Alla inlägg under augusti 2012

Av Fester Bestertester - 13 augusti 2012 19:23

Alltid lika komiskt när lycksökare från t ex Sprutti-sprattien "hoppar av" när de är på besök i den civiliserade världen. Nu har en bunt mörka sköningar beslutat sig för att inte åka tillbaka till sitt gudsförgätna land och istället stannat kvar.


Alla som kommer till Europa är snillen och en riktig resurs för oss insnöade rasister. Lite synd bara att åderlåta deras länder på intelligentsian. Snart är det dags för Sverige att hålla ett mästerskap (tror det är lesbisk fotboll) och vi får väl hoppas att Ayman Al-Islam och Sunday Kipross stannar hos oss i bleka nord. Visst vill vi bli berikade?

Av Fester Bestertester - 13 augusti 2012 18:28

Hur förhålla sig till bajs? En naturlig produkt av kroppen, inget konstigt eller skamligt. Alla bajsar vi, fast olika ofta.


Bajs luktar, det vet jag, men det kan man uthärda. Hur det smakar? Vet ej, har aldrig haft lust att prova på. Den smidigaste avföringen är den solida, diareer kan vara riktigt jobbiga, dock.


Som aktiv homosexuell får jag bajs på snoppen ett par gånger i veckan. No biggie, bara ut i badrummet och skölj av den.


Det är dags att avdramatisera vårt förhållande till avföring. Filmer där folk urinerar på varandra är väldigt vanliga, vill man ha en schysst bajs-rulle blir det svårare, men det går. Jag lovar att smörja in mig i min nästa partners bajs, ser inget fel i det, tvärtom. Då får jag VRÅLSTÅND!


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 12 augusti 2012 23:55

Nu jävlar är det allvar. Blev ingen sömn natten till söndagen och det verkar inte bli nån sömn inatt heller. Det är lite sent att droga ned sig, då kommer jag inte upp till jobbet, så jag får väl härda ut. Som grädde på moset är mina röster tillbaka med full kraft och hånar mig. Jag känner att jag behöver en lång sjukskrivning för att få rätsida på mina problem. Saker och ting får inte gå överstyr, då blir jag inlagd. Skit också!

Av Fester Bestertester - 12 augusti 2012 23:09

2-2 against Peterhead. Peter who? Poor Rangers should win every match, but they don't. Where will it end? Being a football fan really sucks these days. Wake me up next year, I can't stand another pisspoor performance from 'Gers. Shame on you...

Av Fester Bestertester - 12 augusti 2012 19:40

BK Häcken bärgade turligt nog tre poäng på Idrottsparken efter att de fått två skitmål. IFK var värda segern, men hade domarna emot sig. Man blev bestulna på två straffar, bland annat. Storpubliken manade på Kamraterna, men det hjälpte inte. Spelarna gör bäst i att skaka av sig förlusten och kämpa på, det är relativt långt kvar tills sista omgången. IFK bör kunna fixa en plats i Europa, men då måste man slå sopgäng likt Häcken. Där var man inte idag.

Av Fester Bestertester - 12 augusti 2012 19:33

Tja ba, Anna-Fia här ijen. Ska till Norr köping på fredag, det är ju agusti fest. Ska parta med Ronny, Hasse, Bosse Rull tårta o nåra till. Jag har blonderat håret o e ny rakad både här och där. Ni fattar va? Tar inte med mej så mycke pängar, ja brukar ju bli bjuden på cider och drinkar. Ska bli kul att treffa gänget igen. Vi kanske ses på stan. Hare!

Av Fester Bestertester - 11 augusti 2012 22:34

Hej alla läckra läsare. Har haft en vecka med många sexuella kontakter och nu är det så att jag har hittat ett par kalsonger som ej tillhör mig. Vill du ha tillbaka dem så hör av dig, du får ju inte förfrysa pungen. Tills vidare ligger dem på min huvudkudde, så jag kan somna till doften av manlig rumpa. Observera att du måste beskriva utseendet innan du får tillbaka dem.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 10 augusti 2012 16:32

Mina skivor ligger i en enda stor hög, eller i travar runt om i vardagsrummet. Blir jag sugen på en specifik skiva är det ofta kört. Hur ska jag hitta den? Jag kör efter modellen att rycka åt mig första bästa skiva och se vad det blir. Jag har väl inga enorma mängder cd, men nog för att ställa till det för mig. Jag har i alla fall flera hundra.


Idag blev det en lyckträff. "The last resort" med albumet "A way of life, skinhead anthems". Roi Pearce vid micken, innan han gick till 4skins. Denna skiva bör ägas av alla med smak för Oi eller punk, en top tio-produkt helt enkelt. Nu ska jag bara hitta min vackra tröja med omslaget som tryck på bröstet, så är jag så rätt att det gör ont. "Oi, oi, skinhead, get yer hair cut"!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards