Alla inlägg under februari 2012

Av Fester Bestertester - 19 februari 2012 21:53

Nu är förrådet av sädesvätska nästan fullt. Jag har samlingen i små burkar i kylskåpet och jag får knappt plats med ölen längre. Är du intresserad av den får du en burk för sex kronor och två för tio. Tyvärr kan den inte skickas per post, så du måste komma hem till mig och hämta den själv. Det som eventuellt blir över får Lennart K Lindström dricka upp. Klart du ska ha en dos av mitt "elixir".

Av Fester Bestertester - 19 februari 2012 21:30

Sitter och kurar i min lägenhet och tankarna mal på utan slut. Jag känner mig trampad på tårna, svårt kränkt och det är jag. Mitt liv har genom yttre påverkan slagits i spillror och jag har gått från att vara timid och förlåtande till att bli en hatisk och potentiellt farlig människa.


Jag har ingen regelrätt lista, men jag vet vilka som skulle få smaka på riset om jag bara tog mig i kragen. Åker jag dit blir det rättspsyk och väl där kommer jag att slå blå dunster i läkarnas ögon. Min välsmorda käft har hållit mig utanför psykiatrins murar långa perioder.


Jag kan le mot min värsta fiende och underdånigt ta i hand. Jag kan ta glåpord och visst våld utan att röra en fena. Kom bara ihåg att jag aldrig förlåter eller glömmer. En vacker dag smäller det och det rejält. Du är härmed varnad.

Av Fester Bestertester - 19 februari 2012 01:18

Han är sannerligen förslagen, allas vår X. Som inlagd på PIVA togs hans skor ifrån honom, tillsammans med bältet och fickkniven. Dock fick han ha tofflor på sig och det skulle visa sig viktigt. X hade nämligen inga planer på att vara tvångsvårdad.


Redan första kvällen stod han på pass vid dörrarna och när nattpersonalen anlände knuffade han dem åt sidan och sprang mot friheten. Mentalskötarna sträckte sig efter honom, men han hotade med våld, så de backade.


I nuläget är det oklart var X befinner sig, men ser du en tunnklädd individ sladda runt i tofflor så är chansen god att det är allas vår X. Man måste beundra hans kamp mot psykiatrin. Även om han förlorar på sitt beteende är han konsekvent. Han tar kampen, även om oddsen är emot honom.

Av Fester Bestertester - 18 februari 2012 07:49

Det blev en storartad fredag med UFO-Norrköping. Först fest hos X, sedan runt till olika pubar. X försvann tidigt, efter att han gapat om jordens undergång. Polisen hämtade honom, med den förmodade adressen PIVA. Resten av oss höjde glasen i timtal och några av oss fortsatte hemma hos Sixten i Klockaretorpet. Det blev en skön avslutning på en blöt kväll, även om taxiresan hem blev dyr. Nu på lördag kör vi en lågbudgetvariant. Vi handlar öl på systembolaget och dricker dem i centralt belägna grönområden. När vi inte undersöker UFO-rapporteringar festar vi. Sådana är vi och det kan ingen ändra på.

Av Fester Bestertester - 17 februari 2012 15:16

Kulturivrarna i Norrköping ställer in den återkommande filmkvällen nu på fredag. Istället ska vi träffas hos X (han bor centralt) och dricka alkohol. Bland deltagarna finns både alkoholister, måttlighetsdrickare och noviser. Bland annat Per-Gunnar som aldrig varit full. X kommer att hålla i taktpinnen och med honom vid rodret kommer det att bli en blöt kväll. Detta ska bli väldigt intressant. X kan berätta att han har spyhinkar till alla som behöver det.

Av Fester Bestertester - 16 februari 2012 20:45

Lugn, det blir helg även denna vecka. Helgerna fylls med fördel med stora mängder alkohol och tjo och tjim. Mest tjim, faktiskt. Fast visst är torsdagen härlig, dagen innan allt brakar lös, dagen innan drängfyllan. Det ska vi fira, sade jag i eftermiddags och nu sitter jag här salongsberusad som vanligt. Pengarna ska rulla och ölen drickas. UFO-Norrköping har ett rykte att upprätthålla. Vi ses mellan spritångorna.

Av Fester Bestertester - 15 februari 2012 15:09

Planen var uttänkt och klar, jag skulle ta en förmiddagsfylla och hinna nyktra till till kvällen, när boendestödjaren skulle komma. Vad tror ni händer? Telefonen ringde och det var hon, min boendestödjare. Hon hade en lucka i schemat och ville komma till mig på stört? Vad göra? Ingenting, skadan var redan skedd.


Det blev det vanliga gnällandet på mitt dricka. De har sagt att de inte accepterar fylla och ska då gå ifrån mig, men hon stannade kvar i alla fall. Hon var väl sugen på att klaga.


Inte blev det bättre av att jag handlade det som ligger mig varmt om hjärtat: Två paket cigg och ett sexpack folköl. Väl hemma rynkade damen på näsan åt mig och sade inte ens adjö. Jag log och bara njöt. Ingen bestämmer över mig.

Av Fester Bestertester - 15 februari 2012 10:12

UFO-arkivet i Norrköping har mottagit en filmsnutt tagen i Vrinneviskogen i januari. Den är ca sju minuter lång och på den uppträder ett avlångt objekt med blinkande lampor. Vi har bara tittat igenom den som hastigast, men det lutar redan nu åt att det är äkta vara, utomjordiska besökare. Vi får in nya bilder och filmer varje vecka och den nyss nämnda filmen är det bästa vi sett i år. Vi är inte ensamma.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards