Alla inlägg under maj 2012

Av Fester Bestertester - 17 maj 2012 01:17

Forskare vid humanoid individutveckling i Schweiz har gjort ett genombrott, de har analyserat IFK Norrköpings usla spel och kommit med ett storartat förslag. Alla kontrakterade spelare bör sparkas omgående och ersättas av tio Staffan Tapper och i mål bör man placera Harry "Tvålen" Nilsson, mannen som aldrig använder händerna. Inte fan kan det bli sämre i alla fall. Mot nya bottennapp!

Av Fester Bestertester - 16 maj 2012 12:37

Det är dags för IFK att åter besöka Göteborg, denna gång väntar BK Häcken. Häcken ligger överraskande bra till, på en tredjeplats, men jag tror personligen att de kommer att dala. En vinst borta mot dem vore mumma och det ska Snoka kunna klara. Jag följer inte med, men jag håller ställningarna vid datorn. Jag tippar 2 - 1 till mitt IFK.

Av Fester Bestertester - 16 maj 2012 11:07

Här sitter jag och bara smuttar på whiskyn. Är inte det minsta full och det stör mig. Får inte pengar förrän på fredag, så jag måste snåla. Har endast sex öl i kylskåpet, normalt sett räcker det i några timmar, nu måste det räcka i dagar. Jag hatar påtvingad nykterhet.

Av Fester Bestertester - 15 maj 2012 20:02

"Jag vill ha smink, jag vill äta två gånger om dagen, jag vill ha en TV..." Så låter det dagarna i ända. Sist blev min dumma lilla fru så uppjagad att hon ramlade och slog kinden på min hand. Hon är en regelrätt kravmaskin.

 

Nåja, jag är en kärleksfull make, så i morgon är det jag som köper henne en värmedyna att ha på pinnstolen. Blir det inte tyst på tjatet då sätter jag henne på svältkost.

 

Vad ska hon med TV till? Hon är ju urdålig på svenska. Varför mascara, när hon inte går ut själv nämnvärt? Varm mat två gånger om dagen? Nej tack, någon "Tjocka Bertha" vill jag inte ha. Jag tycker källaren är mysig, men frugan verkar tro att hon kan få det som på Waldorf Astoria. En madrass att sova på och en potta att pinka i, det är allt som behövs. Skärpning, Phain!

Av Fester Bestertester - 15 maj 2012 19:12

Jag köpte billig ugnsfolie på Lidl och trodde jag gjorde ett riktigt klipp. Visst, den kanske fungerar i just ugnen, men på huvudet var det sämre. Jag provade den idag under en långpromenad och resultatet var nedslående. Rösterna i huvudet var kvar och jag kände hur det kröp i kroppen; Ett tydligt tecken på att makten förföljer mig med laserstrålar. Det blir till att köpa en ny rulle, en rulle av välkänt märke. I kriget med regimen, Omnicron, socialdemokraterna och Interzone krävs det riktiga doningar, inget billigt krafs. Kampen går vidare i morgon, då med adekvat utrustning.

Av Fester Bestertester - 14 maj 2012 18:58

Hurra, hurra, jobbar bara tre dagar denna vecka, sedan är det långledigt. Jag har inga måsten, inga dubbelagenter att likvidera och ingen ny medalj att mottaga (får "Silverkransen" först i juni). Så mycket tid, så lite att göra. Nåja, jag ska kalla samman gänget, så kan vi festa som om det vore ett fylleslag i Valhall.


Du kan gå dina fruktlösa promenader. Du kan umgås med idioter till släktingar. Du kan runke ball tills du blör. Du kan unna dig en starköl till maten. Jag vill ha allt och tar det jag behagar. Jag är en övermänniska och umgås endast med sådana som ger mig intellektuell stimulans. Den stimulans jag nu tarvar är starkan muladryck och brännvin. Chips kräfva dessa drycker.

Av Fester Bestertester - 13 maj 2012 09:54

IFK Norrköping tar emot Örebro SK hemma på Parken. Jag vill se män på planen, inte möss som mot Assyrianska. Parken är vår borg, hit kommer man inte och enkelt snor med sig tre poäng. Det finns nog med kvalitet i laget att hamna i mitten av tabellen, men då måste man börja vinna igen. Som alltid är jag optimist och tippar en två-noll-seger för Kamraterna. Härliga IFK!

Av Fester Bestertester - 13 maj 2012 09:38

Jag har för länge sedan förlikat mig med det faktum att mitt liv snart är slut, men att alla andra också ska dö är inte okej. Vi lever i den yttersta tiden, snart är allt slut. Det blir inget 2013, världen förgås i rök och damm detta år.


Jag har varit inne på youtube en hel del och där vet man om detta och en rad läskiga klipp står att finna som behandlar detta faktum. Se till att göra det bästa av den tid som finns kvar, snart är det försent.


Själv fick jag leva i drygt 40 år och det känns precis lagom, men tänk på alla barn som bara är i början på sina liv. Jag har krafter, men att förhindra jordens undergång är mig övermäktigt. Tyvärr...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards