Alla inlägg under oktober 2012

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2012 21:19

Personen bakom skitgrisen.se har i en tarvlig artikel påstått att vi skulle vara sura på honom. Detta är helt fel, vi har inget emot honom och läser gärna hans postningar. Att sedan vår sida är överlägsen hans är ingen nyhet, så blir det när man har vassa skribenter. Nu tar jag och öppnar en öl och väljer att inte sladdra mer om denna ickenyhet.

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2012 20:19

Har blivit akut förgiftad av regimens smutsiga knektar. Blev stungen av en gammal dam, fast det var nog en agent i förklädnad. Nu upplever jag frossbrytningar och en molande huvudvärk. Dör jag inatt, så tack för visat intresse, då går Käftsmällen i graven. Mitt enda hopp är att kontakta vården och få jod utskrivet. Kanske fick Dem mig till slut, fast jag hoppas att jag fått en och annan tänkande individ att öppna ögonen. Allt för Sverige!

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2012 11:55

Då var det dags igen, tid att slå tillbaka. Bajs finnes, vassa nycklar likaså. Bajset hamnar vid huvudingången till svinstian/polishuset och nycklarna sätts i arbete på grisbilarna/polisbilarna. Sedan ska jag dela ut handskrivna lappar med information om arslena i uniform i brevlådor. "Sveriges förenade polishatare" är på offensiven och det kommer att märkas. Snutar är en sorglig samling, vilka förtjänar vårt förakt. A.C.A.B

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2012 11:12

Då var det dags att stänka in alla rätt på stryktipset igen. Det blev sju halvgarderingar som vanligt och denna gång ser raden superbra ut. Vad roligt det ska bli att vara rik. Tror bestämt jag bokar en pub och bara släpper in kvinnfolk. Sedan blir det några hundringar till UFO-Östergötland. Åh, vilka planer jag har.

Av Fester Bestertester - 19 oktober 2012 22:50

Då var dagens grubbelstund på sängen avklarad. Hade en intressant session med en viss organisation och fick en del tips. Jag har vårdat mitt hat och gör inget överilat, allt är planerat och klart. Hämnden kommer och ormarna ska få betala dyrt. Mina bästa år är förbi, allt jag kämpat för ligger i spillror. Det betyder att jag har inget att förlora, jag kan sätta min plan i verket utan att bekymmra mig om konsekvenserna. Hansken är kastad, snart smäller det.

Av Fester Bestertester - 19 oktober 2012 14:57

Pengar i plånboken? Check! Cigaretter i oöppnat paket? Check! Dagsransonen på tolv öl? Check! Whisky? Check! Chilinötter? Check! Nu är jag redo för helgens bravader, sanna mina ord. Om ca en timma är jag i fyllans mjuka grepp, jag kommer att sväva som på moln. Detta är ett ögonblick jag lever för, att kunna släppa loss utan att tänka på konsekvenserna.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 18 oktober 2012 18:54

En viss Mårten i Luleå mailade ett par starka bilder till UFO-Norrköping. Det är fem bilder som visar ett avlångt, lysande objekt. Bilderna togs någon kilometer från stadskärnan och är av yppersta kvalitet. Vi har ägnat hela torsdagen att studera dem ingående och spontant känner jag att det är äkta vara. Snart går dem på remiss till UFO-Sverige, men jag tror att deras slutsats blir densamma som vår: Utomjordingarna är här.

Av Fester Bestertester - 17 oktober 2012 13:11

Nu blir det en sväng på stan. Ska dricka öl för en ansenlig summa, då pensionen trillat in på kontot idag. Sedan blir det några påsar burkar från systembolaget. Så jäkla skönt att ta sig en rejäl fylla mitt i veckan, eller hur? Sedan är det bara två dagar tills fredagen är här och då kör jag hårt igen. Vem behöver PRO, när systembolaget och krogen finns?

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards