Alla inlägg under juni 2012

Av Fester Bestertester - 16 juni 2012 17:51

Fotbollförbundet har beslutat att göra rent hus, ge alla spelare foten med omedelbar verkan. Istället blir IK Sleipner från Norrköping det nya landslaget från och med idag. Tränare blir Frans Andersson, med ett förflutet i BK Tjong. Premiären för det nya laget blir matchen mot Spruttisprattien på bortaplan. Nu håller vi tummarna och hejar på vårt nya lag. Tore Kellers ande vilar över den nya elvan.

Av Fester Bestertester - 15 juni 2012 16:08

Inte är jag gjord av pängar, men något måste ske. Frugan har en potta att göra sina behov i, men det är fasaväckande obehagligt att tömma den. En gång snavade jag på väg upp från källartrappen och fick bajskladd på fina skjortan.


Stolliga Phain har annars allt man kan önska vad gäller komfortartiklar. Listan kan göras lång och inkluderar duntäcke, stickad mössa och skohorn. Jag tar hand om min lilla asienimport.


Antingen vinner jag en slant på penninglotten och installerar en vattenklosett i källaren, eller så dristar jag mig till att släppa upp lilla frun på markplan, så hon kan bajsa sig blå. Jag velar som en åsna mellan två hötappar. Men visst är jag en omtänksam make?


Eder trogne Sune

Av Fester Bestertester - 13 juni 2012 16:50

Se till att närvara på Kråkstigen 4 nu på fredag. Topparna i UFO:Sverige kommer att finnas på plats för ett förhoppningsvis lyckat möte. Bilder, ljudinspelningar och tal... allt kommer att stå på agendan. Inträdet är löjligt låga 50 spänn och då ingår kaffe med påtår. Alkohol tillhandahålls ej, vänligen notera detta. UFO-Sverige är alltid på offensiven. Hell Sirius!

Av Fester Bestertester - 12 juni 2012 17:18

Har tummen i ett finfint paket, efter en riggad olycka på jobbet. Lilla tummen fick en sågklinga på sig och började spruta blod. Jag blev chockad och vandrade omkring, tills chefen sade åt mig att sitta still och lugna ned mig. Sedan blev det taxi till sjukhuset och väl där fyra timmars väntan. Nåja, jag blodade ned golvet som hämnd. Inte var detta en olycka, nej Säpo ligger bakom det hela. Nåja, jag kan dela ut en käftsmäll även med fyra fungerande fingrar. Som kompensation har jag ju dubbelhaka. Inte så illa, när allt kommer omkring.


Vansinniga hälsningar/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 juni 2012 23:44

Ukraina tvålade rättvist till Sverige tidigare under kvällen. Jag orkar inte ens gnälla på di svenske, de är inte bättre än såhär. Nu väntar England och Frankrike innan hemfärden. Ta poäng mot dem? Jo, tjena! För min del innebär sveriges förlust att jag kan njuta av bra fotboll utan att plågas av taffliga svenskar. Som vanligt tror jag på Tyskland. Tooor!

Av Fester Bestertester - 10 juni 2012 16:39

Min gode vän Harry på Stenmansgatan gästar mig ikväll. Harry gillar fotboll och det ska bli två täflingar idag. Det är ett mästerskap och Sverige är med. Jag har inte sett fotboll på TV sedan Ralf Edströms dagar, så det ska bli intresssant. Frugan får stanna i källaren, för tydligen är inte Thailand med. Jag bjuder på kex och konjak, medan Harry tar med sig en flaska whisky. Det blir ett skönt avbrott från mitt tidskrävande UFO-arbete. En hutt på en söndag, det känns lyxigt. Vad gäller Sverige tror jag de når i alla fall åttondelsfinal. Heja, heja!

Av Fester Bestertester - 9 juni 2012 16:05

Jaha, då slog kärleken till igen. Jag träffade en härlig kille på Blå Huset i Norrköping häromdagen och kan inte sluta tänka på honom.


Vi gick in på toaletten och han berättade att hans lem var 18 centimeter lång. Jag slet av honom byxorna och nog talade han sanning alltid. Jag sög av honom med glädje. Att ha en bultande penis i munnen är obeskrivligt härligt.


Han heter Abdullah, men jag minns inte vilket land han var från, det kan ha varit Afrika. Nu har jag vrålstånd och längtar till nästa gay-kväll på Blå Huset. Han har lovat att komma (pun intended). Ah, den kärleken, den kärleken.


Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 9 juni 2012 15:44

Nämen, hej på er alla! Detta är Hasse tillbaka med aptit på drickat igen. Handlade öl runt elva och har nu ett rejält lager. Det lär behövas, för idag är det två matcher i EM. Jag hejar bara på Sverige, de andra skitländerna kan dra något gammalt över sig. Jag är patriot. Fy fan, vad härligt det ska bli när mitt Sverige vinner landskampen på måndag. Då ska jag ned på stan och härja. Sverige, Sverige! Ned med danskarna.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards