Alla inlägg under augusti 2012

Av Fester Bestertester - 5 augusti 2012 08:18

Nu är den här, årets kanske vidrigaste dag. Jag menar naturligtvis sista semesterdagen. Snart måste man gå upp redan klockan sju på morgonen och slita i en dammig verkstad hela dagen. Jag mår så dåligt att jag tröstar mig med några öl. Fy fan för att jobba, jag vill vara ledig på heltid. Jag väntar och ser hur det går, blir det allför jobbigt tar jag en sjukskrivning. Ryggen, ni vet.

Av Fester Bestertester - 4 augusti 2012 16:44

Hej på er. Har varit en sväng till paret Axelsson och umgåtts. Det blev likör, punsch, whisky och kaffe. Till det prinsesstårta. Väldigt trevlig, förutom en närgången geting, lika irriterande som en sosse. Väl hemma blev det en sväng till källaren för lite... ja, hur ska jag uttrycka mig? Nå, samlag, helt enkelt. Nu sitter jag och jäser och kanske blir det ett par glas till. Livet är gott, inte sant?


Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 4 augusti 2012 15:31

Nu på måndag är det dags för UFO:Sveriges stora halvårsmöte och vi kommer att vara i en hyrd lokal i Norrköping. De flesta lokalavdelningar kommer att ha representanter på plats, så lediga platser är det ont om.


Anmälan går ut vid midnatt, glöm inte det. Detta möte blir som vanligt fullspäckat och dator med tillhörande projektor och duk finns för presenteringar och filmförevisningar. Sedan står fyra tal på schemat, med tid för fika emellan dem. Se nu till att närvara, det gör varje sann UFO:it.

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2012 16:26

Norrköpings skarpaste hjärnor träffas som vanligt på fredagen. Tre "mensa-iter" med knivskarpa intellekt kommer att dricka öl och spåna om rymden, forskning, filosofi och fotboll. Inget ämne är för invecklat, inget samtalsämne för oviktigt. När De Tre träffas slår det gnistor om hjärnorna.

Av Fester Bestertester - 2 augusti 2012 21:30

Jag körde boendestödet på porten. Förbannade Säpo tror att jag sänker garden om de skickar näpna flickor hem till mig, men det funkar då rakt inte. Tvärtom blir jag mer på min vakt. Plingar en skäggig muselman på dörren kastar jag ut honom med turbanen (eller vad de nu har på huvudet) före utan att tänka, är det en söt flicka får hon ingen omild behandling, men jag schasar iväg henne i alla fall. Jag diskriminerar ingen, jag hatar allt och alla. Det gäller CENSUR, CENSUR och CENSUR. Kniven sitter som en smäck.


Alla tecken tyder på att det smids planer för att hindra mitt livsviktiga arbete. Vi pratar kaxiga polisslynglar och deras förbannade handbojor. Nåja, suicide by cop funkar det med. I'll go out kicking & screaming, mej tar de inte utan blodspillan. Sverige är värre än Irak på många sätt, inte minst för oss regimkritiker. Kom och ta mig om ni kan.

Av Fester Bestertester - 1 augusti 2012 23:14

Nu är kräftmånaden här och jag har köpt två paket prima kryp. Jag står för snapsen och Gunnar i 35:an för sällskapet. Kanske släpper jag upp lilla Phain ur källaren, kanske inte. Det ska bli väldigt trevligt att festa lite, det kan jag behöva. UFO-Östergötland är inte bjudna, men vi kan träffas någon annan gång. Kräftkalas, kräftkalas.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards