Alla inlägg under juli 2012

Av Fester Bestertester - 28 juli 2012 15:52

Hörru, Reinfeldt

Du är en gris


Jag har det dåligt ställt

Och du luktar fis


Ditt parti är skit

Ser endast till de rika


Man kommer ingen vart med nit

Har endast råd med fika

Av Fester Bestertester - 28 juli 2012 15:07

Dåligt med pängar? Sugen på en fylla? Javisst är det så, så mycket begriper jag. Nå, då ska ni följa mina instruktioner.


Köp hem 2,8:or på burk och släng in dem i micron i ca fem minuter. Sedan in med dem i frysen ungefär lika länge och upprepa flera gånger. Ju fler gånger, desto starkare öl blir det. Själv fick jag en drängfylla på ett sexpack Pripps Blä, då snackar vi >10%. Man tager vad man haver.

Av Fester Bestertester - 27 juli 2012 18:17

Hej, Lennart! Din villiga Anna-Fia här. Jag har haft det mesta av latex i kussi murran och kilo vis med penisar i munnen. Visst är det herligast utan, men ibland åker gummit på. Jag går runt med Black Jack i hand veskan. Ja, man kanske treffar på en stor kukad individ. Gå till ditt apo tek o fråga, kanske kan dom hjelpa dej. Hoppas på det. Vi hörs, L!

Av Fester Bestertester - 27 juli 2012 17:23

Jag idkar ju stjärtsex och då är det gummi på som gäller. Vad gäller avsugningar kör jag helst utan, men efter att min vän Palle blev sjuk av allt spermadrickande har jag tänkt om. Då är frågan, vilken kondom ska man välja? Har fått en del tips från RFSL, men tänkte höra med er. Drömmen vore att få en smäcker pojk att knulla regelbundet, utan att behöva oroa sig för sjukdomar. Tills dess rullar jag på gummit.

Av Fester Bestertester - 27 juli 2012 16:06

Nu har det hänt igen, ett kjoltyg började konversera med mig på puben. Hon tittade på mig med bekymrad min och frågade hur det var. "Frid och fröjd", blev mitt ärliga svar. Hon gav sig inte och började pladdra om att hon jobbade inom psykiatrin. Som tur var tog hon en taxi hem efter en stund.


En annan gång var en vän och jag till en annan pub och där var en kvinna som först tilltalade min vän. "Du är narkoman eller går på starka mediciner". Något i den stilen. Då är frågan: Om dessa damer inte chansade hej vilt, hur kunde dem då träffa rätt? Att de skulle jobba inom psykiatrin tror jag inte, jag har aldrig sett dem där. Kanske var det bara en vrickad öppningsfras.

Av Fester Bestertester - 26 juli 2012 21:10

Du som läser detta är sannolikt en ekorre. En ekorre i hjulet, en ekorre som kämpar på. Du sliter och slavar och det ska du ha all heder av, men det finns en annan väg att gå. En väg som leder till frihet.


Att smörja kapitalet är inget måste, ej heller att få sin vardag beskuren av kommunister. Tar du klivet till SOS ger du dig själv möjlighet att påverka inte bara loaklt, utan även regionalt, ja, över hela Sverige i slutändan.


Första steget att ta blir ett utträde ur EU, sedan måste vi bygga ut kärn- och vindkraft rejält. Vi måste vara självförsörjande inom de områden det går. Sedan tar vi kvastarna med oss och gör rent hus i Riksdagen. Där har det pladdrats nog. Vi som tar kampen gör det med SOS, Samlingen för Oberoende Seloter. Du är varmt välkommen.

Av Fester Bestertester - 26 juli 2012 17:41

Nu har jag ätit två ostmackor och vet ni vad? Jag lade osten på tvären. Godare och mer mättande. Den ökade njutningen kommer av att smakreceptorerna i tungan stimuleras mer om man äter maten "på tvären". Ett välkänt institut i Schweiz har publicerat en artikel om det i den aktade tidskriften "The Lancet". Hur man gör med en rund korvslant förtäljer inte historien.

Av Fester Bestertester - 26 juli 2012 17:15

Äntligen har jag fått fast avföring igen. Vilken känsla att sätta sig på toaletten och klämma ur sig ett par bumlingar. Jag har ingen aning varför jag haft kronisk diarré, eller varför bajset nu har blivit fast... men jag älskar det. Nu slipper jag skita på mig, nu kan jag läsa en god bok på toaletten och samtidigt göra mina behov. Bajskorvar, vilken lyx.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards