Alla inlägg under januari 2012

Av Fester Bestertester - 8 januari 2012 15:23

Vaknade med ett ryck runt nio på morgonen. "Oh, nej", tänkte jag och började vrida och vända på mig i sängen. Vissa dagar vill man bara sova bort. Dock var det som förgjort och jag tvingades gå upp. Det blev en morgonöl och sedan ned på stan. Hängde på låset till min kvarterspub och fick i mig den första starkölen därefter. Men sen då? Jag har ju inte råd att öla på lokal. Det slutade som det brukar, numera. Jag nöjesåkte spårvagn. "Kling-klang, här kommer jag"! Ja, vad tusan ska jag annars göra?

Av Fester Bestertester - 7 januari 2012 21:45

Tro't eller ej, nu är jag nykter. Det är ju för tjyven lördagkväll och alla andra tycks vara berusade och glada. Jag sitter på kammaren och gråter, är det helg så är det. Varför gick jag aldrig till systembolaget? Varför låg jag och slöade på sängen? Tro inte att jag upprepar detta misstag i brådrasket. Jag lever ju för fyllan.

Av Fester Bestertester - 6 januari 2012 15:46

Mina fiender har beställt varor i mitt namn flera gånger, "konsumtionsvaror" och blommor. Jag har tvingats ringa runt till företagen och bett dem blockera min person. Mycket irriterande!


Jag har även sett till att polisanmäla allt, vad annat kan jag göra? Har sparat korrespondensen och den traven växer sig hög. Inte ett enda fall har vår slöa polis tagit tag i, allt har lagts ned. Det är skandal. Vad ska jag göra, ta lagen i egna händer?


Numer när jag vill köpa musik eller film på nätet gör jag det genom mina föräldrar, det är säkrast så. Skulle mina fiender ge sig på även dem vet jag vad jag gör. Censurerat av moderator.


Jag är ingen aktiv agent, jag är en "sovare". Inte förrän jag får order av Interzone agerar jag. Tills dess håller jag en fortsatt låg profil. Mina fiender är många och mäktiga, men stridigheter har förekommit tidigare i Europa. Hade jag inte ryggraden att kämpa skulle jag skämmas. Tänk bara på dem som slogs ihjäl för sin politiska övertygelse. Det var kämpar, det. Kan jag bjuda till och offra ens en tiondel vore jag stolt. Misslyckande är inget val, segerns sötma väntar.

Av Fester Bestertester - 6 januari 2012 14:10

Skumma saker är i görningen och jag vet mer än gärningsmännen tror. Nu är frågan om jag ska ringa till polisen eller inte. Har ju tidigare bara ringt brandkåren. Däremot har jag gjort ett flertal polisanmälningar av vilka alla lades ned. Känner mig inte redo att ta mig an skummisar själv.

Av Fester Bestertester - 5 januari 2012 18:07

Köpte på mig ett rejält lager starköl, då systembolaget har den dåliga smaken att vara stängt på fredag. Lassade in kasse efter kasse i köket och snubblar på dem närhelst jag gör mig ett ärende i kylskåpet.


Problemet är att jag har ingen botten. Börjar jag dricka fortsätter jag tills allt är slut, eller jag däckar. Jag blir så besviken på mig själv om jag dricker upp fredagens ranson redan i dag.


Som Eddie Meduza så klokt skaldade: "Man köper några flaskor att ha hemma, sedan är de slut samma kväll". Håll nu tummarna att jag ska ha möjlighet att berusa mig även i morgon.

Av Fester Bestertester - 4 januari 2012 18:57

Kommer att lägga ut delar av min omfattande serietidningssamling för försäljning på nätet, men innan dess får ni chansen. Jag har det mesta, fast albumen behåller jag ett tag till.


Kan jag fresta med Agent X9 från '71 och framåt? De vill jag ha bra betalt för. Första hundrasidiga numret släpper jag inte för under 1000 kronor. Till det priset kan du till och med tjäna en slant. Lägg den på is ett tag och sälj sedan vidare. Lämna ut kostsamma mellanhänder och sälj direkt till den presumtiva köparen.


Har en hel del av Carl Barks, men det mesta behåller jag. En och annan tidning är jag dock beredd att släppa redan nu. Problemet med dem är att de är så bra att man läser dem, en svår synd för seriösa samlare. Man vill ju behålla dem i mint condition.


Svenska Mad har jag så jag kan gödsla med. En och annan från sextiotalet ingår och de tar jag inte mycket betalt för. Snacka om fynd. Utöver det är det blandat. Gigant, Svenska serier och mycket annat. Varför inte första numret av Attack-serien från '83? Den köpte jag själv, läste en gång och plastade in redan 1983.


Jag har ingen panik, jag kan vänta på rätt pris. Kan du vara utan mina tidningar ens ett dygn till?

Av Fester Bestertester - 4 januari 2012 06:41

Aaah, tidig morgon och jag har ringt till chefen. Ont i ryggen, döh! Nu väntar ett gäng iskalla öl på min torra strupe. Har inga förpliktelser idag, jag kan lägga allt krut på fyllan. Det enda är att jag måste till systembolaget, men det fixar jag lätt. Tänk om varje dag vore som denna, det vore en dröm att snacka om.

Av Fester Bestertester - 3 januari 2012 18:14

  

Go & have a wank, you smelly excuses for londoners. Whenever you concede a goal the rest of us cheer. A simple case of mental health. A new title for Spurs? No. A place in the premiereship? Hopefully & probably not. It's game over & the sooner you realize it the better.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards