Alla inlägg under maj 2012

Av Fester Bestertester - 12 maj 2012 11:47

Där finns ett ställe i Motala som tillagar och säljer snabbmat. Min dumma fru har misslyckats med maten två dagar i rad och jag funderar på att köpa mat från detta ställe. Det blir då en så kallad pizza, en platt degbit med kanske skinka och tomat på. Sedan har de något som jag tror kallas kebbabi, vilket är en hoprullad pizza i folie. En sådan köpte min vän Tord en gång. Kanske ska jag briljera med min italienska när jag stiger in på pizzerian.


Storslagna hälsningar/Sune

Av Fester Bestertester - 12 maj 2012 00:01

Generalöverste Kurt Student föddes idag för 122 år sedan. Han var mannen som formade tysklands formidabla fallskärmstrupper och skördade stora militära framgångar. Inte ens en kula i huvudet kunde stoppa honom, han kämpade på. En klassisk krigare och en hedersman. Hatten av för dig, Kurt.

Av Fester Bestertester - 11 maj 2012 18:45

Bor du i Norrköpings innerstad kan du släppa lite på garden, jag patrullerar gatorna sedan en tid. Med mig har jag en pryl som tar udden av slöddrets våldsamheter. Det är min självpåtagna uppgift att likt Läderlappen (ja, han hette så i min ungdoms dagar, inte Batman) hålla buset kort. Jag funderar på om jag ska kontakta polisen, kanske kan jag få en schysst uniform, det vore grejer det. Med Interzone i ryggen kan jag uträtta stordåd, jag ska bli deras bästa agent i hela västvärlden. Kom an bara, ni nedrans våldsverkare.

Av Fester Bestertester - 11 maj 2012 18:24

Helgledigt och supardags. Vad härligt! Smuttar nu på en budgetwhisky, en Glengrant. Då målet är att bli dyngrak funkar den lika bra som hutlöst dyra varianter. Till den har jag ett knippe öl. Har inget i almanackan, så jag kan vara redlös och studsa mellan väggarna i flera dygn. Lita på att jag blir full och galen, det är då jag mår som bäst. La, la, la..!

Av Fester Bestertester - 10 maj 2012 18:25

Nu har jag tryggat maten till lilla Phain i en hel månad. Jag har köpt konserver, bland annat ravioli. Den var god när man fick den i lumpen. Sedan får hon gulaschsoppa. Varannan dag samma mat. Är jag inte omtänksam?


En annan är ju viking och tarvar kött i stora lass. Till det blir det ofta en krämig potatisgratäng eller annat gott. Frugan får äta uppe i huset på söndagarna, då blir det en deciliter ris utan tillbehör.


Man ska ta vara på sin fru och se till att hon inte sväller upp. Hon är gjord för att äta lite, i hennes skitland svälter ju folk. Hon är min livs levande uppblåsbara Barbara, en smärt sådan och smärt ska hon förbli.

Av Fester Bestertester - 10 maj 2012 03:26

Fick ett flygblad från Svenskarnas parti i brevlådan. Det var första gången de visat sig i mitt kvarter. Ringde en vän i en annan del av staden och även han fick samma blad. Betyder detta att SvP startat en offensiv i min stad, eller var det bara resultatet av en förvirrad individs handlingar? Norrköping har en tradition av nationell aktivitet, bland annat under ND-eran för en sisådär åtta år sedan. Är det dags igen? Måhända. Då jag inte tillhör vänsterslöddret accepterar jag alla åsikter, även om jag inte håller med. Fortsätt för all del, du/ni som delade ut bladet. Jag hycklar inte, alla ska få komma till tals oavsett mina åsikter i övrigt. Det är sann demokrati det.

Av Fester Bestertester - 9 maj 2012 14:13

Vad ska jag göra, snart kommer boendestödet? Har fått i mig ett gäng öl och antar att det är för sent att sluta dricka och käka mintpastiller. Ska jag släppa in personalen och låtsas som ingenting, eller vad? Jag kan ju alltid strunta i att öppna dörren och låtsas som att jag inte är hemma. De känner ju till mina dryckesvanor och har en förkärlek att tjalla för psykiatrin. Inte kan jag förväntas vara torrlagd ända till eftermiddagen. Det känns som att de bara jävlas med mig. Nåja, låt dem komma. Jag kan kanske spela nykter, det har jag gjort förr.

Av Fester Bestertester - 9 maj 2012 10:50

Hatten av för vår Baldur von Schirach, en aristokrat. Jag gråter så tårarna sprutar och orkar knappt hamra på tangenterna. En kämpe, en hjälte. Baldurs minne lever vidare. Enligt vissa källor gasade han 100 miljoner judar, zigenare och begåvningshandikappade, men det saknar relevans. Grattis på födelsedagen.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards