Alla inlägg under oktober 2012

Av Fester Bestertester - 27 oktober 2012 14:02

Kvinnor har fler hål i stjärten än män. Vi har endast ett bajshål, men kvinnor har fler hål. Ett hål kissar dem genom, akta er för det. Ett hål bajsar de genom, så det får man också akta sig för. Sedan finns kussimurran, ett hålrum omgivet av mjuk hud, som jag tror kallas blygdisar. Där ska man slicka. När kvinnan blir med barn har hon det i magen i tolv månader, sedan ramlar det ut ur ett hål i stjärten. Åh, jag finner kvinnan så intressant. Nu ska jag söka vidare på nätet, så kanske jag publicerar mer ingående hur kussimurran fungerar. Kanske får jag chansen att uppleva ett slaskigt sköte innan jag dör... Hoppas, hoppas!

Av Fester Bestertester - 27 oktober 2012 12:40

Tog en riktig fylla igår. Jag köpte sexton burkar och drack som vore jag i Sahara. Oj, bara sex öl kvar, jag måste ha nytt. Sedan sviker minnet mig, men när jag vaknade imorse stod en fylld påse framför kylskåpet. Jag har alltså varit på systembolaget på fyllan.


Jag trodde personalen där var experter på att avgöra om man var i stånd eller inte att handla. Eller så var de bara snälla mot mig, eftersom vi har börjat hälsa på varandra, personalen och jag. Jag dricker nu upp resterna från igår och snart blir det dags att handla nytt. Nu lockar burkarna, hej på er.

Av Fester Bestertester - 26 oktober 2012 17:10

Är nyss hemkomen från jobbet. Där berättade en sinnesslö individ att han inte dricker öl. "Man bli så pissnödig, ölen smakar plåt". Nå, om du kan svepa en pint och sedan pissa en dito, så mer makt åt dig! Tramset om att ölen skulle ta smak av behållaren den serveras i är så fjantigt att jag endast avhandlar det i en mening. Skulle ölen ta smak, varför i helvete fortsätta producera den? Öl är gudarnas gåva till oss, jag tolererar ingen kritik mot denna dyrbara vätska. Basta!

Av Fester Bestertester - 26 oktober 2012 16:34

M-I-C-K-E-Y-M-O-U-S-E! Ja herre jävlar vad världen är ding, ding, ding. En mörkhyad sköning till man inte ens född i USA som president, ett sionistiskt parti benämnt SD tredje största parti i Sverige, inget militärt försvar värt namnet, vi går till attack mot infödingar i hyddor gjorda av koskit istället. Har själv fått smaka batong pg a att jag drack öl på allmän plats. Nu får det vara nog, blanda LSD i dricksvattnet, så fortsätter jag att hålla mig till bärsen. Dessa rader är noga indunkade på mitt grisiga tangentbord, men passar inte läsningen, så dra då till trakterna av helvetet. Mig rör det inte i ryggen.

Av Fester Bestertester - 25 oktober 2012 19:01

Tja ba!!! Carro o ja har fixat värsta träffen. Vi ska selja kondåmer av merket Fail Safe. Vi ska va hos en kompis här i E-tuna ock vi blir kansche tio pers. Om alla köper ätt paket blir vi glada. Vi ska då göra om detta i Norr köping. På fredag gäller det.


Kram/Anna-Fia

Av Fester Bestertester - 25 oktober 2012 17:47

Inget jobb denna vecka, endast ändlösa promenader. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Jag tillbringade sex timmar på Drottninggatan bland annat. Gör korta besök hemma, men tvingas ut av min djävulska ångest. Har nu öppnat en öl och tagit lite benso och hoppas på det bästa. Jag måste droga ned mig, annars exploderar jag. Fy fan!

Av Fester Bestertester - 24 oktober 2012 21:02

Har endast sex öl kvar och jag börjar känna mig en smula trött på drickandet. Jag kommer nog att gå till jobbet imorgon, så håller jag mig ifrån drickandet en stund. Det är ju så skönt att öppna första burken efter en hård arbetsdag. Håll tummarna för mig att jag lyckas.

Av Fester Bestertester - 24 oktober 2012 14:39

Vad innebär egentligen mångkultur, kan någon förklara det för mig? Ska vi ha peruansk kultur i Hageby? Ska vi ha rysk kultur i Klockaretorpet? Ska vi ha iransk kultur i Vidablick? Enklaver som håller på sitt? Mångkultur kan i realiteten bara existera på bekostnad av den inhemska, i detta fall den svenska kulturen.


Allt svenskt är dåligt och rasistiskt, i alla fall om man får tro förrädarna till politiker. Vi fjantar oss runt en midsommarstång och har inte vett att begå CENSUR, eller tugga kat. Svensken är en blek tråkmåns.


Jag tror att politikernas dröm är ett misch-masch, ett förintande av kulturer och ersatt av den omhuldade mångkulturen. Inget svenskt, inget norskt och inget danskt. Vi ska bli rotlösa trälar som dricker läskeblask och konsumerar mer än vi behöver. En flegmatisk massa lätt att hålla på mattan.


Nå, varför inte slå tillbaka och visa oss från vår mest barbariska sida? Svenskar är just barbarer, det har Reinfeldt slagit fast. Låt politikersvinen veta att dem lever, lite mer mentalitet a'la Irak med mord åtta dagar i veckan. Sverige måste räddas från de ondskefulla vitingarna. Sverige är nazityskland version 2.0

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards