Alla inlägg under juli 2012

Av Fester Bestertester - 10 juli 2012 20:38

Nu är det dags att skänka Johannes (von) Blaskowitz, belönad med Riddarkorset med svärd och eklöv, en tanke. Han föddes dagens datum år 1883 och somnade in 1948. En hedersman och klassisk militärtyp av bästa snitt. Sådana män finns det för få av.

Av Fester Bestertester - 10 juli 2012 00:03

Det blir boendestöd tre dagar i rad. Tre dagar! Vad fan har de tänkt sig att jag ska göra, skura golvet med en tandborste? Raka min håriga pung? Något lurt är det. Det allra bästa vore att öppna dörren naken med en ölburk i handen, då slapp jag nog se dem på ett tag. Jag anar en konspiration i sann Palme-anda. Usch för socialdemokratin och dess hantlangare till boendestödjare.

Av Fester Bestertester - 9 juli 2012 11:36

Glömde medicinerna igår, då jag hade fullt upp med fyllan. Nu sitter jag här och mår bra och det indikerar att jag står på tung medicinering i onödan. Tar i nuläget fyra olika sorter, varav Clozapine är kronan på verket. Den skulle du testa, då händer det grejor.


De röster jag har är inte ett sjukdomssymptom, det är starka organisationer som har kontakt med mig. Jag är nämligen en särdeles viktig person med många viktiga segrar under bältet. Detta vägrar psykiatrin att förstå och det stör mig något enormt.


Vidare har jag regelbunden kontakt med andeväsen, både goda och onda. De hjälper och stjälper, men jag finner kontakten spännande. Allt som klantarna inom psykiatrin inte kan förklara sjukdomsstämplar dem. Stollar är vad de är. X är en frisk man och nu ska han ta för sig av sommaren. Ha det bra!

Av Fester Bestertester - 9 juli 2012 11:11

Vilken dag det var igår, fullt ös från början till slut. Min vän Klas-Åke blev så klart utkastad, det blir han alltid. Han tror sig vara Hagbard Handfaste och sveper öl efter öl och vips är han dyngrak. En annan dricker med finess, fast visst blev även jag full, det erkänner jag. Nu tar jag en frukostöl, sedan blir det ett par till och kanske ännu en. Sedan är äntligen systembolaget öppet och det ska jag utnyttja. En ny dag att fylla med vad jag vill.

Av Fester Bestertester - 8 juli 2012 09:09

Har stämt träff med mina kamrater Klas-Åke och Putte. Det bli puben O'Leary's för några fina öl. Dock är de opålitliga, speciellt Putte, så man vet aldrig om de dyker upp. Gör de inte det får jag väl läska mig på egen hand. Systembolaget har ju stängt, så då måste jag besöka pubar för att få min nödvändiga dryck. Siktar på att vara vrålfull redan vid tresnåret. Det får vi hoppas på.

Av Fester Bestertester - 7 juli 2012 16:42

Lystring, medborgare!


Det pågår en gigantisk mörkläggning, en konspiration som heter duga. Det är dags att Du reser Dig och kämpar... Låt inte Sverige gå förlorat, välj SOS, Din oas i kaoset...


Dessa rader inleder det senaste handskrivna flygbladet. Vidare avhandlas demonen Palme och andra mörklagda affärer. SOS tvekar inte att ta kampen, vi kämpar oförtrutet vidare mot våra fiender. Glöm allt Du lärt Dig, vägen framåt går genom oss. Lita på att vi tar kampen, vi finns till för Din skull. Vi är de sanna revolutionärerna.

Av Fester Bestertester - 6 juli 2012 19:13

Så har man äntligen träffat ett fruntimmer. Vi ska ses senare och planen är att supa henne full och få obegränsad åtkomst till kussimurran. Jag har till och med rakat mig inför kvällens händelse och det händer inte ofta. Uppenbarligen är jag oemotståndlig, fast det visste jag ju redan. Återkommer med en recension om hur natten var.

Av Fester Bestertester - 5 juli 2012 23:00

Skarpt läge, panik på lut. Eder trogna X, jag alltså, har drabbats av hastigt försämrat mående. Har tagit ett par Sobril, men kräver mer. Är snart uppe i maxdos, men den kommer att överskridas. Ni som läst på vet att jag alltid mår som sämst på sommaren och i år ser inte ut att bli ett undantag. Satans, jävla skit! Jeff och Daniel är tillbaka, mina förbannade röster. Gör si. gör så, bla, bla, bla...


Självmord är sista utvägen, men det lindrar att veta att man kan göra slut på skiten. Fast jag vill ju leva, jag har så mycket ogjort. Jag ger det några dagar, släpper det inte är det jag som ringer psykiatrin och ber om starkare doningar. Hellre be om hjälp i ett tidigt skede, än att försämras ytterligare och bli inlagd. Jag sväljer stoltheten, jag behöver hjälp.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards