Alla inlägg under juni 2012

Av Fester Bestertester - 8 juni 2012 14:48

Så har jag gjort slag i saken och köpt nya kläder. Sist jag gjorde det var Reagan president, så det behövdes verkligen. Det blev tre par kalsonger och de var väldigt dyra, runt hundringen. Jag får väl snåla med mat till lilla frugan en tid för att komma över denna utgift.


Döm om min förvåning när jag synade dem närmare. Där fanns ingen gylf! Vid Belsebub, hur gör man då när man är på toaletten? Är dagens män androgyna och sitter ned och kissar, eller töms urinen måhända ur armhålan? I morgon är det jag som går till affären och klagar. Pengarna tillbaks, eller så kommer jag att demonstrera utanför affären med både plakat och megafon. Så här får det inte gå till.


Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 8 juni 2012 13:20

Eftersom jag sitter inne med eldfängt material vill jag upplysa folket, guida dem med varsam hand så de må öppna ögonen och själva se sanningen bakom de massiva lögnerna. Därför har jag den senaste tiden skrivit ned information på A4-papper som jag sedan har tejpat upp runt om i staden.


Jag tar upp alla de viktiga frågorna, allt om radioaktivitet i skolmaten till sanningen om varför månen är just månen. Eftersom jag ej är bilburen inskränker sig lappandet till innerstaden och jag missar således en massa folk. Här kommer du in i bilden. Skicka ett PM om du vill ha den senaste texten, men frakten får du själv stå för. Tillsammans är vi starka. Klatu verada niktu.

Av Fester Bestertester - 8 juni 2012 12:12

Äntligen drar fotbolls-EM igång. Kvällens matcher är Polen-Grekland och Ryssland-Tjeckien. Jag tror Tyskland tar hem titeln och Sverige får åka hem utan en enda seger. Snart blir det en tur till systembolaget, för en match avnjuts bäst med en öl i handen. Sassa brassa mandelmassa!

Av Fester Bestertester - 7 juni 2012 06:35

Klev upp ur sängen för nån halvtimma sedan. Ta en öl eller gå till jobbet? Ta en öl eller gå till jobbet? Ta en öl eller gå till jobbet? Det blev en öl. Är ju lite öm i ett finger och mår man inte bra ska man inte arbeta. Tänk om mitt onda finger smittar, man vet aldrig. Nu tar jag mig en iskall bira och väntar på att klockan ska bli tio, då systembolaget öppnar. Sedan hem och kurera mig. Hej på er!

Av Fester Bestertester - 6 juni 2012 15:53

Sjätte juni? Vad fan är det? Jaha, svennarnas lilla skitdag. Tillåt mig att lägga en spya, svenskar finns inte som folkgrupp och deras land borde översvämmas av härliga nybyggare. Jag mår illa över min släkt och dess rasistiska övertoner. De gift sig endast med vita människor, men jag ska bryta denna Hitler-tradition. Jag tänker bli homosexuell, eller importera en liten snärta från Indokina. Det är svenskt att vara självhatisk och undfallande. Således är jag en utomordentlig medborgare. "Du gamla, du fula".

Av Fester Bestertester - 6 juni 2012 15:32

Kära läsare, tack för er omtanke vad gäller min hälsa och era frågor var jag hållit hus. Det rörde sig helt enkelt om en kidnappning av aliens, som så många gånger förr. Jag sögs upp i farkosten och iväg åkte vi. Det blev några varv kring Jupiter och sedan tillbaka.


Lita på att jag har historier att berätta. Sedan rakade Dem min pung, ett riktigt grisgöra med tanke på alla borst. Nu är jag dock tillbaka i min egen lilla lägenhet. Jag ska sammankalla Rådet snarast möjligt. Mina historier blir ett utomordentligt tillskott till UFO-Norrköpings arkiv. Händer det inte i Östergötland hände det inte alls.


Eder X

Av Fester Bestertester - 4 juni 2012 20:25

Klev ut från Edströms bageri med två fina bakelser i handen. Jag hann väl ta två, tre steg endast, innan "olyckan" var framme. En snorunge på en rullbräda (tror det kallas skating) svischade förbi oroväckande nära. Jag spratt till och höll på att tappa påsen med baverken. Jag skrek efter slyngen: "Hörru, gunstig junker, kom tillbaka!" Hade jag fått tag på honom hade det blivit en örfil, så gjorde man på min tid. Jag var väldigt upprörd på hemvägen och inte blev det bättre när jag synade bakelserna. Den ena var mosad. Så här beter man sig inte mot mig, jag är då rakt ingen medelsvensson. Ve denna spoling om han gör om sitt tilltag.

Av Fester Bestertester - 3 juni 2012 14:17

Min gode vän Börje har gått ned sig i TV-träsket. Ringer jag honom om kvällen sitter han framför burken och om helgerna konsumerar han filmer och så kallade serier i mängder. Jag ser på Östnytt och andra nyheter, det räcker. Min dumma lilla fru har även hon börjat uppvisa oroväckande tendenser, hon propsar på en TV i källaren och den ska vara i färg. Färg! Det kan hon glömma. På min tid umgicks man med varandra, nu slöar folket framför en flimrande skärm. Tror bestämt jag struntar i nästa räkning avseende licensen. En god bok räcker gott.


Vän av ordning

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards