Alla inlägg under februari 2012

Av Fester Bestertester - 15 februari 2012 09:34

Vad har hänt? Det blev bara sex starköl under tisdagen och kvar i kylskåpet stod ett tiotal. Nåja, jag har hela dagen på mig att bli full, jag har ingen brådska. Sitter just nu med en kall öl i handen. Man kan inte vara full jämt, även om jag önskar att så vore fallet.

Av Fester Bestertester - 14 februari 2012 21:04

Nae money and nae tae show for. Ten points deducted & the title is already lost. What to do? Greet like a bairn? Go on a killing-spree? Not likely. We'll wipe the slate clean & take aim at next season. A Britain without Rangers? Unthinkable. Let the fenian scum snigger, our time will come. Rangers? Ready!


Av Fester Bestertester - 14 februari 2012 20:17

Jag har alltid vetat om mina speciella förmågor, alltid vetat att jag var annorlunda. En teori är att jag sågs som alltför mäktig och därför smittades med psykisk sjukdom. Ungefär som i Sovjet, där folk klassades som psykiskt sjuka om de tyckte annat än regimen.


Jag vet att jag kommer att spela en viktig roll i framtiden, kanske genom mitt politiska engagemang i SOS (Samlingen för oberoende seloter). Något stort kommer jag att ligga bakom.


Jag har ibland gjort tvärtemot mina impulser och det kan ha orsakat skada. Jag är delvis skyldig, även om jag inte har blod på mina händer. Jag besitter stora krafter och då måste man vara uppmärksam på vad man gör. Jag har inte bett om denna makt, men att ha den kan kännas kittlande, fast bara ibland. Sköter jag mig en hel vecka kanske jag tillåts vinna på lotto.


Jag vill bara göra gott, inte ha ihjäl folk. Jag är bland annat ansvarig för Harry Scheins död och sådant känns jobbigt. Jag vågar inte tro att jag kommer till himmelriket med det jag har i bagaget. Fast jag hoppas...

Av Fester Bestertester - 14 februari 2012 19:24

 

En konkurerande sajt sprang på X i dag, när han tagit omvägen till systembolaget. Som ni ser gläds han åt lyckan ölen kommer att skänka honom. Pass på för förvirrade postningar senare i kväll, när X är sådär lagom full.


Av Fester Bestertester - 14 februari 2012 19:00

Då var det dags igen för en kväll på mötesplats Asken i centrala Norrköping. De är ena snåla jävlar. Det fattades en krona till kaffet, så jag blev utan. Jag hämnades med att avsiktligt kissa utanför toaletten.


Personalen är för rolig, några tokkärringar med allvarliga problem hur de ska bemöta mig. Dessa ärthjärnor klappar mig bokstavligen på huvudet och tycks tro att min sjukdom har krympt min hjärna. Så är definitivt inte fallet, mitt intellekt är oförändrat knivskarpt.


Det vankades köttbullemackor och de höll sedvanlig "Asken-klass". Med tvekan godkänt, med andra ord. Med dem i kistan tackade jag för mig och gick. Jag hade fått min dos psykvård för dagen och längtade hem till ölen. Hepp-hepp!

Av Fester Bestertester - 13 februari 2012 18:08

Jag kanske inte är republikan, men jag vet vad jag tycker om knugahuset: Urrk! Vår kung (med litet k) är förståndshandikappad, men det gullas med honom och fjäskas på hög nivå. Jag blir ilsken när jag ser mina skattepengar gå till hans uppehälle.


Äpplet faller inte långt från trädet. Calles barn är även dem sinnesslöa och glider omkring och ler och ser "milda" ut. Sedan har vi sett en ny individ gå ned sig i "kungaträsket", stollen från Ockelbo. Jag kommer faktiskt inte på hans namn.


Att avsätta dem och skrota deras titlar är det enda raka. Endast produktiva individer ska få uppbära medborgarskap. Resten kan dra åt Spruttisprattien eller Långtbortistan (för att travestera Carl Barks). Det måste bli ett slut på fjäskandet, ett slut på apanaget. Låt Calle tvingas ut på arbetsmarknaden om han vill ha mat på bordet. Då blir det ett abrupt slut på snoffsig kaviar och fridlyst fisk. Tryck ned en falukorv i hans hals.

Av Fester Bestertester - 13 februari 2012 17:23

Alla medlemmar i UFO-Sverige är välkomna till Norrköping helgen som kommer. Som framgår av nyhetsbrevet alla medlemmar får kommer gräddan av organisationen att närvara.


Platsen är Albrektssalen i korsningen Albrektsvägen och Skarphagsleden. Inträdet är låga 50 kronor, så du kan inte skylla din eventuella frånvaro på att det var för dyrt.


Året 2011 kommer att summeras och de mest spännande berättelser, ljudband och filmer kommer att gås igenom. Räkna därför med ett långt möte.


Vi ser speciellt fram emot framträdandet av representanten för landets nyaste förening, den i Gävle. Det rör sig om "Larsa", en ung man med diger erfarenhet under västen. Han har dammsugit södra Norrland på spännande material och lovar redan nu något alldeles extra.


Se nu till att du avbokar allt annat till denna helg. UFO-Sverige är ingen klubb för inbördes beundran. Vi vill nå ut till massan, öppna ögonen på tvivlare. Dessa möten runt om i landet är en viktig del i vårt långsiktiga arbete. Ses vi i Norrköping? Klatu verada niktu.

Rea

Av Fester Bestertester - 13 februari 2012 16:56

Passa på att handla starkvaror så fort du någonsin kan. Det är nämligen rea på systembolaget veckan ut. Jag köpte min vanliga öl Bellman och den tog de bara en tia styck för (inklusive pant). Sedan såg jag att en hela Absolut gick för 210 kronor och en flaska Bell's för 200-hundringen jämt. Köp några flaskor att ha hemma, det har jag gjort.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards