Alla inlägg under december 2011

Av Fester Bestertester - 10 december 2011 14:02

Vaknade återigen fullt påklädd i sängen utan ett minne av gårdagen. Jag hade räksallad fastkletad i ansiktet och i plånboken var det tomt. Jag har inte den blekaste aning vad jag gjorde kvällen innan och det stör mig. Jag tar nu det drastiska beslutet att dra ned på supandet. Jag vill ju ha roligt och ha åtminstone fragment jag kommer ihåg. Fyllan är härlig, men även jag har mina begränsningar. Max tolv öl per dag blir min gräns.

Av Fester Bestertester - 9 december 2011 15:19

Nu är jag smålullig, vilket är så härligt. Har skyndat i mig några öl och det i kombination med avsaknad av mat gör att fyllan slår hårt. Det enda bekymmersamma är att jag ska på möte i kväll, då UFO-Norrköping har en sammankomst. Nåja, om jag har lite svårt med balansen är väl inte hela världen. Jag kan ju alltid "låna" grannfruns rollator. En hel helg ligger oförstörd framför mig och den ska jag ta tillvara på... till sista droppen.

Av Fester Bestertester - 8 december 2011 15:55

Har ju ganska lite att göra om dagarna, så jag har börjat nöjesåka lokaltrafiken. Vidare har jag extrem libido och runkar kanske fem, sex gånger om dagen och jag klurade på hur jag skulle kombinera detta. Svaret är rusningstrafik.


Varje morgon trängs jag frivilligt med andra resenärer, helst kvinnor så klart. Jag brukar trycka mig mot dem, pressa min stålhårda penis mot deras mjuka kroppar. Samtidigt försöker jag se oskyldig ut, men på insidan kokar jag. Endast ett par tunna klädlager skiljer mitt kön från deras.


Tidig kväll blir det samma rutin. Jag brukar spana efter puddingar vid hållplatserna och hoppa på samma kärra som dem. Ståndet infinner sig innan påstigning, bara tanken på vad jag ska göra eggar mig enormt. Kroppskontakt är grejen. Varför inte prova du med?

Av Fester Bestertester - 7 december 2011 20:50

From Waverley to enemy territory... It's time to raise hell yet again. A short trip to Glasgow and we're ready to cheer Hearts on as usuall. The scum fi "Boghead" will be fought back by the men on the pitch and the muggins on the stands. Oh, how I treasure past victories and there's more to come. Is this the year we actually accomplish something? I think so.

Av Fester Bestertester - 7 december 2011 19:03

Har nu kämpat på i flera dagar på nya "jobbet". Allt det har gett mig är en sticka i fingret. Jag går som i en dvala till spårvagnen och vaknar inte till förrän jag fått i mig minst en kopp kaffe på "jobbet". Sedan är "arbetskamraterna" minst sagt speciella, de är alla förståndshandikappade. Extra jobbigt då jag är ett geni. Fast de verkar lyckliga i sitt oförstånd, ignorance is bliss. Här blir jag inte långvarig, den saken är klar. Jag mår bäst när jag får improvisera, ta dagen som den kommer. Kanske lättar det om jag tar med mig whisky till "jobbet" och kan gå till omklädningsrummet och smutta lite då och då. Det är värt ett försök.

Av Fester Bestertester - 6 december 2011 20:59

Har fördjupat mig i religiösa frågor och är nu inne på ämnet trosfrågor. Detta är en mycket viktig fråga och ligger mig som feminist (jag älskar snygga kvinnor) varmt om hjärtat.


Helt klart är att trosor måste användas. Undantaget är om kvinnan rakar bort allt könshår, har man då på sig åtsittande underkläder kan svamp och annat jox uppträda.


Ett par schyssta, vita och rejält tilltagna underbyxor är idealet. Ett litet tygsjok forcerar man lätt, oavsett omfång.


Trosfrågan tycker jag är en "ickefråga". Kommer man så långt att man får se en livs levande kvinna i underkläder är lyckan gjord. Att då haka upp sig på storleken på plagget verkar vara onödigt. Det är ju vad som dväljs där under som är det intressanta.

Av Fester Bestertester - 5 december 2011 01:40

Då var den ljuvliga, men korta helgen över och vardagen tar vid. För mig innebär det att jobba nästan 30 timmar. Jag sitter med mina allra sista öl och dricker dem varsamt. Kanske går det en dag utan att jag får smaka öl, då gäller det att njuta medan tid finnes. Jag är inte skapt för att slita på jobbet, mitt ideal är att ligga på sofflocket och pilla mig i naveln. Allt känns så jobbigt en dag som denna.

Av Fester Bestertester - 3 december 2011 18:01

The dirty cunn Martin O'Neil goes Geordie and signs up fi the Mackem buggers Sunderland. I'd love tae see him fail yet again and the odds are on my side. Sunderland, the most ridiculed team in England. Can't help but feel sort of sorry fi the poor buggers... or maybe not.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards