Alla inlägg under augusti 2012

Av Fester Bestertester - 19 augusti 2012 18:51

Snart är det dags, UFO-Norrköping drar till skogs, utrustade med kameror och inspelningsutrustning. Vi träffas klockan elva och kommer att röra oss i trakterna av Ensjön. Sist vi spanade fick vi förträffligt material på bild och vi förväntar oss nya upptäkter även denna gång. Ta gärna med er en extratröja, för det kan bli en smula kallt. Väl mött.

Av Fester Bestertester - 19 augusti 2012 14:10

Har festat hårt hela helgen. Eftersom det kan vara farligt att sluta tvärt har jag sju öl jag arbetar mig igenom idag. Blir även ett sexpack folköl lite senare. En annars tråkig söndag livas upp med salongsberusning. Var dag har sin tjusning och fylla.

Av Fester Bestertester - 18 augusti 2012 22:19

Nu har USA varit i Östersjön och plockat med sig farkosten som upptäcktes av svenska dykare. Mörkläggningen är total som alltid när det gäller utomjordingar. Kanske släpps det på sekretessen om hundra år, kanske inte. Enligt USA är mänskligheten inte redo för det faktum att liv av annan härkomst än den jordiska existerar. Personligen blir jag upprörd av detta beteende, då det tar stora resurser och mycket pengar bara för att behålla upptäckterna för USA självt. Idiotförklara inte mänskligheten, vi är redo.

Av Fester Bestertester - 18 augusti 2012 12:23

Först blir det en sväng till systembolaget, sedan hem och svepa ett par burkar och därefter ned på stan. UFO-Norrköping sluter upp mangrannt, ty här vankas det fylla. Marknaden och uppträdanden struntar vi i, det är öltälten som lockar. Blir vi avhysta går vi bara till nästa ställe, en fylla går att få även med begränsade alternativ. Så skönt att vara alkoholist dagar som denna. Skål!

Av Fester Bestertester - 17 augusti 2012 15:37

Då är det dags att ödsla skattepengar på ett jippo kallat augustifestivalen. En länga med knallar som kränger skit, elektrifierad musik på flera ställen och öltält som säljer varm folköl för 60 kronor glaset. Stråtröveri!


Vad fan ska jag med en sladdrig tröja med blajmotiv till? Varför ska jag köpa salmonellasmittad korv? Nej, fy fan! Bojkotta skiten, det gör jag. Jag tar mig ett par huttingar i hemmets lugna vrå, bäst så. På söndag är "festen" endast ett skräpigt minne och det dröjer ett helt år tills nästa krystade tillställning.

Av Fester Bestertester - 16 augusti 2012 21:24

Så har då pengarna trillat in på kontot. Firade med en flaska konjak och några bakelser. Sedan har jag fört över 20 kronor till UFO-Östergötlands konto, då vår verksamhet ej är gratis. Jag är lite besviken på övriga medlemmar, vissa skänker aldrig något. Trots det har vi dryga tusenlappen på banken, pengar som kommer väl till pass under hösten. Vi ska ju ut på UFO-jakt och bensinen kostar skjortan. Jag önskar att du som läser detta inser allvaret i vår kamp och gör en donation. Tillsammans kan vi uträtta stordåd.

Av Fester Bestertester - 14 augusti 2012 18:55

Åter har min fina gräsmatta invaderats av dessa bruna, äckliga kräk. De förökar sig värre än råttor och tar flera timmar av min tid i anspråk med att döda dem


Nåja, jag tänkte direkt på min fru. Jag släppte ut henne med en kniv i handen, så fick hon jobba sig trött i trädgården. Hon har nu fyllt en hel hink med döda kryp och mer lär det bli. Blir jag inte av med sniglarna tänker jag dränka gräsmattan med Polonium, då får vi se vem som får sista skrattet.


Hälsningar/Mördar-Sune

Av Fester Bestertester - 13 augusti 2012 21:58

Ah, mina 80-talshjältar Slayer. Har just grävt fram skivan "Hell awaits" och den står sig än idag. Schyssta gitarrer och mr Araya's stronga röst gör detta album till en höjdare. När hjärtat får välja blir det ofta hård musik, jag kan inte få nog. Nu måste jag dra mig tillbaka och headbanga. Puss, puss!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards