Alla inlägg under januari 2012

Av Fester Bestertester - 27 januari 2012 16:14

Nu har ledarna inom UFO-Östergötland varit i prutt-staden Linköping och blivit fotograferade. Vi var fem personer som alla fastnade på "film". Dessa kommer att användas på lokalavdelningarnas hemsidor. De är gratis att ladda hem för var och en, det är stiliga pojkar i vår förening. För att lägga vantarna på ett signerat foto får du hosta upp 200 spänn, men det är det väl värt? Få fräcka bilder, samtidigt som du stöder vår forskning. Kan det bli bättre?

Av Fester Bestertester - 27 januari 2012 14:49

I dag ska vi lära oss att koka pasta, lite mer avancerat, men gör man det på rätt sätt blir resultatet väldigt lyckat.


Fyll en medelstor kastrull med kallt vatten. Kylan uppnås genom att vrida på handtaget till höger. Att få rätt mängd vatten kan vara svårt i början, men prova med två tredjedelar vatten.


Vrid på en spisplatta, det ska vara högsta värme. Sedan får du rulla tummarna, tills vattnet kokar.


När det bubblar och har sig i kastrullen innebär det att vattnet kokar, då är det dags att ha i pastan. Börja inte för avancerat, använd snabbmakaroner. Håll noggrann koll på klockan, pastan ska bara koka i tre minuter.


Det är inte slut här, ytterligare ett moment ska gås igenom. Pastan ska sköljas av i ett så kallat durkslag, sedan kan du äntligen hälla upp den på en tallrik. Den som vill kan lyxa till det ordentligt och använda ketchup till pastan. Den klickas då ut över maten och rörs ihop. Det sätter verkligen piff på maträtten. Sedan är det bara att hugga in. Smidigt, vad?

Av Fester Bestertester - 26 januari 2012 21:08

  

Hatten av för alla lags moder. Till och med vår brittiska falang erkänner sig besegrade. FC Carl Zeiss Jena är laget alla tänkande människor bör stödja. Visst klappar mitt hjärta lite extra för denna fina klubb. "...und morgen die ganze Welt..."

Av Fester Bestertester - 26 januari 2012 16:33

Blackpool - Sheffield W: 2

Bolton - Swansea: X2

Derby - Stoke: X2

Hull - Crawley: 1

Millwall - Southampton: 1X

Stevenage - Notts County: 2

Sheffield U - Birmingham: X

West Brom - Norwich: 12

Leicester - Swindon: 1

Peterborough - Portsmouth: X2

Reading - Bristol C: 1

Hartlepool - Carlisle: 1X

Tranmere - Huddersfield: 1X

 

Denna rad känns väldigt spännande och går den in blir det nog hög utdelning. Systemet kostade 128 kronor. Jag satte tretton rätt i somras och nu är jag sugen på att göra om bravaden.

Av Fester Bestertester - 25 januari 2012 15:39

Har börjat duscha på jobbet, men där finns ett problem. Duscharna ligger på rad utan skylande väggar. Det innebär att jag hela tiden tittar på de andras snoppar och riskerar att få stånd och komplex för min prinskorv. Sedan vill jag inte riva mig i stjärten inför publik. Har ju ofta rejäla bajskockor mellan skinkorna, vilka ramlar med en duns på golvet. Det känns som taget ur en sämre fängelsefilm, detta osunda umgänge spritt språngande naken.

Av Fester Bestertester - 25 januari 2012 15:07

Onsdag kväll träffas vi vid UFO-arkivet i Norrköping för transport medelst minibuss till Kolmårdsskogarna. Vi tar med oss kikare och en styck filmkamera och spenderar hela natten i skogen på jakt efter våra vänner från yttre rymden. Detta bli årets första expedition och kanske har vi tur med en gång. Ta med matsäck, men lämna ölen hemma.

Av Fester Bestertester - 25 januari 2012 03:40

Sitter småfull framför datorn mitt i natten och snart väntar jobbet. En oförenlig ekvation, så det finns bara en lösning: Vara hemma en dag. Öl har jag så jag klarar mig och sedan kan jag köpa nya klockan tio på morgonen. Jag låter fyllan komma med öppna armar.

Av Fester Bestertester - 24 januari 2012 19:45

Riktigt schysst musik, material likt detta ges inte ut längre. Man får väl fortsätta nöta på LP-skivorna i brist på annat. Denna låt dök upp på en samlingsskiva jag köpte på Pet Sounds. Så jädra bra och vilken boost för själ och hjärta. Opolerat ska det vara.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards