Alla inlägg under oktober 2012

Av Fester Bestertester - 24 oktober 2012 13:04

X här. Är sugen på att skriva av mig, sätta tankarna på pränt. Jag tror att en bok vore det rätta för mig att skriva, den behöver inte vara lång och full med text bara för sakens skull. Hellre en bra bok på 50 sidor än en medioker på 100, eller? Nu ska jag bara ta mig i kragen och komma till skott. Skriver bäst när jag är salongsberusad, så det lär bli täta besök till systembolaget. Titeln är redan uttänkt och klar, nu väntar grovjobbet.

Av Fester Bestertester - 23 oktober 2012 19:38

Jag såg på ett mötesprotokoll dåliga nyheter; Asken ska kanske ha stängt på nyårsafton i fortsättningen. Dålig uppslutning var skälet. Jag går på lördagsöppet en gång i månaden och tisdagar när jag inte har boendestöd. Sedan har jag firat ett par jular där också, men då tror jag att bara vi med boendestöd får komma. Fy, vad dåligt, hur som helst.

Ett exempel på nyttan med Asken är en gammal bekant som lever upp när han kommer på besök. Han höll en uppskattad monolog ikväll. Idag nyår, imorgon drar de väl in på kvällsöppet och lördagsdito. Psykiskt sjuka får inte kosta ett enda öre. Eller?

Av Fester Bestertester - 23 oktober 2012 13:22

Just det: Öl eller jobb, öl eller jobb... Fanfar! Det blev ölen som drog det längsta strået. Är nu skönt berusad på mina nya favoriter "Dynamit". Åh, de river gott i kistan. Jobba kan jag göra nästa vecka, när tarmen kvider måste den ha alkohol, oavsett dag eller tidpunkt. Varför inte prova på en fylla mitt i veckan du också? Det är så härligt att sätta guldkant på tillvaron. Hej på er!

Av Fester Bestertester - 22 oktober 2012 13:49

Äntligen har vår Fidel Castro visat sig i officiella samanhang igen. Han träffade en högt uppsatt man från Venezuela och ska ha gjort en fint intryck framför kamerorna. Han har kämpat mot skurkstaten USA i över femtio år och det måste vara något slags rekord. Leve Fidel! Leve revolutionen! Leve Kubas folk!

Av Fester Bestertester - 22 oktober 2012 13:07

Ja, jag säger då det... Klockan ringde kvart i sju och jag klev upp och tog en öl. Framför mig låg en hel dags slit på snickeriet och jag blickade desperat mot sängen. Sängen vann och jag sjukanmälde mig (igen). Strax efter tio på morgonen stolpade jag så in på systembolaget och köpte fjorton "Dynamit". Vem vill arbeta när man kan berusa sig? Kanske går jag tillbaka till jobbet om ett par dagar, kanske blir jag hemma hela veckan. En sak är dock säker: Idag ska det supas!

Av Fester Bestertester - 21 oktober 2012 20:27

Nu går det inte att förneka det längre, onda krafter är ute efter mig. Demoner i Satans tjänst. Jag gick emot Gud på nittiotalet och valde personlig vinning framför kärlekens budskap och nu betalar jag priset.


Satan vill ha min själ och han är inte buskablyg. Kanske är inte Interzone de goda, det kan vara ett sätt för onda makter att få mig att jobba för dem, att vara en nyttig idiot.


Tar jag livet av mig blir det en enkel bijett till helvetet. Förändrar jag inte mitt liv radikalt blir det samma sak. Jag vet inte om jag orkar slåss mot mörkrets krafter. I ett svagt ögonblick släppte jag in dem i mitt liv och nu har de mig i sitt grepp. Är jag en förtappad själ?

Av Fester Bestertester - 21 oktober 2012 19:43

Gick till Idrottsparken med några öl i kistan och jag blev inte besviken. Våra vitblå pojkar slog tillbaka Elfsborg efter en fin insats. Nu tar vi sikte på fjärdeplatsen och spel i Europa nästa år. Högt i det blå med IFK!

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2012 22:42

Var en sväng ned på stan idag och såg tre slöa individer stå och tugga tuggummi, likt sladdriga kossor i hagen. Jag sade då med stark stämma att "stå inte här och dräll". Svaret lät inte vänta på sig. "Jävla svenne, vi ska plocka däj". Något sådant lät det. Nåja, jag bär alltid en hammare i portföjen och när drönarna insåg detta lufsade dem iväg. Muhammed, Abdullah och allt vad dem heter är gäster i mitt land, är det då för mycket begärt att de ska uppföra sig som folk? Det tycker inte jag.


Vän av ordning

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards