Alla inlägg under september 2012

Av Fester Bestertester - 20 september 2012 17:32

Äntligen börjar moderatblaskan Svenska dagbladet gå riktigt illa. Det stundar kraftiga nedskärningar, då folk inte längre är så angelägna att betala för skiten. Sporten försvinner och tre delar blir två. Good riddance of bad rubbish!


Det finns inte en enda vettig tidning i landet, alla kräks ur sig floskler och (som bäst) halvsanningar och nu har folk tröttnat. Är man som jag motståndare till kallblodig kapitalism, eller kommunistiska feberfantasier existerar det ingen vettig morgontidning. Rätt åt pk-slöddret att deras tidningar tynar bort. Detta ska vi fira med en kaka.

Av Fester Bestertester - 20 september 2012 16:29

Jag hatar snutar! Översittare och mobbare som håller varandra om ryggen. Kaxiga svin som sprätter i uniform utan att göra ett handtag på flera dagar. Som mest rycker de flaskan ur munnen på ett stackars fyllo och skickar honom i fyllecell.


Blev själv bötfälld 500 spänn för att jag hade en öppnad burk i handen, det var max två klunkar kvar. Jag skulle vilja "fixa bort" varenda jävel om jag så kunde. Då har vi i alla fall flottig bacon så det räcker och blir över. Jag säger som Ebba Grön på sin tid: Skjut en snut!

 

Av Fester Bestertester - 19 september 2012 12:03

Har en diger samling undanstoppad i diverse garderober. Tyvärr sålde jag vid två tillfällen av med en hel drös, något jag ångrar bittert idag. De stora pengarna finns inte, det är samlandet i sig som är det intressanta. Dock kan jag tänka mig att sälja, men då vill jag ha riktigt bra betalt.


Jag har alla Carl Barks' så kallade Guldböcker, alla i förstautgåva. De släpper jag inte för mindre än 500 kronor styck. Där vet jag att det finns ett intresse från samlare. Annars brukar jag hänvisa till min Agent X9-samling, där jag har nästan allt från sjuttiotalet.


Jag har samlat aktivt sedan jag var i tioårsåldern, dock utan att vara aktiv sedan tidigt nittiotal. Nu som medelålders dignar hyllorna av fina alster. Jag har första-nummren av minst tre tidningar till, varav "Seriemagasinet-special" är en. Det bästa vore att sälja till en annan samlare, då jag inte vill att samlingen ska splittras, eller tidningarna läsas sönder. Jag väntar väl tio år till och kollar in intresset då. Jag kan vänta.

Av Fester Bestertester - 18 september 2012 18:59

Röven pallar mer än man tror, det märkte jag idag. Jag var så kåt när jag vaknade, att jag sjukskrev mig och låg på sängen och runkade. För mitt inre såg jag sköna gay-killar och i mina fantasier både sög jag och sögs av. En förträfflig morgonsyssla. Hela tiden balanserade jag på gränsen till utlösning, jag orkar inte med mer än kanske tio sprut per dag.


Nästa steg var att hitta något att stoppa upp i tarmen. Jag har testat det mesta, men nya prylar gör mig styv bortom bristningsgränsen. Idag blev det till exempel ett knippe pennor, nyckelringen och frysta fiskpinnar. De fiskpinnarna ska jag bjuda på nästa gång jag får besök. Nu är jag helt utschasad, men känner jag mig själv rätt så sitter jag snart där med snoppen i handen igen. Mot nya hå... mål!


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 17 september 2012 20:47

Eftersom lilla Phain behagat mig utökar jag nu hennes kost. Till frukostvällingen blir det nu knäckebröd och till lunch så kallade sommargrönsaker och måltidsdryck, utöver huvudrätten.


Är man god, förstående och kärleksfull belönas man med en foglig hustru. Det upplever jag just nu. Numera är det en fröjd att släppa ut henne från källaren, då hon gladeligen filar mina nariga fötter, häller upp min punsch och tvättar mina kläder. Vårt äktenskap är synnerligen förträffligt.

Av Fester Bestertester - 17 september 2012 18:55

Igår vaknade jag på förmiddagen och gläntade på kylskåpsdörren. Där inne var det kusligt tomt, kanske en fyra burkar starköl. Usch, vad göra? Jag blaskade vatten i ansiktet och gick till garaget. Systembolaget nästa.


Eftersom jag är en mycket duktig bilförare (toppade 190 på E4:an i somras t ex) spelade viss kvarvarande berusning ingen roll, med fler bilister som mig skulle trafikdöden minska betydligt.


Snuten klarade jag mig ifrån, att jag sedan blev utan öl, då jag inte tänkte på att det var söndag, smärtade dock rejält. Jag fick åka hem med oförrättat ärende, men blev påmind om min körskicklighet. Vrooom!

Av Fester Bestertester - 17 september 2012 18:25

Då var det alltså en ny vecka, den näst sista arbetsveckan i september. Jisses, vad tiden går fort. Nåja, jag grunnade på vad jag skulle göra av min lediga kväll och fick en snillbeblixt: Mot systembolaget. Nu är jag så där gött småfull och sitter och bara njuter. Eftersom jag måste ha slocknat tidigt igår var jag utvilad i morse och tänkte fortsätta berusa mig till tidig natt. Orken finns och törsten likaså. Nu ska jag försvinna in i dimman.

Av Fester Bestertester - 16 september 2012 14:08

Notera att UFO-Norrköping samlas klockan fem ikväll för ett extrainsatt möte. Det gäller fotografier tagna i veckan i trakterna runt Kimstad. De ser verkligen intressanta ut, men kanske får objekten en naturlig förklaring. Vi räknar med att hålla igång i två, tre timmar. Vi ses.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards