Alla inlägg under oktober 2012

Av Fester Bestertester - 16 oktober 2012 16:25

Jag känner att UFO-Östergötland står och stampar på en och samma fläck. En titt i medlemsregistret visar att vi är ungefär lika många medlemmar idag som för tjugo år sedan. Något måste göras.


Visst lockar vi till oss en del nytt folk, men andra lämnar organisationen av olika orsaker. Sedan är medelåldern rätt hög, så vissa av oss lämnar snart jordelivet. Detta faktum har jag legat sömnlös över många nätter.


Vad kan vi då göra för att få få snurr på hjulen igen, att verkligen expandera och sätta UFO-frågorna på var mans agenda? Vi måste sprida budskapet som aldrig förr. Vår kassa är blygsam, men att trycka flygblad och dela ut till hushåll, eller i stadskärnorna är en effektiv ögonöppnare. Sedan tänker jag klistermärken. Om varje medlem sätter upp fem stycken varje dag blir det snart en hel del.


Allt kostar pengar, sådan är den bistra verkligheten. Vi har en del bidragsgivare, men det räcker inte. Vi kanske skulle börja att redovisa i detalj vad vi lägger pengarna på, så folk inte tror att vi snor åt oss dem för privat bruk. Frågorna är många, fast jag tror nog att framtiden tillhör oss. Vänta bara tills man hittar vatten på Mars.

Av Fester Bestertester - 14 oktober 2012 21:23

Urk, söndagkväll och en hel arbetsvecka framför sig. Slut på chips har jag, men som tur är har jag fem öl i kylskåpet. Jag får sörpla med andakt, ty inte förrän tidig måndagkväll kan jag köpa nytt. Annars är mitt välbeprövade recept att supa bort tråkiga dagar. Jag räknar timmar...

Av Fester Bestertester - 13 oktober 2012 21:30

Fy fan, vad bra jag mår. Har kört hårt i över ett dygn och fortsätter mitt supande ett dygn till. Jag hittade ett spelkvitto på köksbordet, jag har tydligen spelat ett 128-raderssystem på fyllan. Riktigt galna resultat, men då kanske jag för en gångs skull vinner. Kollade plånboken och där fanns pängar kvar, kanske har jag sugit av homosnubbar för pängar. Har även vaga minnesbilder av ett gräl med min kompis, kanske en dröm, kanske sanning. Visst är det härligt att bli full och galen? Jag hör ölen ropa mitt namn, la, la, la...Hoppsan!

Av Fester Bestertester - 13 oktober 2012 13:24

Nu släpper jag förtöjningarna, nu tar jag en fylla. Ere lördag ska det märkas, då välkomnar jag ruset. Kör hårt med extrastarka öl och ignorerar faror likt att skita på sig. Skål, skål, skål! Har man ett tomt schema är ruset svaret. Lita på att jag berusar mig. Skål på er!

Av Fester Bestertester - 12 oktober 2012 19:17

Fjollorna i Serige förlorar mot Färöarna. Färöarna! Klarar man inte att slå dem är man så jävla dåliga och det är Sverige. Nacksott gånger elva. Usch! 

Av Fester Bestertester - 12 oktober 2012 15:54

Gick förbi en grisbil (polisdito) på vägen hem och den var tom och motorn avslagen. Förmodligen jagade grisarna a-lagare, deras största utmaning som de imbeciller de är. Nåja, i fickan hade jag prima doningar, en nyckelknippa.


Ritsch, ratsch, så var reporna där. Praktfull konst på halva bilen. Lacka om den, era jävla svin. Lämna vanliga medborgare ifred, ge er på de verkliga brottslingarna, inte bötfälla folk för att de har en ölburk i handen. Idag polisbilen, imorgon Er panna. Vilket motiv önskar Ni? Ett hakkors, kanske...

Av Fester Bestertester - 12 oktober 2012 15:34

Ett praktarsel från en annan sida stjäl våra artiklar och lägger ut dem i eget namn. Visst är jag världsbäst på burleska artiklar, men det hör inte hit. Många vill sno, men endast ett fåtal gör det. Gå nån jävla skrivarkurs, ditt praktarsel och lär dig skriva. Hur svårt kan det vara? Jävligt svårt om man är värsta sortens latmask som Du. Fy fan!

Av Fester Bestertester - 11 oktober 2012 19:11

God afton, kära vänner. På fredag har jag bjudit in makarna Svensson och Helmut Bergmeister till mitt enkla hem. Vi börjar med punsch, kaffe och kaka och avnjuter sedan en potatisgratäng med varsin saftig köttbit.


Detta innebär att frugan sätts i arbete tidigt imorgon, men det är hennes lott som maka att sköta hemmet klanderfritt. Klockan nio är det jag som låser in henne i källaren, då bör hon vara utvilad i god tid till matlagningen.


Jag räknar med att det blir en sen kväll, då vi har mycket att diskutera. Det blir inte bara nöjen vi ska avhandla, utan även vissa ufo-relaterade frågor. Jag kommer att berömma UFO-Norrköping för deras hårda arbete på senare tid, äntligen tycks de ha fått bukt med fylleriet. Nu blir det ett par whisky-pinnar framför televisionsapparaten, sedan knyter jag mig. En annan ska ju vara uppe sent imorgon.


Arg motala-bo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards