Alla inlägg under februari 2012

Av Fester Bestertester - 12 februari 2012 20:02

Så har jag tagit med lilla frugan på en thailändsk restaurang. Maten var inget vidare, ris och nudlar i överflöd och starka kryddor. Eftersom jag är Östergötlands mest kärleksfulla äkta make gjorde jag det dock utan att gnälla.


Vad roligt att se Phain tjattra på sitt roliga språk med personalen. Vad roligt att se henne frossa denna underliga mat. Jag är sannerligen en omtänksam partner. Inte låste jag in henne i källaren heller, när vi kom hem. Just nu är jag väldigt nöjd med både frugan och mig själv.


Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 11 februari 2012 23:18

Hearts are struggling as usuall. The gender-bender from some shite provins in eastern Europe cannae help, no matter how much he spends. It's time to look for a local hero and the name is Joe Jordan. We haven't had him at the helm for almost 20 years, but his impression lasts to this day. It's a short trip from his quaint village to Gorgie. Please take the step, "Joe". Hearts deserve your gentle leadership. Glorious Joe!

Av Fester Bestertester - 11 februari 2012 12:32

Lennart K Lindström gjorde bort sig rejält under fredagen. UFO-Norrköping hade en träff under kvällen och Lennart dök upp bra rund under fötterna. Han satte sig bredvid Ronny och en ny kille, vars namn vi väljer att inte nämna här.


Det tog inte lång tid innan han började smeka Ronny på benen. Ronny sa ifrån, men tafsandet fortsatte. Då utdelade Rompan en örfil. Att det ska behöva gå så långt...


Sedan vände sig Lennart till den nya killen och tog hans hand och lade den på sitt skrev. Lennart hade vrålstånd. Den nya killen blev skärrad, men lyckades skrika ett ljudligt nej till Lennart.


Vi fick handgripligen avlägsna denna snuskhummer och kasta ut honom i trapphuset. Det är inte Lennarts fel att han är bög och därigenom ständigt kåt, men han borde lära sig att inte tafsa utan att be om lov. Lennart bidrar med så mycket, synd att hans omättliga sexbehov ska förstöra allt.

Av Fester Bestertester - 10 februari 2012 15:03

God eftermiddag alla herrar. Om en timma är det dags för mig att gå till Lundbergs på Lötgatan. Det är dem med den vita villan, snett mittemot lekplatsen. Väl där vankas det kaffe med punsch och olika sorters kakor. Jag har även med mig fin konjak och om jag känner värdparet rätt kommer det nog att stå en flaska whisky på bordet.


Det ska bli utomordentligt trevligt, plus att jag kommer ifrån min tjatmoster till fru. Hon får hela källaren för sig själv hela kvällen och blir utsläppt när det är dags för mitt kvällsfika, vilket hon alltid serverar. Åtminstone en sak jag lyckats lära henne, denna lilla, lilla subba från Thai-helvetet.


Kanske blir det även ett parti canasta med värdparet. Hur som helst ska detta bli förträffligt. Som en stadgad man behöver jag mina pauser, lite tid för mitt välbefinnande. Speciellt om man som jag förbannats med etternosen med stort E, med andra ord min lilla fru.

Av Fester Bestertester - 10 februari 2012 14:42

Hörde en förträfflig låt på radion i morse. Den gick på ett ungefär:


Na,na,na,na... Booom! Booom!

Tra-la-la-la, tra-la-la-la, clap-clap

Humm, humm, doh, na, na, na...


Vore tacksam om någon kunde hjälpa mig.

Av Fester Bestertester - 9 februari 2012 18:23

 

Icumfigorbals? Well, as long as you root for & support Rangers or Hearts. Well, Rangers then, at least. Lame "jokes" aside, the UFO-group North will amass in this run doon part of Glasgow. Great things can thrive in the most terrible surroundings. We'll be one step closer to solve the mysteries of visiting aliens grays after this important meeting. Of course the command staff of Montrose will be on display. Hope to see you there.

Av Fester Bestertester - 8 februari 2012 11:01

Då var det onsdag igen och dags för lite festande. Jag vaknade tidigt med inget att göra och då tog jag till flaskan som så ofta förr. Nu är jag härligt lullig och väntar på att stackars Hasse ska sluta för dagen så att vi kan festa tillsammans. En annan har ju problem med ryggen och är sjukskriven, medans Hasse jobbar runt 20 timmar i veckan på sitt kneg. Att förfriska sig utan förpliktelser är bara så härligt. Nu ska jag plundra kylskåpet på ännu en isande kall öl. Vi hörs... säger Ronny.

Av Fester Bestertester - 7 februari 2012 19:52

Endast vildar har stuckit hål på kroppsdelar under den upplysta tiden. Benknotor genom näsan och tallrikar i öronen och innanför underläppen. Ett sjukt inslag av vildarnas kultur, kort och gott.


Idag har detta avskyvärda beteende spritt sig till höga nord och har dragit vår ungdom djupt ned i "piercingträsket". Man kan inte undvika att se skiten, små barn ränner runt med metallskrot i ansiktet och är bara så "moderna". Sjuklig centrering kring jaget, den nya tidens melodi, anser jag. Vad hände med sund folkgemenskap? Folket först, individen sedan? Jag tror jag spyr.


Tänk att män frivilligt går omkring med hål i öronen, f'låt, piercade som det heter på svengelska. Är de CENSUR eller bara dumma? Pest eller kolera.


Jag har god lust att ge mig ut på stan med en hovtång och rätta till dessa perversioner på ett bryskt vis. En stolt nordbo håller sig ifrån infödingsseder och dito -bruk. Att smutsa ned sin lekamen äro icke acceptabelt!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards