Alla inlägg under juli 2012

Av Fester Bestertester - 21 juli 2012 23:50

No trip to Tannadice or Tynecastle. Our Rangers will be pitted against "great" teams like Annan Athletic, East Stirlingshire, Queen's Park and Montrose this season. Oh, the pain and embarrassment to travel to your local sheep-shagger-village for a bit of kick-about. Through thick and thin, yes, but not without a bitter tear in one's eye. For the sake of football Rangers must play in the premiership. "If they go to Boghead we will follow on". So be it.

Av Fester Bestertester - 21 juli 2012 16:39

På min meritlista finns mångårigt partipolitiskt arbete, där jag träffat en partiledare och stött på en partisekreterare. Jag nämner inga namn, men den senare ser ut som en clown, med obefintlig haka, löjlig mustasch (för att dra åt sig blickarna från hans fula ansikte) och ett jädra fågelbo på huvudet. Han visslade en truddelutt när han såg mig och det var ämnat åt Säpo, som smög i buskarna. Jag var så mäktig att Makten tog kontakt med mig och ville ha mig till en andra klassens spion. I'd rather turn fenian and that I won't do 'till hell freezes over. Jag har inget att förlora, jag tar kampen förutsättningslöst. Revolutionen tar sin början i min lilla tvåa.

Av Fester Bestertester - 21 juli 2012 15:53

God dag, på er. Har inte haft utlösning på två dagar, så nu är jag riktigt kåt. Fick in både pek- och långfinger i rumpan tidigare, men mina lustar kvarstår och allt jag tänker på är skön killsex. Jag vill ta anal-svendomen på en smärt pojke, inte bara knulla samma gamla vanliga folk som hänger på Blå Huset.


Jag tar nu med mig kameran och går till Himmelstalundsbadet, där finns det verkligen läckra män att dregla över. Att de kanske är straighta gör det hela mer eggande. Tänk att tvinga till sig en avsugning och mannen som står för sugandet blir kåt, det är grejor det.


Kanske får jag en stålhård penis i stjärten idag, det hoppas jag på. Men att frenetiskt runka på avstånd från objektet är inte illa, det heller. Må penisarna stå som hammarskaft.


Hälsningar/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 21 juli 2012 15:16

Idag är det dags att vara social, umgås utan festande. Vad passar då bättre än att spela en omgång minigolf? Får gå över halva stan för att komma dit, då min kompis bor i närheten. Fast helt utan dricka blir jag inte, jag fyller en påse med fina burkar öl och tar med mig. Ett par tar jag som färdkost, resten dricker jag under spelets gång. Det går faktiskt att ha roligt utan att supa skallen i bitar. Fore!

Av Fester Bestertester - 20 juli 2012 14:57

Då var det dags för ännu en fredagsträff i Skarphagen. Det blir det vanliga gänget, tre sköna lirare med allsköns psykisk problematik. Vi dricker lite öl och spånar om lite allt möjligt, fast visst blir det mycket rymdsnack också. Vi är födda hundra år för tidigt, vi vill så gärna vara med om riktigt långa rymdfärder, inte bara till lilla månen. Kanske knäcker vi mysteriet med maskhål, eller skapar vårt alldeles egna svart hål. Inget tycks omöjligt för firma psyksjuk.

Av Fester Bestertester - 19 juli 2012 18:54

Jag har ju länge haft problem med kontakterna med kvinnor, bara att få snudda vid kassörskans hand när man köper sina snabbmakaroner ger mig runkfantasier i en vecka. Nu vet jag att det dväljs smaskiga hemligheter under kläderna, då våra kroppar är väldigt olika på sina ställen.


Har ni tänkt på vad det putar i brösthöjd hos kvinnor? Det beror på brösten, härliga utväxter som gjorda att klämma på. Andra namn på dem är tuttar, rattar eller kanske tuffsen-tuffsar. De är inte bara till för att egga oss män, de utgör även behållare för kvinnans mjölkproduktion.


Närmar vi oss gränsen mellan överkropp och ben har kvinnan en gren, precis som oss män, men där finns något helt annat. Jag tror det kallas kussimurra och där ska man stoppa in sin snopp om man vill ha barn. Efter tolv månader föds barnet ur ett hål i kvinnans stjärt. Jag ber att få återkomma med mer info när jag sett en kvinnas alla hål i verkligheten.

Av Fester Bestertester - 18 juli 2012 22:36

Det göttaste från SOS:s senaste massproducerade alster:


Det är dags att skaka av sig ohyran, greppa sprayburken och förinta lössen. Ända sedan Palmes dagar har de frodats på vår en gång så livskraftiga kropp, druckit vårt blod och förpestat våra sinnen. Nog är nog och det är nu. Frukta inte Säpo, släng förtöjningarna och gå mot strömmen.


Att vara fullvärdig medlem i vårt parti är en ynnest. Vi tackar hellre nej till tio svagsinta proselyter än att missa en redig medborgare. Vi bygger med siktet inställt på stjärnorna, då är det av största vikt att ha en stabil grund. 2014 blir valet vi tar klivet in i parlamentarismen, valet efter det ska vi vara i majoritet. Ett fåtal fanatiker slår en flegmatisk massa åtta dagar i veckan. SOS ser varken till höger eller vänster. Vi tar våra första steg framåt mot makten. Väl etablerade ska vi åter utropa Sverige ett suveränt land och ingen satelllit-stat till EU. Kan du se dig i spegeln med vetskap om att du gjort just ingenting för ditt land? Det kan inte jag och det är jag stolt över. Vi ses på gatorna.

Av Fester Bestertester - 18 juli 2012 18:06

Nej, det blev inget boendestöd, jag gick till systembolaget istället. Jag kan inte förväntas stå i givakt vid ytterdörren i timtal, jag har en lever att plåga. Det blev tolv sköna öl, att lägga till dem jag redan hade på kylning. Nu gasar jag på och kör tills jag blir medvetslös. Har inget åtagande förrän på lördag, då UFO-Norrköping ska spela minigolf. Tre dygn som jag ska fylla med... fylla.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards