Alla inlägg under juli 2012

Av Fester Bestertester - 26 juli 2012 16:07

Spektaklet har redan dragit igång, de olympiska spelen i London. Nu ska det minsann ses på sport och vräkas i sig chips. Fy tusan, säger jag bara. Det är fan sport på TV varje dag, räcker inte det? OS tror jag håller på ett par veckor och jag ska inte se något. Jo, kanske damernas simhopp och gymnastik, men bara för att få se härliga kroppar. All övrig idrott, manlig och lesbisk, skiter jag i. Sporta på bäst ni vill, idioter.

Av Fester Bestertester - 25 juli 2012 23:15

Allt är förberett. Sovrumsfönstret står på vid galvel, aluminiumfolien ligger redo vid sängen och mitt sinne är öppet för kontakt. Jag kommer att färdas längre än någon människa någonsin gjort. Månen? Äh, småpotatis, vi snackar bebodda planeter.


Rösterna i mitt huvud har gett mig tydliga order och dem kommer jag att följa. Väl på plats på planet MW230-139 kommer jag att föra vår planets talan. För vår överlevnads skull behöver jordens befolkning minska drastisk och jag vet precis vilka kontinenter och länder som måste suddas ut. Låt mig försäkra er, Europa skonas.


Har du något sista-minuten-tips att komma med, var då inte blyg. Gör din röst hörd klart och tydligt. Din röst styr över liv och död. Det gör min med och det känns så spännande. Väl mött Bhoyank-Malezaar och dina undersåtar. I come in peace.

Av Fester Bestertester - 24 juli 2012 17:46

Sitter nu med en nyinköpt whisky, en budgetvariant kallad Bell's. Fast oj vad den slinker ned. Halva flarran är redan borta. Tur då att jag köpte öl också. Det var väl själva fan om jag skulle bli torrlagd en vardag när mitt fina systembolag har öppet. Nu får det vara slutbloggat av uppenbara skäl. Hej på er!

Av Fester Bestertester - 23 juli 2012 23:32

Tog upp frugan för en vägning idag. Jag har ju noterat att hennes lår gått från äckliga till acceptabla, så jag hade stora förväntningar på hennes vikt. Vågen stannade på 43 kilo och jag blev så glad att jag tog två whisky på maten. Dumma frun äter mest linser och nudlar och det ska hon fortsätta göra. Hon vet att blir hon pluffsig är det jag som tar ut skilsmässa. I dagsläget har jag inga klagomål, allt är rosenrött mellan oss, vi älskar varandra.

Av Fester Bestertester - 23 juli 2012 19:13

Jag arbetar ju för I-Z numera. På söndagsmorgonen var jag ute och satte upp lappar i över en timma. Inehållet behandlade konspirationsteorier och hur vi bör förhålla oss till utomjordiska besökare.


Jag kan ibland tycka att det låter tokigt, men jag har bevis för existenser från andra planeter. De finns mitt ibland oss, det gäller bara att veta var man ska leta, ungefär som att hitta delikata svampar i skogen.


Kontakterna tas främst genom drömmar, eller telepati. Att medicinera bort det kanske går, men då blir jag som en häst med både skygglappar och ögonbindel. Jag vill vara alert och ingen neddrogad zombie. Hitills går allt bra och det känns spännande att vara utvald.

Av Fester Bestertester - 23 juli 2012 18:54

Hasse och X är iväg till Idrottsparken för ett möte med Djurgården. De grundade på en pub på Drottninggatan, då en fotbollsmatch utan starkvaror i sladderbuken ter sig tämligen slätstruken. X tippade en tre-noll:seger för Kamraterna och det låter fullt troligt. Framåt Kamrater!

Av Fester Bestertester - 23 juli 2012 00:06

Var en sväng till minigolfbanan med en barnfamilj och var därför nykter. Det gick mycket bra och jag slog nytt personligt rekord. Jag gick runt på endast 17 slag och firade med en varm korv. Jag visste att jag var bra, men inte så bra.

Av Fester Bestertester - 22 juli 2012 03:14

WATP? WATP! We are the people.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards