Alla inlägg under mars 2012

Av Fester Bestertester - 29 mars 2012 17:52

Jag är lite bättre, lite smartare, än genomsnittsmänniskan. Har även hög intelligens och allt detta har inte gått utomjordingarna förbi. Min sädesvätska är således eftertraktad och många är de gånger De har tömt mig på den. De projicerar bilder på näpna japanskor i mitt huvud och eggar mig till extas. Sedan samlar de upp utlösningen i behållare och försvinner lika fort som de (och jag) kommit. Jag är anfader till en ny ras som kommer att bebo planeter runt om i vårt solsystem. Jag är en gud på sätt och vis.

Av Fester Bestertester - 28 mars 2012 20:50

Farliga röster, "döda, döda, döda"! Jagad av polisen. Prickskyttar på taken. Om jorden går under är det mitt fel. Jag är mitt uppe i en jobbig period, detta trots mitt frekventa medicinintag. Törs jag ens jobba i morgon? Tänk om chefen helt plötsligt rycker av sig huden och visar sig vara en motbjudande utomjording. Jag får berusa mig och tänka över situationen i natt. Sova är för veklingar.

Av Fester Bestertester - 27 mars 2012 17:53

Jag slutade tyvärr inte dricka i tid igår, vilket innebar att jag vaknade efter kanske två timmars sömn fortfarande berusad. En koll på klockan visade att jag även hade försovit mig, jobbbet hade redan börjat. I en situation som denna finns bara en utväg: en sjukskrivning. Jag klagade som vanligt på ryggen och det tycks alltid funka. Sedan blev det sängläge ytterligare en stund innan mitt kära systembolag öppnade. Har man dålig rygg måste man vara hemma ofta. Oj, vad "tråkigt". He-he...

Av Fester Bestertester - 26 mars 2012 18:40

Det är dags att göra lite reklam. Vi väljer att lyfta fram skitgrisen.se, en skruvad och skön sida med udden mot vårt skitsamhälle. Här hymlar man inte och väljer ofta att påtala polismaktens tillkortakommanden. För en inblick i det moderna Sverige utan censur, så surfa för all del in. Skitgrisen tells it like it is. Kill the bill!

Av Fester Bestertester - 26 mars 2012 18:10

Ett nytt slakteri öppnas i Norrland, ett "multikultislakteri". Det är dags att sopa bort det svenska, det rasistiska och lämna över burkarna med Cyklon B till polismakten. Den sköna nya tiden är nu, vilket märks bara man sticker trynet utanför lägenheten. Nu ska man slakta enligt muslimsk tradition även i Norrland, denna fina landsända. Inte mer än rätt att vi anpassar oss efter vår nya befolknings krav. Allt svenskt är skit, det har jag förstått efter att ha lyssnat på politiker. Men låt oss för all del inte stanna vid halalslakt, låt oss löpa linan ut. Sharia istället för Svea rikes lag. Vad härligt det är med nymodigheter.

Av Fester Bestertester - 26 mars 2012 16:59

Hej på er. Detta är Bosse Rulltårta. Jag har tryckt upp hundrafemtio flygblad med en text författad av Sune i Motala. Föga förvånande handlar den om utomjordingar och hur sådana ska bemötas. Dessa blad delade jag sedan ut i Smedby i Norrköping nu i helgen. Sedan blev det både en potatisbakelse och en skiva rulltårta på ett kondis. Sune blev så glad över mitt tilltag att jag ska få "Rådets Särskilda Förtjänsttecken" nästa gång vi har ett möte. Det blir min första medalj och det sporrar mig verkligen. Jag vill stiga i graderna och vägen dit stavas hårt jobb. Det är jag villig att bidra med.

Av Fester Bestertester - 26 mars 2012 16:38

Idag är dagen innan tisdagen. Det tycker jag att vi firar med en rejäl skål, eller? Har nyligen kommit hem med 12 färska burkar Bellman och har redan börjat avverka dem. Det är så härligt att sätta guldkant på en annars tråkig måndag. Tar en minifylla tidig kväll, så kan jag jobba i morgon utan att chefen gnäller på mig. Dagarna blir inte roligare än man gör dem och ölen är en bra väg att gå. Även måndagar kan ha sin charm.

Av Fester Bestertester - 25 mars 2012 13:50

Fy fan för självutnämnda ölexperter. Det ska vara tjeckiskt blask, eller kanske vidrig weissbier. Sedan ska ölen gärna vara dyr, det tar dem som ett kvitto på att den är av god kvalitet. Nä, fy fan! Jag dricker billig öl, det duger åt mig. Jag vill ju bli full och skiter i smaken. Ärligt talat, äcklig öl blir inte långvarig på marknaden. De flesta sorter är goda. Jag sitter här med mina trogna Bellman och de sviker mig aldrig. God och stark, precis som jag vill ha det. Ta och stoppa upp er snobbvariant långt upp i analen, jag vet vad jag gillar.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards