handen mot munnen för att inte lukta fylla, men det var förgäves.


"Nejmen X, vad har vi sagt om att vara berusad när vi kommer? Jag överväger att begära handräckning från polisen och låta dem föra dig till psykakuten". Satmara!


Jag mummlade något jag ej minns till svar, sedan drog jag igen dörren. Jag som just hade påbörjat en vardagsfylla, nu var jag nödgad att börja om från början. Jag skiter i mänskliga kontakter. Jag skiter i sysslor. Jag skiter i löften. Fyllan kommer först.

Av Fester Bestertester - 14 december 2011 19:02

Har lyxat till det, har köpt en hela Jägermeister. Var till systembolaget tre gånger idag, det gäller att bunkra upp så man ha att ta av de röda dagar som kommer. Just Jägermeister är en för mig sällsynt dryck, men ack så god. Det bästa av allt, jag har inte rört den än. Jag ser fram emot fyllan den kommer att skänka.

Av Fester Bestertester - 14 december 2011 15:07

En grupp från UFO-Östergötland kommer att bege sig till Högsbo i Göteborg för överläggningar och genomgång av nyinkommet material. Träffen sker på lördag och vi ber er notera att ingen alkohol kommer att förekomma. Det har skett en del spännande observationer på västkusten och detta ska vi nu sätta tänderna i. Vår expertis behövs och är efterfrågad. Norrköping ställer upp i alla väder.

Av Fester Bestertester - 14 december 2011 11:37

Hoppsan, det blev visst inget jobb idag. Försov mig och fick då den briljanta idén att gå till systembolaget istället. Det blev fjorton burkar öl, vilka nu står på kylning. Fick bara i mig elva stycken igår, så jag hade ett lager att ta av. Räknar med att vara berusad om någon timma, sedan blir det puben. Vad härligt med en dag utan förpliktelser.

Av Fester Bestertester - 13 december 2011 21:13

Hepp seger!?! Nä, int ä ja nån ny Gauleiter eller så. Men, "gräv på stället hellre än gå över ån efter vatten", som Falstaff, Fakir en gång skrev. Känner av krigarblodet var gång jag ser en smutsig CENSUR på gatan, eller läser om våldtäkter. Tänk om någon våldtog min lillasyster, då skulle jag banne mig kasta ett suddgummi på förövaren. Kanske skulle man öppna kistan Opa lämnade efter sig. Har jag tur hittar jag ett väloljat Sturmgewehr 44 däri. Är det därför jag är så hårig, för att vissa kämpar i släkten gick under benämningen Werwolf?

Av Fester Bestertester - 12 december 2011 17:51

Nu är det spikat, jag (herr X) ska med "jobbet" på julbord. Det inträffar på fredag och jag ser verkligen fram mot det. Jag är inte den som spottar i glaset, så jag ska sannerligen visa dem hur en riktig ufo-log festar.


Jag grundar hemma med fem/sex öl, sedan blir det taxi till utestället. Väl där fortsätter jag dricka, med uppehåll för en och annan matbit. När jag blir full nog ska jag berätta historier om utomjordingar och mina täta kontakter med dem.


Detta kan inte bli fel. Mina förhoppningar är höga och jag tror inte de kommer på skam. Jag ska hålla fanan högt för UFO-Sverige. En annan är ju ett föredömme.

Av Fester Bestertester - 11 december 2011 23:59

Stjärnorna står helt rätt, stora saker är i görningen. Aktiviteten från främmande livsformer är till att ta sin början och jag sitter förväntansfull i finstolen. I natt blir det jag som gör en intergalaktisk resa, en resa jag gjort förr, men det är lika spännande varje gång. jag kommer att se Andromeda, jag kommer att uppleva planet DSM144 i sin fulla prakt. Det har sina fördelar att ha tighta band till utomjordingar. Klatu verada niktu.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards