Alla inlägg under oktober 2012

Av Fester Bestertester - 10 oktober 2012 14:23

UFO-Norrköping har på onsdagen kvällsöppet för att ta emot material från allmänheten. Framförallt en incident strax utanför staden har blivit mycket omtalad och vi vet att en hel del bilder togs. Har du inget att dela med dig av, kom förbi ändå och se hur ufologer arbetar. Vi har öppet så länge folk är på plats. Kaffe finns att köpa.

Av Fester Bestertester - 9 oktober 2012 21:02

Varför envisas folk med att använda ordet disciplin när de pratar om utförsåkning? Det heter gren, GREN!!! Discpiplin fanns i skolan på 50- och 60-talet, då rättade man in sig i ledet. Svenskan förflackas, men nån jävla ordning måste vi ha. Vet hut, idioter! Kanske kommer jag och utövar lite disciplin på era delikata skinkor. Rätt ska vara rätt, tycker "Vän av ordning". Idioter!

Av Fester Bestertester - 9 oktober 2012 16:31

Media förfärades över att en gammal sportkommentator slant med tungan och har brännmärkt honom i ett antal hätska artiklar. Vad bestod mannens fruktansvärda hatbrott av? Jo, han använde ordet svarting.


På en kontinent söderöver finns där folk som inte ser ut som oss svenskar, ty de är mörka i hyn och har oftast svart, krulligt hår. Innan rasisthysterin nådde vårt land gick de under benämningen "negrer" och "negresser". Inget konstigt med det, då det delvis beskriver deras utseende. Idag leds Sverige av en dum farbror. Denna farbror heter Fredrik och hans farfar var just en sådan människa som förr kallats just neger. Fredrik blir arg på alla som kallar saker vid dess rätta namn, dumma Fredrik.


Vad ska vi då kalla folk från denna kontinent? Finns det ett ord som inte upprör någon? "Svarting" får man tydligen inte säga, däremot får man kalla mig viting. Var finns logiken? Redan den gamle Carl-Adam Nycop motsatte sig ordet färgad, det fick man inte skriva i hans tidning. Jag kan hålla med honom, vilken löjlig eufemism. Frågan angående namnval kvarstår. Jag röstar för "Härlig, aningen mörkhyad sköning från världens bästa kontinent". Vad sägs om den, mer PK kan jag inte bli?

Av Fester Bestertester - 7 oktober 2012 14:58

Hej, Anna-Fia här. Kommer att ha en toppen rolig kväll i min etta. Mina kompisar kommer och även nåra leckra killar. Hassan, som jag treffade på Statt, kommer o han har med sej sina kompisar. Hoppas dom är ur leckra. Jag dricker päron cider och har laddat med kondomer. Jag är ju arbets lös och kan festa när ja vill. Vi hörs!

Av Fester Bestertester - 7 oktober 2012 11:45

Vi minns Reichsführer-SS Heinrich Himmler. Han föddes den 7 oktober i München och tillhörde den absoluta toppen i Tyskland under Hitlers styre. Han var utan tvekan en av 1900-talets mest inflytelserika personer. Alla har en åsikt om honom, men min behåller jag för mig själv. Grattis!

Av Fester Bestertester - 7 oktober 2012 11:33

Jisses, vad full jag blev igår. Körde hårt med min nya favorit "Dynamit" och det slog till rejält, vill jag lova. Jag tar inget ansvar för vad jag gjorde igår, jag skyller allt på ölen. Har vaga minnesbilder av en pub och att jag fick för mig att mobilen var stulen. Upptäckte även något jox på ena skon, vilket kan vara härsken räksallad. Hoppas jag hade kul.

Av Fester Bestertester - 6 oktober 2012 15:40

Nu har man varit en sväng till Mötesplats Asken och förnedrat övriga deltagare. Norrköpings psyksjuka är en trasig samling, där jag är den enda normala. Hade kanske fyra öl innanför västen innan jag gick dit och jag skrattade mig igenom besöket.


En bergsmänniska (kortbent chilenare) var personalen för dagen och han var lätt att dupera. "No, massa, I had my beers yesterday, me sober, me no drink alcohol".


Frågesporten tog jag hem lekande lätt, problemet var vad jag skulle välja i pris. Tre olika prylar som jag icke hava användning för. Det blev ett par doftljus, vilka jag aldrig kommer att använda. Hade man kunnat vinna pängar hade det varit en annan femma (pun intended).


Jag älskar att skoja med stadens sjuka, ungefär som när jag ger grimaser till de med Down's syndrom. X är kungen av kungar. Jag är endast på ett kortare besök hos de med diverse diagnoser, då jag har ett knivskarpt intellekt. "Ska det inte vara en avkopplande dusch med nya tvålen Zyklon B? Kazaam, maximal dos! Here lies a retard, missed by no one".

Av Fester Bestertester - 5 oktober 2012 21:16

Hej på er, detta är Ronny. Hasse har slagit på stora trumman och anordnar fest fram tills morgonkvisten. Klyshan "alla är här" stämmer. X sitter i ett hörn och pratar för sig själv, Lennart har visat sin nyrakade pung under vilda protester och vi andra tömmer burkar i en strid ström. Att festa med oss kräver sin man/kvinna. Nu ska jag återgå till drickandet och be Hasse spela 60-talsmusik. Vi hörs!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards