Alla inlägg under juli 2012

Av Fester Bestertester - 18 juli 2012 14:35

Nu är det dags att svepa den sista ölen, borsta tänderna och äta en pastill. Boendestödet kommer och jag är en smula drucken. Det blir ett par timmar utan min kära öl, men det ska nog gå bra. När toktanten till boendestödjare har gått är det jag som drar till systembolaget och köper tolv öl. Kanske ska jag vara tacksam för besöket, det innebär ju att drickandet blir mer komprimerat och ger starkare effekt. Så måste det vara.

Av Fester Bestertester - 18 juli 2012 14:25

Har nu grubblat ännu ett dygn, vilket jag gör ibland. Saken är kristallklar: någon måste sona för de oförätter jag utsatts för. Jag funderar på att söka upp deras bostäder och smeta in dörrarna med min avföring. De ska inte tro att jag har glömt. En bajsattack förtjänar dem, tro mig.

Av Fester Bestertester - 17 juli 2012 21:07

Idag trillade pengarna in. Jag tog med mig stora plånboken och gick till specerihandlaren. Det blev lax, rostbiff och annat gott. Sedan stannade jag till vid konditoriet och köpte en tårta och en biskvi. Frugan blir inte utan hon heller. Hon fick ett paket linser, vilket är både gott och nyttigt. Därmed har hon mat i flera dagar. Köpte även rakblad åt henne, vilkan används både här och där på hennes gula kropp. I afton är det gott att vara stadgad pensionär.

Av Fester Bestertester - 16 juli 2012 18:35

Någon har på en hemsida lagt upp bilder på UFO-Östergötlands medlemmar och skrivit strunt om dem.Jag figurerar på en del bilder och det står kränkande saker om mig. Värsta bilden är nog den på Lennart K Lindström när han poserar med en ölflaska i stjärten.


Det rör sig nog om marginaliserade individer som i ren frustration försöker förstöra för andra, istället för att stiga i renommé genom hårt arbete. UFO-Östergötland är en respekterad avdelning och många är de framgångar vi rönt. Att nån liten skrutt sitter framför datorskärmen och fabulerar är tråkigt, men kan inte stoppa oss. Allt för UFO-Sverige!

Av Fester Bestertester - 15 juli 2012 22:12

Planen är klar, jag vet hur min släkt och mina prima gener ska leva vidare. Jag har sedan en tid onanerat och sprutat sperman i små behållare. Jag är väl uppe i nästan 50 stycken och det börjar bli fullt i frysen.


Vidare har jag valt ut 100 kvinnor med passande namn och status ur telefonkatalogen, det är dem som ska insemineras med mina rara droppar. Om vissa avstår må det vara hänt, så länge som endast en kvinna gör vad som krävs. Min släkt kommer således att leva vidare.

Av Fester Bestertester - 14 juli 2012 19:09

What do Hibees have in common with a turd? Green and white is shite.

Av Fester Bestertester - 14 juli 2012 14:07

Kronprinsessan Victoria blir 35 i dag. Hon lever livet på våra pengar och åker runt och skakar hand, klipper band och låtsas intresserad när hon träffar vanligt folk. Flickebarnet är förståndshandikappad, så det bästa vore ett jobb på Samhall för henne. Hon kommer att fortsätta skämma ut Sverige i årtionden. Nåja, grattis i alla fall.

Av Fester Bestertester - 13 juli 2012 22:45

Vem har undgått att höra om det mystiska objekt som siktats på botten av Östersjön? Inte jag i alla fall. Klart det är ett UFO, vad annat skulle det vara? Jag bara skakade på huvudet när jag läste löpsedeln idag. Det stod nåt om "Hitlers hemliga installation", eller vad det nu var. Jag köper aldrig kvällstidningar, att läsa löpet räcker. Jag gissar att denna historia effektivt kommer att tystas ned och de som stötte på farkosten "olyckligtvis omkommit i en bilolycka". Regimen vill inte att vi ska få veta sanningen.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards