Alla inlägg under juni 2012

Av Fester Bestertester - 23 juni 2012 21:48

Måste bara gnälla lite, vad det gäller sändningarna från fotbolls-EM. Det var ett jävla tjat om boxen. "Boxen"? Vad är det för jävla svengelska? På min tid hette det straffområdet. Sedan pratas det mycket om att "springa i djupled". Vad fan, det är alltså att löpa mot motståndarmålet, sportens grund. Här krävs en rejäl skärpning från alla så kallade experter som pladdrar på TV. Rätt ska vara rätt.

Av Fester Bestertester - 22 juni 2012 12:14

Här firas det redan på sina håll. Jag har gjort en rundringning.


Sune: Har köpt två potatisbakelser och en skorpa. Skorpan är till frugan. Han kommer att fira med en konjak på altanen.


Ronny: Beger sig till Motorgården med Hasse för festande med raggarna.


X: Sitter just nu på psykakuten och väntar på att få träffa en läkare. Han lider av högljudda röster.


Anna-Fia: Ska till Västerås för partaj. Har med sig kondomer i fall att...


Lennart K Lindström: Firar midsommar hos RFSL. Har med sig sin nya analplugg.


Bosse Rulltårta: Firar inte. Ska trimma näshåren.

Av Fester Bestertester - 20 juni 2012 11:49

Tjena, alla, detta är Hasse! Jobbar två veckor till, sedan är jag ledig fram till tidig augusti. Det blir en ledighet i drickandets tecken tillsammans med Sirppa och mina kompisar.


Är det fint väder tar vi med oss proppfulla ryggsäckar med öl och annan dryck och sätter oss i nån park. Då finns även chans att träffa på andra törstiga människor man kan slå sig i slang med. Jag längtar redan. Hej med er!

Av Fester Bestertester - 20 juni 2012 11:27

Lita på att UFO:Sveriges enträgna arbete fortsätter, trots sommar, sol och semester. Vi kommer att anordna en rad expeditioner och utflykter runt om i länet. På fredag finns vi i Vrinneviskogen och på lördagen är vi i Linköping. Kameror finns med, liksom utrustning för att spela in ljud. Arbetet med att etablera kontakt fortsätter således. Kanske hittar vi något värt att publicera, chansen finns.

Av Fester Bestertester - 20 juni 2012 00:06

Typiskt tråkiga Sverige att förlora måstematcher och stå med rumpan bar inför hela Europa. Palle Träben och Nisse Luftwaffe gjorde ingen skillnad, det var som att se ett flicklag mot ärrade kämpar. Naturligtvis vann Sverige en betydelselös match och till vilken nytta? Vi får nog se ett VM i Brasilien utan hålögda syltryggar och det är lika bra det. Ett trefaldigt bu för Sverige: Bu, bu, bu!!!

Av Fester Bestertester - 19 juni 2012 19:39

Då var det dags för röda dagar och stängt på systembolaget. Sista öppetdagen är torsdag, sedan kan man inte handla förrän på måndgen. Skandalöst dåligt! Nåja, jag har vidtagit mått och steg för att inte riskera att torka ut. Jag har gått dubbla svängar denna vecka. Nu sitter jag på en flytande skatt, med Jägermeister, whisky och öl i massor. Jag blir så glad när jag går ut i köket och ser min samling uppställd på golvet. Nu är jag redo för midsommar.

Av Fester Bestertester - 18 juni 2012 17:00

Hurra vad bra det är att varra snurrig i skallen och allmänt dum. Det gjorde att kommunen fixade sysselsättning åt mig. Jag sitter mest och degar på jobbet, eller kanske slår i en spik en gång i timman. Kosingen har jag ändå. Vi är ett skönt gäng där jag jobbar och där jag briljerar som geni, ty de andra är förståndshandikappade, men är lyckligt omedvetna om det. Det blir jobb fram till torsdag, då börjar vi halv tio, för att vid lunch grilla på gården. Detta blir en riktig slappvecka. Sådant gillar ju jag. Eru avis, eller?

Av Fester Bestertester - 17 juni 2012 11:55

Vissa skribenter går i veckan som kommer på välförtjänt semester. Redaktionen kommer att vara fortsatt bemannad, men med färre personer redo att leverera sanningen. Vi hoppas ni har överseende med detta, så får vi komma tillbaka med full kraft i augusti. Vi på "Käftsmällen" önskar alla läsare en trevlig sommar.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards